Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-19

• 70 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 135

Grinning Много си права, ама как да го взема на зелено, като аз го гледам завършено и ми се вижда тясно.
И без това вече си обиколила целия град, знаеш кой къде какво е построил. Харесай си сграда и се свържи със строителя, да ти продаде във следващата си сграда. Няма тясно. За това са чертежите. Ако спалнята не е поне 13-15 м2, не става; дневен тракт под 25 м2 също не. Знаеш вече какво да гледаш, етажи и разпределения. Аз се убеждавам, че хубав имот за живеене, НТ само в строеж, готовите или са с кусури, или са хипер скъпи.

# 136
Ей сега минах покрай Сити юг, точно до него почват нова сграда  #Crazy, там където беше Вамото. Има ограда и снимка на блока.

Мики виж, само че двустаен
http://www.era.bg/property/sell/varna/dvustaen-tuhlen-apartament … zhdane-varna_5957

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 14:53 от Freyda

# 137
  • София
Здравейте отново мили дами  bouquet
Аз 5 месеца отсъствах, че трябваше да се работи и вие само ме разсейвате  hahaha
Почвам да чета от средата на 16та тема и дано наваксам за няколко дни.
По моите въпроси апартамента, който го продавахме го спряхме след 5 огледа още края на април, сега ще го пускаме отново. Много се забавихме с пренасянето по селата, правехме сметка за късната пролет, ама дано смогнем до 15.10  Hug

# 138
  • Варна
Нашият вход наполовина празен, старците им идва реда един по един, обаче никой не продава. Хубав блок, хубави апартаменти и остават по роднините. Те пък ги мързи ремонт да правят и стоят. Това за Чаталджа. Преди месец имаше 2-3 за по 65к, обаче са заминали вероятно. В нет-а гледах.

# 139
chiana2003, добре дошла  Hug Скоро си мислех за теб, че не си писала отдавна Simple Smile Къде и какво продавахте? Писала ли си преди това, че нямам спомен...

# 140
  • София
Здрасти Мишелин  Hug
В непристижен и нехаресван във форума южен район на последен етаж продаваме. Ново строителство от 2013 Ателие  Mr. Green
Ако стане-стане, имаме някакви планове за развитието на друг бизнес. Ако ли не вземем исканата цена до края на Октомври след като се изнесен на село ще го пускаме под наем Peace
Вече 5ти месец сме извън София и оценявам колко ни е по-спокойно, и то в Слънчев Бряг  Shocked
Просто София не е това, което беше, и се радвам че скоро слагаме тотал черта  Sunglasses

# 141
Здравейте,
От известно време чета въпросната тема тъй като започнах за пореден път да търся имот с цел инвестиция.
Ще се радвам да участвам в темата и да споделям наблюденията си.
За седмица огледи установих, че пазара на имоти във Варна е полудял отново. Последния път когато правих огледи беше преди около две години и отчитам сериозна разлика.
Предполагам, че историческото дъно на ипотечните кредити е причина за това. Двустайни апартаменти се продават за по 50+. Цени на реален квадрат 800е минимум.
Другото което ми прави впечатление, че новите сгради са разпродадени на зелено. Ако пък има нещо за продаване то е на луда цена. За да не съм голословен мога да дам два линка
http://kres-invest.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6%D0%B … BD%D0%B8%D0%BA-49
Двустайните апартаменти са на 65к, че и ги гледах през брокер - трагедия.Иначе много хубава локация, просторно и приятно наоколо. Жалко, че южните са изкупени.
http://donchev-96.com/tip-imot/imoti-detelina-11/
Тристайни ама спалните по 9 кв - теснотия до шия.
Ще се радвам ако някой знае някакви новостроящи се.
Също и някакво мнение за т.н. ПК. Интересувам се за високите блокове на върха на Левски, Варна.

# 142
Здрасти Мишелин  Hug
В непристижен и нехаресван във форума южен район на последен етаж продаваме. Ново строителство от 2013 Ателие  Mr. Green
Ако стане-стане, имаме някакви планове за развитието на друг бизнес. Ако ли не вземем исканата цена до края на Октомври след като се изнесен на село ще го пускаме под наем Peace
Вече 5ти месец сме извън София и оценявам колко ни е по-спокойно, и то в Слънчев Бряг  Shocked
Просто София не е това, което беше, и се радвам че скоро слагаме тотал черта  Sunglasses

Еха, вие сте направили сериозна промяна. Поздравявам ви за куража Simple Smile А ателието сигурно ще се продаде, нищо че определяш квартала като непрестижен и нехаресван. Пазарът в момента е на продавача. Стискам палци нещата да се подредят по най-добрия начин за вас  Hug

# 143
  • София
Много мило  bouquet
Мен ми е страшно мъчно още отсега а жилището  Confused

# 144

За цената не знам, на мен ми изглежда ниска спрямо София Mr. Green
Но намерих един апартамент който много прилича на моя по отношение на спални, хол и лоджия (малко по-лош все пак) и ме шокира, че сборът на квадратурите на моя и на този са еднакви до около половин квадрат, но иначе общата площ на този е с 11 квадрата повече от на моя. Егати и общите части са вкарали тези....

# 145
Здравейте,
От известно време чета въпросната тема тъй като започнах за пореден път да търся имот с цел инвестиция.
Ще се радвам да участвам в темата и да споделям наблюденията си.
За седмица огледи установих, че пазара на имоти във Варна е полудял отново. Последния път когато правих огледи беше преди около две години и отчитам сериозна разлика.
Предполагам, че историческото дъно на ипотечните кредити е причина за това. Двустайни апартаменти се продават за по 50+. Цени на реален квадрат 800е минимум.
Другото което ми прави впечатление, че новите сгради са разпродадени на зелено. Ако пък има нещо за продаване то е на луда цена. За да не съм голословен мога да дам два линка
http://kres-invest.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6%D0%B … BD%D0%B8%D0%BA-49
Двустайните апартаменти са на 65к, че и ги гледах през брокер - трагедия.Иначе много хубава локация, просторно и приятно наоколо. Жалко, че южните са изкупени.
http://donchev-96.com/tip-imot/imoti-detelina-11/
Тристайни ама спалните по 9 кв - теснотия до шия.
Ще се радвам ако някой знае някакви новостроящи се.
Също и някакво мнение за т.н. ПК. Интересувам се за високите блокове на върха на Левски, Варна.
За инвестиция сградата на Дубровник е отлична. Там се самоотдават под наем новите двустайни. Номера е да не влезеш много вътре, като гледам цените ми настръхва косата...и по БДС ги издава...хм,  Thinking Строителя е от читавите, но е заложил на кофти архитект. Колоните през хола на югоизток много ме радват, ще има хляб за интериорните дизайнери... hahaha Пиши как върви търсенето, или намирането. Wink

# 146
Забелязах, че ми изтриват линковете, защо?  Angry

# 147
  • Варна
Настанаха едни спорове у нас, аз искам да сменя дограмата в северните спални на апартамента, който купихме, а ММ мрънка как не му харесвала дограмата в кухнята. То ясно, че всичко е за смяна, но е за даване под наем. Парите даже не ми стигнаха да платя нотариуса, само 150лв, но е факт, камо ли да ми остане нещо за ремонт. Все контра ми играе, искам да направя неотложното и да го пускам. Той гледа на нещата мащабно ама с празен джоб. По-добре да не ти духа в спалнята, отколкото в кухнята. Дайте малко съвет откъде да го подхващам? Паркетът ще изцикля, ще ми се мивката класика да се изкърти. Вик и мебели ..
Да не говорим как не сме стигнали доникъде, където живеем. С 300 зора дограмата и кухнята. Аман от ремонти, вече 11 години.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 20:41 от Красе

# 148
Относно сградата на Дубровник:
Черна Станция- добре забеляза квадратурата. Обяснението е, че сградата е с 2 асансьора. Как това оправдава надутите общи части не съм наясно.

So Lucky* - аз точно двустайните гледах с идеята да се се самоотдава. Обаче цените наистина са "красота". До ключ струва скромните 40Е на квадрат. Ако цените бяха нормални нямаше хич да го мисля.

Проблема е, че във Варна наемите са ниски за разлика от София.
Иначе днес гледах мн хубав двустаен в Левски на 42 000 Е. Оказа се ипотекиран за 95 000 лв. Без коментар Sad

# 149

Проблема е, че във Варна наемите са ниски за разлика от София.
Иначе днес гледах мн хубав двустаен в Левски на 42 000 Е. Оказа се ипотекиран за 95 000 лв. Без коментар Sad
Дай линк.

Забелязах, че ми изтриват линковете, защо?  Angry
Може да ги считат за реклама. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт