Нещо смешно, което децата казаха - 10 тема

• 100 210
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
хахах ... едно време аз и брата поздравявахме татко при всяко сбидване на каруца с кон Wink

# 241
То не е за тук, защото е разговор с мъжа ми, но доста се доближава до разговор с дете.

М: Много е хубаво да се изкъпе човек. Усещането е неповторимо (излизайки от банята).
Аз: Как така неповторимо Thinking ??
М мисли една секунда и после решително казва "няма да се къпя повече!".

# 242
Намеква, че иска да му изтриеш гърба Wink

# 243
Хахахахаха съмнявам се Simple Smile от време на време изцепва големи глупости. Преди половин година ме пита от къде знам, че идва зима... Няма ли тема "смешни неща, които каза мъжО"?

# 244
Хахахахаха съмнявам се Simple Smile от време на време изцепва големи глупости. Преди половин година ме пита от къде знам, че идва зима... Няма ли тема "смешни неща, които каза мъжО"?
hahaha
Има за Муньовци, потърси в Клюкарник.  Peace

# 245
Дъщеря ни на около 1.5 :
Кипки-щипки.
Кок-сок
Вуйчо-оню
Гага-награда
Кага-друго по-малко бебе
Обувки-гого

Нищо общо с истината.

# 246
Ето тук са изцепките на нашите муньовци.
http://m.bg-mamma.com/?topic=433381
В клюкарника се изтипосваме и със собствените си изцепки. Тоест ние сме муните.
http://m.bg-mamma.com/?topic=28778

И да изтипосам моята малката (6 г.). Майка ми си извади няколко зъба миналата седмица и в момента чака да й зарастнат венците, за да й вземат мерки за нови протези. Малката я пита: "Бабо, сигурно феята на зъбките ти е дала страшно много парички, ама защо трябваше да ти вземе всичките зъби?"

# 247
Моя човек се изказа тази сутрин, като допълнение на моите оплаквания, по повод смяната на времето и ставането с 1 час по-рано тази сутрин:

"- Сега тъмно ще стане. Аз на тъмно не виждам нищо. Аз ще уплаша се... от... гоуст-а."

Joy

# 248
  • В градината...
Тукам са /тука съм/.

# 249
Без да бях-без да искам Grinning

# 250
Сама си го изпросих  - т.е. Сама си го измислих

# 251
Прибираме се тази вечер от градината, минаваме покрай паркирана лека кола, малката се оглежда в страничното ѝ огледало и казва: " не можа да се види цялата ми красота".  hahaha

# 252
Прибираме се тази вечер от градината, минаваме покрай паркирана лека кола, малката се оглежда в страничното ѝ огледало и казва: " не можа да се види цялата ми красота".  hahaha
Ооо, ха-ха-ха, това беше много добро! JoyJoyJoy

Ето и нещо от Номер 1, когато беше на 7 години:
Прибирам се вкъщи и нося пчелна пита. Предлагам на детето да я опита. Следва въпрос какво е това. Казвам:
-Част от пита.
-Пита???
-Кошер.
-Искаш да кажеш, че това е част от къщата на пчелите?!? Е това няма да го хапна никога!!!
-Много е хубаво. Защо не искаш поне да го пробваш?
-А ти откъде си сигурна, че не си взела частта с тоалетните???
JoyJoyJoy
(Доста се посмях. Идеше ми да отговоря, че така погледнато, то май всичко е една голяма тоалетна, но реших да не ставам гадна).

# 253
  • Немция
 Laughing Мнооого сладурско!

# 254
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 Аз към детето, което се свлича, докато го обличам " Стегни се малко, отпуснал си се като дроб" , малкия  - "Искам да съм дроб, с перки, да летя и да снимам отгоре...", аз "Ъъъ, дроб!?! с перки", оказа се дрон!

Общи условия

Активация на акаунт