Какво ви се работи?

• 97 158
  • 1 325
  •   1
Отговори
# 105
И сега искам и като дете съм мечтала да работя в "ритуалното", да бракосъчетавам, " да правя "сватбите на хората.Sunglasses

Много за малко си мечтаех да съм диригент и пианистка - и тогава си представях, че ръба на библиотеката е роял и дори посвирвах на него, като в това време много старателно си се оглеждах във витрината. Свирех на пиано също така и на копчетата на радиото, към един огромен грамофон, докато майка не ми тегли един пердах (защото го развалих) и ме отказа завинаги от това  музикално поприще.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 07:04 от Анонимен

# 106
Искам да спечеля джакпота от тотото. Така няма да ми се налага да работя нищо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107
Принцеса.Оказа се обаче, че короните са свършили.😁

ООООх, това много ми хареса......и аз така.....в краен случай домакиня и майка на едно дете!
Иначе работя напрегната работа свързана с контролна дейност и много напрежение....! Sad Но аз сама си я избрах и дълго се борих за нея, така, че....! ooooh! Whistling

# 108
Като малка четях книгите на Гжимек и исках да съм зоолог (имам страх от животни иначе), естествоизпитател, пътешественик. Исках и археолог да бъда. Изобщо, нещо с пътуване, откриване, изследване. В по-късните тийн години избрах друго, което и поработих известно време. Мечтала съм си и за малко семейно хотелно или магазинче за бяла козметика.
Сега искам да работя нещо на 4 часа, от понеделник до петък. Да включва общуване с хора без да не е ангажиращо и отговорно, да не го мисля вечер у нас с притеснение. И да е добре платено, разбира се.

# 109
Исках да съм Доктор, но не ме приеха с 5.75 , а приемаха момчета с 3-ки.  #Cussing out

И аз мечтаех да съм лекар, но и мен нямаше да ме приемат, с 5,97. Друга беше системата на кандидатстване преди 100 години... Пък и мама беше против. Rolling Eyes
И аз мечтаех  да ставам лекар, но не ме приеха с 5,25. Прецених , че съм се надценила и записах  за медицински лаборант. Сега почти 10 години по-късно нямам и един ден трудов стаж по специалността. Харесвам я, искам да я работя , но за жалост едва ли . С времето все по-далеч ми се струва като вариант, просто знанията и практиката останаха много  назад във времето.  И все пак ако имам възможност бих работила, но с уговорката за лаборатория в някоя от частните болници Laughing

# 110
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Искам да спечеля джакпота от тотото. Така няма да ми се налага да работя нищо. Stuck Out Tongue Winking Eye

уви не е така.
има статистика, че много малка част от тото-милионерите остават такива.
голяма част издухват всичко и пак на стартова позиция.

# 111
Джакпота колкото и да е голям,не дават цялата сума накуп.Точи се във времето.Да,имаш постоянен уж сигурен доход,но няма за голяма покупка или инвестиция.Ако искам да си купя хеликоптер,пак трябва да го взема на изплащане.

# 112
Тази статистика е за САЩ - според мен, защото инвестират твърде много; в Бг обикновено ходят по екскурзии и си купуват жилища (както и на децата си). Има един-двама българи, за които се знае, че са профукали парите, но те са изключение.

# 113
SmirkВсички получили джакпоти след това са превъртели. Малцина са останали нормални.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 13:26 от Анонимен

# 114
Какво ви се работи? Или кое е нещото, което ви се работеше, но не успяхте да работите?

Трите ми детски мечти....
1.

2.

3.

1.оказа се, че децата ме изнервят....    Laughing
2.в библиотеката по цял ден е скучно....
3.още е в проект....

# 115
SmirkВсички получили джакпоти след това са превъртели. Малцина са останали нормални.
Зависи какво се разбира под джакпот - само милиони или по-малка сума - примерно от порядъка на 500 000. И зависи какво се разбира под нормален - за мен може да изглежда нормално докато съм жива да се занимавам с хобита, а за друг - докато е жив да работи от 9 до 5.  Това, че някой си се пропил, или пропилял парите на хазарт, или ги дал на измамници не е показателно - тези хора са си били обречени по принцип, не са се променили заради парите. Simple Smile

# 116

2.в библиотеката по цял ден е скучно....

О, никак не е скучно дори. Баба ми беше архивист/библиотекар в Народната библиотека, страхотно е Heart Eyes. Ако се налага нещо да работя, то това бих работила с удоволствие Heart Eyes

# 117
  • Варна
Абе нека ми се падне на мен един приличен джакпот па да видим тогава ще ли превъртя. Няма как да стане просто, като се знам каква съм спестовна и практична.

# 118
Абе нека ми се падне на мен един приличен джакпот па да видим тогава ще ли превъртя. Няма как да стане просто, като се знам каква съм спестовна и практична.
Мен ако ми се падне джак пота ич не ми дреме ще съм превъртялала или не......! Все ще ги наместя ! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 15:48 от mimi.7299

# 119
Абе то да ми се падне три милиона, ако искат 10 години да ми дават по малко хич няма да му мисля. И няма да ми пука дали ще превъртя, ще си живуркам и толкова. 😄

Общи условия

Активация на акаунт