Изтеглен кредит без знанието на съпруга ми

• 29 636
  • 471
  •   1
Отговори
# 435
  • Tам през Атлантическия океан
Дессс, да де. Дава шанс щот е на 'кърваво червено' и предпочита да спи с мъж, когото вече не обича пред това да се справя сама, както уж е имала намерение да направи.
Или ти вярваш, че може днес да обичаш човек, после месец да не го обичам, а след това пак да го заобичаш?
Отношенията сага са им ОК
тя и затова се чуства гузна.
Ако пак екзалтират нещата , дали ще отиде да спи пак на земята ?!
Поне за една вечер може да да се изнесе има къде , белким мъжа и преосмисли поведението си с това гонене !? и намери друг подход Wink

# 436
Дессс, да де. Дава шанс щот е на 'кърваво червено' и предпочита да спи с мъж, когото вече не обича пред това да се справя сама, както уж е имала намерение да направи.
Или ти вярваш, че може днес да обичаш човек, после месец да не го обичам, а след това пак да го заобичаш?
Отношенията сага са им ОК
тя и затова се чуства гузна.
Ако пак екзалтират нещата , дали ще отиде да спи пак на земята ?!
Поне за една вечер може да да се изнесе има къде , белким мъжа и преосмисли поведението си с това гонене !? и намери друг подход Wink

Ами да ти кажа, няма да се учудя, ако пак спи на земята. Така де, иначе знае какво губи и че няма да може да издържа домакинство от трима души и да изплаща кредит, щото нали, да не ставам банална, но тя даже не може да се включи в сегашните разходи, пък камо ли да поема изцяло всички....

# 437
Като чета Мишелин се замислих колко е прекрасно, че когато бях толкова млада и принципна нЕмаше форуми и тежките ми клейма и клетви си останаха достояние само на най-близкия приятелски кръг. Надявам се да не се засегнеш, много ми е симпатична и носталгична честността ти.

# 438
  • София

За такъв урок питай авторката Wink Тя е тази, която е с мъж заради финансите му Wink Моята връзка към момента е хармонична, говорим си и се разбираме, никой не ощетява никого, готви ту единия, ту другия, даже чистенето ни е споделено. Когато мен ме мързи и предпочитам да си ровя из форума, чисти той, когато пък на него не му се занимава, го правя аз. И да ти кажа, наема също си го делим Wink По мое желание Wink Нищо, че той в момента взима 3 пъти повече от мен.

Е, според твоите виждания, явно сегашният ти приятел е с теб заради финансите- щом получава 3 пъти повече, пък плаща наполовина наема. Mr. Green

# 439
Вие пък чека за заплата й ли видяхте? Тя каза, че би й било трудно, ако се изнесат. Трудно, не невъзможно. А кърваво червеното са интерпретации на любителите на драматизми...

# 440
а бе, курви винаги е имало, ама сега станаха много на мода.

# 441
  • София
а бе, курви винаги е имало, ама сега станаха много на мода.

Двама души ли пишете от профила? newsm78

# 442
  • Монреал
Да си виновен и да очакваш другият да ти се извини, ето това е его.
Нали и аз това казвам?

Когато една жена дои тайно мъж и спи с него само докато натрупа достатъчно може да бъде наречено по много начини, но малко от тях са достойни. Той бил затънал в кредити (тя го написа), а тя източва семейния бюджет, планирайки живот без него.

# 443
  • Варна
Не планира живот без него. Иска да има изход, ако й посочат вратата. Разликата е съществена.

# 444
  • Монреал
Не планира живот без него.
Как си предстявяш това планиране на живот с него при тази грозна тайна която  100% (без съмнение) ще изскочи рано или късно?

# 445
  • Варна
Ако планираше живот без него вече.щеше да е събрала багажа, а не да мисли за отдаване на жилището под наем. Нямаше и да се опитва един месец да се сдобряват, а щеше да тегли чертата. Явно идеи и кураж не й липсват за това. Но тя си иска човека. Поне аз така ги виждам нещата. По същата логика мога да попитам - той как планира живот с нея като я гони за щяло и нещяло.

# 446
  • Sofia
Вие пък чека за заплата й ли видяхте? Тя каза, че би й било трудно, ако се изнесат. Трудно, не невъзможно. А кърваво червеното са интерпретации на любителите на драматизми...
Самата авторка е написала, че е на "кърваво червено".

# 447
Като чета Мишелин се замислих колко е прекрасно, че когато бях толкова млада и принципна нЕмаше форуми и тежките ми клейма и клетви си останаха достояние само на най-близкия приятелски кръг. Надявам се да не се засегнеш, много ми е симпатична и носталгична честността ти.

Не се засягам, но не разбирам защо е било прекрасно Simple Smile И не съм млада, колкото пишеш Simple Smile

За такъв урок питай авторката Wink Тя е тази, която е с мъж заради финансите му Wink Моята връзка към момента е хармонична, говорим си и се разбираме, никой не ощетява никого, готви ту единия, ту другия, даже чистенето ни е споделено. Когато мен ме мързи и предпочитам да си ровя из форума, чисти той, когато пък на него не му се занимава, го правя аз. И да ти кажа, наема също си го делим Wink По мое желание Wink Нищо, че той в момента взима 3 пъти повече от мен.

Е, според твоите виждания, явно сегашният ти приятел е с теб заради финансите- щом получава 3 пъти повече, пък плаща наполовина наема. Mr. Green

Абсурт, решението е мое. Жива, здрава, права съм, работя и изкарвам пари и аз. С какво този мъж ми е длъжен? Защо трябва да го ощетявам, лежейки на неговата заплата? Ами ако утре се разделим? Няма ли той да се чувства прецакан, както са се чувствали някои съфорумки? Имаше поне 2-3 мнения, че били наивни и след нещо си там, са обезверени и набутани. Кажете, че не съм права. Кажете, че греша като редувам плащанията насам-натам, че давам половината наем и т.н. Как след като имам такова виждане, да одобря това, че авторката не се е включвала в семейните разходи поне с мининално участие и че може да си позволи имот благодарение на мъжа си, но в отговор да му върти номера зад гърба? Кое в мен да пречупя, че да я покрепя? Просто няма как...

# 448
Да си виновен и да очакваш другият да ти се извини, ето това е его.
Нали и аз това казвам?

Когато една жена дои тайно мъж и спи с него само докато натрупа достатъчно може да бъде наречено по много начини, но малко от тях са достойни. Той бил затънал в кредити (тя го написа), а тя източва семейния бюджет, планирайки живот без него.
Дои го? Откога поемането на разходите по домакинството от мъжа са доене?
Ако той й даваше всичките си пари, а тя отклоняваше средства от тях за апартамента, това е друго. Макар че след това гонене бих я оправдала и в такъв случай.

# 449
О, ами защото отдавна вече не съм толкова принципна, особено що се отнася за чужди животи и сметки, а доказателства за измяната няма Joy

Опитът, не непременно собствен, неминуемо те прави по-циничен. В този смисъл, чудесно е да си млада.

Общи условия

Активация на акаунт