Дискова херния - 16

• 196 352
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Привет на всички страдалци в темата. Прочетох доста и реших да си взема инжекциите Дискус. Искам да попитам, кой ви ги слага и къде точно се поставят. Питам защото много години си слагах Zeel и бях доволна, но ми ги слагаше лекар по схема в кръста т.е мускулно максимално близо до проблемните прешлени. Сега обаче не мога да намеря лекаря.

# 91
Съпругът ми ме закара и си тръгна, после дойде да ме вземе, хубавото е, че не взеха пари за него при положение че нощува при мен, тъй като плащам за цялата стая и е удобно така.
Колко си плащаш за цялата стая?
Мерси за подробните обяснения.  bouquet

# 92
Аз съм в чуденка: Дианамар или Севтополис? Защо така в Севтополис цените ми изглеждат доста надути?

# 93
Съпругът ми ме закара и си тръгна, после дойде да ме вземе, хубавото е, че не взеха пари за него при положение че нощува при мен, тъй като плащам за цялата стая и е удобно така.
Колко си плащаш за цялата стая?
Мерси за подробните обяснения.  bouquet
За 10 дни нощувка, храна и лечение - 656 лв. на свободни цени, тоест без документи по НОИ.
Нели, аз бих избрала Севтополис пред Дианамар, по-уютно ми е там, има градина и паркинг, Дианамар е на улицата, макар и до голям парк всъщност.  И да- Севтополис са вдигнали цените. Но пък има и пакети с по 5 процедури на ден, та може човек да съкрати балнеолечението на пет дни, но все ми се струва, че нещата стават бавно и с натрупване, а и при три процедури си достатъчно уморен, а при пет сигурно си скапан вечерта.

# 94
Аз ходих два пъти на Павел баня /в  началото на историите с ДХ-то/. Бяхме в  голямата соц.база с физиотерапиите в сутерена . Добре ,че си носех лексотан ,защото  малоумното отношение и неуредиците  ме дразнеха  #2gunfire Освен това и на двамата  великата вода  не ни подейства изобщо  .
Даже някакъв физиотерапевт беше скочил на гърба на ММ и после го боля 3 месеца .
Аз си бях платила по две водни процедури на ден , но  не можах да си ги направя , защото тъпаците не работели в събота и неделя , изобщо ....Като си по НОИ , може би не го усещаш това .
После ходихме на великите  Поморийски кални  вани . Пак  не си направихме платените процедури , защото се падна  6 -ти септември , събота и неделя - съответно  нямаше  лекар ,който да ни прегледа и ни претупаха с глупави и излишни  процедури в по-малко дни . От там се прибрах с пневмония , защото каките , които мажат пациентите с ла-ната , за да не им мирише , правеха непрекъснато течение ...

# 95
А, в БХ Стряма няма такъв филм - всичко си работи и процедури и лекари нон стоп, няма събота, няма неделя, та нищо не се губи. Калолечението се прави в едни кабинки, срещу които има индивидуални кабинки с душове и няма течение. Аз в крайна сметка голяма реклама му направих на тоя хотел, пък мислех да ви се оплаквам, то какво се получи....

# 96
  • София
А, в БХ Стряма няма такъв филм - всичко си работи и процедури и лекари нон стоп, няма събота, няма неделя, та нищо не се губи. Калолечението се прави в едни кабинки, срещу които има индивидуални кабинки с душове и няма течение. Аз в крайна сметка голяма реклама му направих на тоя хотел, пък мислех да ви се оплаквам, то какво се получи....

Благодаря ти!  Hug Подробно обяснение получих и ще тръгна определено с предубеждение и съм настроена крайно отрицателно, нещо на кавга ме избива този път с тези които обслужват хотела. Басейн ,както разбирам няма да мога да ползвам, той е само външен, ...... това още повече ще ме затрудни , да ходя на това банче......... май е мисия невъзможна. Изобщо защо си направих резервация, да ме пита човек.... какво ще правя??????? Не знам.
Аз съм в чуденка: Дианамар или Севтополис? Защо така в Севтополис цените ми изглеждат доста надути?
Ми, те са си такива, надути. 1000 лв си е даже и отгоре. Ако се върнеш много назад в темата съм дала най-подробни обяснение относно "Севтополис". Чистота, грижи, СПА... градина, .... какво още....всичко е на 6 +. Но храна....може пък да съм капризна, не знам. Бих отишла отново в "Севтополис", но един човек ме убеди, че по-добро място за лечение и поддръжка на кокълки от Баня - Карлово, няма. Затова и направих резервация, май ще мрънкам за Севтополис... мда. Последното което ще обиколя ще е Поморие, напролет, но там нещо с хотелската база  не мога да се ориентирам. По НОИ категорично отказвам. Това са купища документи, които трябва да прилагам, а нерви за такава подготовка , нямам.
Милиттана, още веднъж, благодаря!  Hug

# 97
Самички ли ходите или с приятелки?

# 98
  • София
Предпочитам да бъда сама, защото, ако взема приятелка с такива проблеми означава, че разговорите ни ще бъдат само около проблемите ни, а това мен  ме дразни. Също така не създавам и никакви контакти на такива болнични места, същото се получава, разговорите се въртят само около заболяването ни. Марчев също не го каня, защото той пък няма какво да прави и ще ме побърка от муцки и само ще ми капризничи. Благодаря от тоз разкош.

# 99
  • На планетата земя

Ходя с една жена от форума и хич даже не си говорим за болести.Наоколо са Карлово,Хисар,Старосел , има къде да се разходи човек след процедурите и да се разсее от обстановката там.Сама просто никога не бих отишла,това е едно село в което има една улица и 2 барчета накръст,на мен ми действа адски подтискащо.Говоря конкретно за Баня Карловско,но съм била и в Павел баня и там не е много по-различно.Но миналата зима я изкарах много добре въпреки студовете , затова искам не искам пак ще ходя.Била съм в Поморие  в Бургаските мин.бани от там нямах същия ефект.

# 100
Молитана, Марчева, благодаря!
Едното условие, което ми е задължително е да има басейн, заради "милото". А иначе двамата с него ходим, че  и той има проблеми с коленете и ахилеса, а  и шофирането на дълги разстояния ми е адски гадно, защото ми се изморяват ръцете и ми се схваща врата и трябва да почивам на всеки час. Четирите хернии на шията вече си показват доста рогата.
Но няма да откажа и с дружки да ида.
Скрит текст:
Нати, следващия път отдалеко ще правим резервации/

Скрит текст:
Току  що получих програмата за екскурзия в Дубай и цената за 6 дневно пребиваване е 1050лв, а аз ще ходя на балнеолечение за 1183 лв. със седем нощувки. .................... Ами супер лукс си е да си болен в България!

# 101
nellli , много ме разсмя с втория скрит текст  Joy Peace

# 102
  • Казанлък
Аз пък толкова добри познанства си завързах и в Павел Баня, и в Хисаря. От доста години или ходим заедно, или се засичаме поне за няколко дена. Ето и сега бях с приятелка в Хисаря по КП (запознахме се преди 8 години в Гергана, където бяхме по НОИ Heart Eyes ). Аз всеки следобед ходих на басейн да плувам, а тя с колата отиваше в бани Карловско на кални бани. Предпочита да почива в Хисаря и да прави процедури до обяд, а после да се цопа с калтта. Казва, че много и помага ))). А, и почти не си говорим за болести!
Аз сега бях с 3 процедури: вана, ултразвук и СМТ ( ток от тези, които харесвам...). Чувствам се добре. Очаквам с нетърпение пролетта за да се върна отново там. BlushSwimmerHands Clap

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 15:39 от valpan

# 103
Относно калта и аз съм изключително доволна. Направих 12 кални бани и луга на Бургаските солници. и се чувствам доста добре в момента. Честно си признавам, че загледах доста и Царска баня, но ме спря само липсата на басейн/ей това "мило" бе/. Иначе бих отишла с удоволствие. Съпругът ми предпочита Хисаря, защото ползва плувен басейн на Калероя. Но аз искам да сменям водата, затова търся различни места.

Ели-фен, ами така си е. Имаме си "луксозно" заболяване.
По линия на НОИ няма да се напъна изобщо, нищо че съм си осигурена. Просто нямам нерви да се разправям с тях и да ходя няколко пъти до областния град.

# 104
  • На планетата земя
Neli,има басейн на Царска баня,но е открит.Тъй като е горещ работи и през зимата,поне аз като ходих последно началото на март беше отворен.Което пък не знам до колко е подходящо за нас,аз не посмях на открито.Иначе съм ЗА колективно посещение на санаториум. Hug

Общи условия

Активация на акаунт