Изтеглен кредит без знанието на съпруга ми

• 30 225
  • 471
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
това, което брокерите правят не е много легално, не знам какви търсачки ползвате или те, такава информация не следва да е публична и толкова лесно да се предоставя на трети лица (вие сте трето лице),
за публикуваните ЕГН-та и лични данни - да не говорим, подсъдно следва да е,
не искам да се заяждам с Вас, но ако разбера, че някой ей така е търсил лична информация за мен и така я е получил от оф. органи, въпреки оф. възбрани от мен: ще спуками и органите, и третия човек от съдебни процеси, разправии с конпетентни органи и прочие
Абсолютно легално е. Информацията за собствеността на имотите и тежестите върху тях е достъпна за всеки. Точно това е идеята на вписванията в имотния регистър.
С все егенета. Които ни най-малко, впрочем, не са парола към тайните и контрола върху живота на притежателя на егенето, както явно си го представят някои.
Единствено се пази инфо за това, кой е правил справка, други ограничения няма.
Като спукаш органите и третия човек от съдебни процеси и разправии, задето са направили справка в публично достъпния имотен регистър за твоите имоти, ела да се обадиш.

# 211
И аз си мисля, че мъжът ,ако разбере, че жената има къде да отиде, ще спре да я гони. То е много лесно да се правиш на голямата работа като знаеш, че другият няма голям избор.
Авторката, ако не кажеш в най-скоро време на мъжа ти, как смяташ да дадеш апартамента под наем без той да разбере?

# 212
Чрез агенция. Те ще ходят на огледите, ако има кандидат. Ако жилището се отдаде, не мисля да налагам на наемателите постоянен контрол. Пък и всичко е вехтичко вътре.

# 213
  • град-държава
Именно Скарлет, и аз достатъчно пъти повторих, че именно невидението, в което държи мъжа 'и и явно си върши нещата зад гърба му, не подкрепям. Защото тя му е отнела възможността сам да реши какво да прави с парите си в този случай. Не се отчитам на съпруга си, а и участвам финансово в семейството ни, работя и съм работила, но не бих си купила яхта или апартамент зад гърба му. Елементарен пример -  имах възможност да не подкрепя и няма да подкрепя мъжа ми да си купи лодка например. Не го е направил заобикаляйки ме, независимо от желанието и мотивите, които има пред себе си и мен, докато е разчитал на мен в същото време.
Мъжът ми винаги е имал избор, дали да ме подкрепи или да не ме подкрепи при определени мои решения и действия. Нито е поставен в условия на принуда. И не виждам къде е двойният аршин, при положение, че позицията ми е точно такава през цялото време.

# 214
  • София /Абсурдистан
Изключително долно е да посочиш вратата  на партньора си, знаейки, че няма къде да отиде, а и с дете при това. И то за сплашване, егати простотията е това. Заслужил си е това, което е последвало. Щом веднъж го е направил, пак ще го направи при случай, авторката да си има едно на ум, това са сериозни неща.

# 215
  • София
Чрез агенция. Те ще ходят на огледите, ако има кандидат. Ако жилището се отдаде, не мисля да налагам на наемателите постоянен контрол. Пък и всичко е вехтичко вътре.
В неголемите градове банкова, адвокатска и т.н. тайна могат да бъдат мираж, и да честитят на мъжа ти придобивката ако сте си "гъсти". Съвсем без умисъл може някой, я в банка, я майстор, я брокер да те издъни.
Според мен не правиш нищо нередно, даже аз бих припомнила отвратителното му отношение като причина докато е още гузен /ако изобщо е, разбира се/.

# 216
  • Варна
Интересно, какво ли обяснение е дал след едномесечното й изгнание на пода...

# 217
  • град-държава
Аз пак да попитам, след като мъжът 'и е такъв изрод, какво прави още там?

# 218
  • София
Интересно, какво ли обяснение е дал след едномесечното й изгнание на пода...

Наистина е интересно, а авторката не иска да обясни- нейно право, но казуса някак остава на един крак. Simple Smile

# 219
  • на правилното място, в точното време
Издържа я, защото е на "кърваво червено".

# 220
  • София /Абсурдистан
Може да е любов Simple Smile

# 221
Оплюха жената, и да се вземе в ръце и защити спокойствието си, защо го е правила зад гърба му. Ако не беше теглила кредита, щеше да е , защо му търпи долното отношение...все крива. Аз шапка и свалям, че се е решила, намерила жилище, теглила кредит, подсигурила се е, до следващата криза.
Този тъпак, щом я е оставил да спи на земята в детската, че и пред децата я е унижил, спокойно може един ден да я изхвърли от дома си.
Защо е още там, е нейна работа.

# 222
Авторката има един провален брак и дете от него. Ако си събере багажа, ще има две провалени връзки и две деца от тях. Не мисля, че много хора могат да понесат това. Съответно, налягат си парцалите.

# 223
  • град-държава
Издържа я, защото е на "кърваво червено".
Ами заслужил си го е...
За мен лично темата се оказа изключително полезна. Даде ми отговори на много въпросителни, особено за общия манталитет, нагласи и някои постъпки от хора, за които дълго време съм си блъскала главата, какво всъщност са си мислели същите и защо така. Наред с темата за полагаемото безплатно, разкриват една повече от красноречива картина.

# 224
Не мисля, че който и да било осъжда покупката на апартамента. Осъжда се подмолното действане и че го прави за сметка на мъжа си. Както каза Vermilion, той има правомда знае, за да може да прецени дали иска да участва в това или не.

На мен пък ми е по-интересно каква е била причината той да я гони, а едва след това какво го е накарало да преосмисли позицията си.

Аз също си извадих някакви изводи от темата, но ще си ги запазя за себе си, защото не искам да бъда линчувана Trollface Много жени ще бъдат настъпани по мазола и...  Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт