Нещо смешно, което децата казаха - 10 тема

• 100 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
На кръщене на едни приятели , попа къпе малката (3г) и тя му казва “а тя мама днеска вече ме къпа” след малко “и тя така ме полива с канчето”  :д

# 601
  • София
На кръщене на едни приятели , попа къпе малката (3г) и тя му казва “а тя мама днеска вече ме къпа” след малко “и тя така ме полива с канчето”  :д

Laughing Laughing Laughing Сладкишка малка! Laughing Laughing Laughing

Моето още не говореше добре при кръщенето и за щастие се размина само с това, че за повече стабилност когато я потопиха във водата се хвана за брадата на попа. Иначе все ги ръси разни бисери когато не е баш най-удачно и от тази гледна точка се радвам, че поне по време на кръщенето още не го владееше това.

# 602

Laughing Laughing Laughing Сладкишка малка! Laughing Laughing Laughing

Моето още не говореше добре при кръщенето и за щастие се размина само с това, че за повече стабилност когато я потопиха във водата се хвана за брадата на попа. Иначе все ги ръси разни бисери когато не е баш най-удачно и от тази гледна точка се радвам, че поне по време на кръщенето още не го владееше това.
Много ме разсмяха и двете случки.  Grinning

# 603
 Напомнихте ми за кръщенето на малката ми сестричка, беше на 3 год. Като видя попа, че й отряза кичурче от косата, му се скара: „Ее, внимавай да не ми развалиш прическата!” Още по-смешното е, че тя нямаше почти никаква коса, какво остава за прическа, просто беше вързана отгоре на кукуригу Grinning

# 604
Малко бисери от племенницата ми, която преди дни навърши 4 годинки.
Днес  в зоологическата към майка си:
- " Мамо, мамооо, тука има поничкииииии "
Горкото имаше предвид понита хахах
Малко по-рано се качихме двете на влакчето на ужасите, с уговорката като се приберем да не казва на баща си, защото той не й дава там. Та прибрахме се, попитах я след известно време дали му е казала, каза че ще пази тайната всеки ден. Вечерта сме всички на масата и дядо й я пита " Я кажи сега, на какво влакче си се качвала днес " , а тя усетила, че са я разкрили пред баща й му казва, като се прави на ударена " Тате ти чу ли нещо ? " и той "Не", а тя "Добре, няма и да чуйш"  Close

# 605
Тя мн хитра. Моят е по - голям от нея, ама не винаги се усеща

# 606
Ох опасна е станала хахах
Днес след като слезе от якото влакче, пита майка си " Мамо, ти защо до сега си ме качвала само на влакчето за бавни " (разбирайте на малкото влакче, което обикаля само в кръгче) Satisfied

# 607
Дъщеря ми (на 7 г.) предиобед ходи 3-4 пъти в тоалетната и аз притеснено я питам защо толкова често ходи и дали е добре, а тя ми отговаря: "Може би простатата ме алармира".

# 608
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Дъщеря ми (на 7 г.) предиобед ходи 3-4 пъти в тоалетната и аз притеснено я питам защо толкова често ходи и дали е добре, а тя ми отговаря: "Може би простатата ме алармира".
Моето 3г момиченце подлуди баба си, при която поседя известно време с рекламата на памперс-гащите. Търчи гола по леглото и рецитира дословно репликите... Като гъби са Joy

# 609
  • София
Синът ми: Мамо, една пчела ме ожули. А и приятелчето му: Не те ожули, а те убоде. Simple Smile

# 610
  • Пловдив
Е, този разговор коя гадинка какво прави сме го водили с един колега доста след детската възраст. Той упорито ми твърдеше, че комарът не хапе, а мушка... Grinning Grinning Grinning

# 611
Ти обясни ли му, че докато мушка, яде ? Satisfied

# 612
  • Пловдив
На мен ми стана много смешно, за да му обясня каквото и да е, а и с него на глава трудно се излиза Wink Но някак изразът "мушкат ме комари" ми звучи като заглавие на ретро чалга. Grinning

# 613
  • София
Вчера две момченца на детската площадка си говореха:
- Моят батко е на 13 г.
- И моят батко беше на 13 г. Ама вече не е.

# 614
  • Варна
Моята госпожица 4 годишна, днес реши сама да пресича уличката от вкъщи до магазинчето
Вървим по една пътечка от която се излиза на уличката и тя ме пита
-мамо, може ли аз сама да пресека улицата до магазина
Казвам и
- когато стигнеш до края на пътеката до тротоара спираш и ме чакаш да дойда, за да се огледаме дали има коли и ако няма коли ти ще пресечеш сама.
Побързва да стигне тя и се оглежда и ми вика
- мамооо, няма коли на тротоара може ли да пресичам.
Стигнах при нея и тя тръгна да пресича и стигна до магазинчето и вика
- Урааа, успях сама да пресека улицата
Беше много доволна от себе си Joy

Общи условия

Активация на акаунт