Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми са подходящи за лятото на циганите?
Какви са мненията за новия парфюм на Том Форд - Fucking Fabulous?
Кои парфюми са подходящи за есента?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми са подходящи за лятото на циганите?
Циганското лято е време за леки, свежи и цветни аромати. Някои от предпочитаните парфюми за този сезон включват L'Artisan Noir exquis, Traversee du bosphore, Bottega veneta, Tobacco Vanille, Elexir de Merveilles, Gucci Rush, Narciose и Dolce & Gabbana Dolce Floral Drops. Тези аромати се описват като благодарни за циганското лято, предизвиквайки усещане за топлина, женственост и екзотика.
-
Какви са мненията за новия парфюм на Том Форд - Fucking Fabulous?
Мненията за новия парфюм на Том Форд - Fucking Fabulous, варират. Някои намират името забавно, докато други са разочаровани от провокативния подход на марката. Въпреки това има и хора, които са любопитни и очакват с нетърпение да го изпробват. Въпреки смесените реакции някои смятат, че името е несериозно, докато други се надяват, че съдържанието на бутилката ще оправдае вълнението.
-
Кои парфюми са подходящи за есента?
-
Какви са мненията и впечатленията от парфюма Twilly d'Hermès?
-
Какви парфюми търси потребителят и какви са предпочитанията му?
Те са хубаво нещо, пазят духа млад, ама в случая няма смисъл да лишаваш хората, които те харесват от контакта с теб. 
Дъщеря ми харесва ароматите на Бритни /и флаконите
.
. Ако искаш проба, мисля че мога да те уредя с една, но чак ноември месец.

WaltherP99 отговори на моя реплика, и аз не разбрах, откъде дойде проблема, че водим парфюмен разговор, но се почувствах виновна, затова, че част от поста му беше изтрит. Споменаването на двата офлайн магазина съм направила с цел да помогна на тези потребители в темата, които търсеха парфюми с конкретна съставка, да знаят къде могат да пробват безплатно въпросния парфюм. Ако това е проблем, смятам, че се правим на повече католици от папата, и че смисълът на темата се губи. Не разбирам, защо споменаването на бутика на Стивън в Брюксел в темата да е нормално например, а пък установените парфюмни магазини в София, които не са кой знае колко много и всички ние знаем добре, да се приема за реклама
... трайност над 12 часа , с поне 4.5 часа сериозни дири където мина...
съм останал с впечатление,че голяма част от тях харесват плътни аромати с добър сиаж , като марки като Tom Ford , Montale , Mancera , Phaedon , Jovoy , Nishane , Nasomatto , Parfums de Marly , Prive-така на Armani и Dior и в последно време The Gate Fragrances са на почит.
Ако щете вярвайте, но аз съм бяла и добра като едно малко пуФкаво зайче, в сравнение с това, което се случва извън видимото в темата - цели заговори с криминален уклон в лични съобщения и скрито озлобление, в топене на определени хора по други начини, в което никога не съм участвала! Ба си хората има тук, направо ме е яд, че имам еднаква страст с подобни елементи! 
след последните страници.
Аз си живея/пиша и чета в някакъв балон (или в планината ..хаха) , а тук на земята грубиянщина , заплахи и откровен маркетинг.