Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 765
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 065
Не по темата!
verabel ние имаме инхалатор и при сополи сме ползвали, но без успех. Позната ни беше казала, че така минават на нейното дете за два дена ние пробвахме защото имаме. Както Тета е писала не знам как ще помогне при сополи.

# 1 066
Не е една, те много майки правят инхалации с ФР само....

# 1 067
Не е панацея, като всяко нещо. При сополи от инфекция или при много оточна лигавица не виждам смисъл, даже е противопоказно. Лекарят ще ви каже кога е подходящо и кога не.

# 1 068
  • до едно тепе
Инхалатор(лидълски) имаме и го ползвам само, когато някой от нас е със спазъм. Сина ми е с астма, а аз съм алергична към полени  и от някои вируси правим спазми- и той и аз, че и мъжа ми понякога. Пробвам дали ще се подобри с физ.р-р и чак след това пускам с лекарство. Аз лично съм против за всеки сопол да се пуска инхалатора. Втечнява ги повече и може да стане по-голям проблем. Но много майки си го ползват и затова. Хора различни и ефект различен.

# 1 069
  • София
Много благодаря за отговорите!

# 1 070
има ли вероятност якетата да ги пуснат още в сряда вечерта  newsm78

# 1 071
има ли вероятност якетата да ги пуснат още в сряда вечерта  newsm78

Дано не го направят.
Обявена е дата и час, трябва да я спазят.
Иначе разни измекяри ще ги накупят и пуснат по сайтове за продажба.

# 1 072
  • София
Инхалаторите ги пускат ноември месец. Аз съм със смесени чувства, специално към лидълския. На дъщеря ми и помага при сополи и тн. за втечняване и отпушване на носа. На мен не ми помага изобщо (но аз съм с тежък хроничен синузит). На малкия пък направо си му вредят инхалациите и вече не му правя като е със сополи. Той е с астма и му купихме инхалатор Омрон, но го използваме когато е със спазъм и се включват сериозните лекарства.
Аз ще отварям магазина в четвъртък рано сутринта. Моите и двамата имат нужда от якета, а и аз също. Но съм харесала точно определени цветове (не всички якета са с качулка, което е супер тъпо) и затова ще гледам да съм рано, за да мога да взема.

# 1 073
  • София
Относно велурените якета:

Скрит текст:
Вчера ходих в L. C. Waikiki - имат дамски велурени якета за по 55 лв - жълто-кафяви и черни, както и кожени (екокожа) за 45 лв.
Не знам защо изтерясваме по тоя Лидл, цените им хич не са ниски
.

# 1 074
  • Асеновград
Някой от Пловдив-Тракия да е забелязал плакат за шатра събота и неделя?
 И също някъде да сте прочели повече за плаката : Търсете червените етикети от 29.09  на бул.Освобождение - Само дето са забравили да сложат града.
Попитах на касата днес и касиерката и тя не беше наясно, мислела че става въпрос за Пловдив, и пак тя спомена че ще има шатра в Тракия.

# 1 075
Мерси и за другите интересни варианти за пилешките хапки Simple Smile bouquet
verabel ,
Скрит текст:
на нас (мен, дъщеря ми) инхалаторите ни помагат за сополи- стига да се "хванат" навреме, иначе просто облекчават. Имаме 2 инхалатора- на Пик са, не лидълски (на лидъл така и не можах да разбера с какъв точно размер са разпрашените частички, колкото и да четох упътването....а това е важно, защото само частиците под определен размер достигат до дробовете). Инхалирала съм с физиологичен р-р, а когато педиатърката каже и с лекарство. Инхалаторът обаче не е панацея- например, при някои видове хрема по-добър ефект имаме от топлите инхалации, с лидълската сауна за лице (с приставката за нос). Установила съм, че и след двата вида инхалации (с инхалатор или топли) е много важно после поне няколко часа да не сме на студено и на течение. И при синузит например сополите по принцип си се задържат доста време и няма как само от 1-2 инхалации да минат...
Да, видях да пише за големи намаления (не точно с тези думи) и с червени букви- от 29.09. до 1.10. елате в магазина на бул. Освобождение 43 (ако не се лъжа)- това май е в Тракия...

# 1 076
Относно велурените якета:

Скрит текст:
Вчера ходих в L. C. Waikiki - имат дамски велурени якета за по 55 лв - жълто-кафяви и черни, както и кожени (екокожа) за 45 лв.
Не знам защо изтерясваме по тоя Лидл, цените им хич не са ниски
.
[/quote
Да,в много други магазини има кожени якета,но не са естесвена кожа за тази цена.

# 1 077
Някой взе ли си от клиновете с шевица? Може да споделите дали само хубави, че се чудя дали да ходя довечера.  Simple Smile

# 1 078
За съда за печене никой ли няма мнение?

# 1 079
Някой от Пловдив-Тракия да е забелязал плакат за шатра събота и неделя?
 И също някъде да сте прочели повече за плаката : Търсете червените етикети от 29.09  на бул.Освобождение - Само дето са забравили да сложат града.
Попитах на касата днес и касиерката и тя не беше наясно, мислела че става въпрос за Пловдив, и пак тя спомена че ще има шатра в Тракия.
какво продават в шатрите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт