DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 120
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Момичета и аз се надявам утрешния епизод да бъде повече романтичен  Two Hearts дано сценаристите са се подготвили и да  няма изненади  Praynig Действително след последните две серийки имаше спад на рейтинга нищо ,че държаха класацията  май трябва да наблегнат сериозно над сценария ,че доста сериалчета напират  а пък и ние искаме да си ги гледаме ФерНаз  Praynig

# 181
  • Под звездите
Аз не пиша, не пиша, но като почна няма спиране. Да се изкажа и за Дениз. Не знам, какво ми става, че в действията на всичките се стремя да открия положителното? Само за Хакан и Демет, колкото и да се старая, не мога. Отвратителни са. Та за Дениз. Все още, не съм му много ядосана. Той е силно влюбен в Назлъ и се опитва по всякакъв начин да спечели любовта и. А знаете, че в любовта и на война всичко е позволено. Това го казах така, но не съм съгласна с него, Просто за мен той има право да претендира за Назлъ, защото тя все още не е обвързана и пред Дениз с нищо не показва, че се интересува от Ферит. Ако между тях съществува връзка и Дениз се опита да я разруши, е тогава ще си пъхна ръката в монитора и ще му извия вратлето. По повод гласуването му във фирмата.
Според мен беше подпалил от забраната на Ферит,  Назлъ да напусне. Мнението му е, че Ферит се опитва да контролира всички и всичко, упражнявайки сила. Освен това Демет му е и сестра, което според мен не изигра толкова важна роля, колкото отношението на Ферит към Назлъ.
А малкия Булутчо, направо е върха. Хем сладък, хем талантлив.
А и още нещо. В 10 епизод ми направи впечатление, с каква грация танцуват Хакан и Демет и ка танцуват Дениз и Назлъ. С една дума лебедите и грозните патенца/ тук не става въпрос за външния вид/

# 182
Ейдин newsm10
И аз мисля по същия начин за Дениз. Много добре си  обосновала мнението си и аз напълно го споделям. Прав е за себе си Дениз, а  и вярвам че е истински и искрено влюбен в Назлъ, защото тя е чудесно момиче, а в това състояние човек не вижда по-далече от носа си. Да, наясно е с чувствата на Ферит към Назлъ, но те не са заедно и той смята че има шанс. Не съм разочарована от него може би защото не съм гледала онлайн последните две серии. Като гледаме картинки малко си фантазираме, а после с превод нещата се оказват различни. Laughing Но и в това си има тръпка.

# 183
Здравейте, днес май пиша за четвърти или пети път, дано не ви досаждам. Утре няма да следя внимателно епизода на живо, че само картинки малко ми омръзнаха, но ще си ви чета с удоволствие. На мен ми хрумна нещо - във втория фраг Назлъ казва на Ферит "Да, но не мога да избягам". Как мислите, дали намеква за това, че Ферит не я оставя намира или вече е признала пред себе си любовта си към Ферит и ще се мъчи да бъде с него въпреки тайната? Thinking
Не очаквах Хакан и Алия да се съюзят, изненадах се. Мисля си, че това ще доведе до проблеми м/у Хакан и Демет, която ще побеснее като разбере, че се опитват да сватосат бившата й голяма любов. Интересно ми е, сценаристите с каква цел ще вмъкнат бащата на Назлъ, каква важна роля ще изиграе, в тази посока нямам предположения. А относно "карашъка" в хотела, май японците наистина са ги сложили в една стая или Феритчо умело се прави на ударен. JoyJoy

# 184
  • По света и в нас.
Само аз ли разбрах,че Хакан и Алия,няма да събират Ферит и Назлъ Thinking
Хакан каза Ферит и Назлъ бяха заедно,изживяха любов,бяха щастливи.Всичко в минало време newsm78

# 185
Идеята за всяване на раздор между Хакан и Демет ми се струва примамлива, защото ми омръзна от фалшивото им семейно щастие. Ще ми се Демет да настъпи опашката на лудата Асуманка и тя да изтрещи и да направи нещо откачено, за да си отмъсти. Например да каже на Хакан за аборта, който жена му тайно от него направи и да му пусне мухата, че може би му е изневерила. Искам да видя как Хакан ще оскубе русата грива на жена си косъм по косъм и ще я изхвърли като мръсна котка. Но едва ли.

Не знам дали Назлъ си дава сметка за чувствата си към Ферит. Тя така се е съсредоточила върху проблемите си, че няма време да се замисли. Може би и самата себе си ще изненада с тази фраза:  "Да, но не мога да избягам".

За бащата на Назлъ нямам никаква идея, освен че евентуално може да подпомогне финансово Назлъ за откриването на ресторанта. Дали пък Асуман няма пръст в идването му.... newsm78

# 186
извинете само да попитам няма превод на 10 епзидо нали?

# 187
  • Под звездите
Здравейте, днес май пиша за четвърти или пети път, дано не ви досаждам. Утре няма да следя внимателно епизода на живо, че само картинки малко ми омръзнаха, но ще си ви чета с удоволствие. На мен ми хрумна нещо - във втория фраг Назлъ казва на Ферит "Да, но не мога да избягам". Как мислите, дали намеква за това, че Ферит не я оставя намира или вече е признала пред себе си любовта си към Ферит и ще се мъчи да бъде с него въпреки тайната? Thinking
Не очаквах Хакан и Алия да се съюзят, изненадах се. Мисля си, че това ще доведе до проблеми м/у Хакан и Демет, която ще побеснее като разбере, че се опитват да сватосат бившата й голяма любов. Интересно ми е, сценаристите с каква цел ще вмъкнат бащата на Назлъ, каква важна роля ще изиграе, в тази посока нямам предположения. А относно "карашъка" в хотела, май японците наистина са ги сложили в една стая или Феритчо умело се прави на ударен. JoyJoy

На мен не ми досаждаш, и много ми харесва, когато има повече коментари, И сигурна съм и на всички останали.
По въпроса за фрага: Мисля, че има предвид Ферит. Тя отдавна е признала пред себе си любовта си към Ферит.

Хакан - Демет: Ами тоя лисугер, няма да тръгне да го прави открито.

За бащата на Назлъ:И аз много се чудя???

За японците:  Със сигурност, ако те са направили резервацията, са им подготвили тази изненада. И  моите мисли са насочени в същата посока. Изобщо не вярвам, че Ферит би постъпил толкова евтино, при условие, че между тях все още няма нищо.

# 188
  • Под звездите

Доколкото  разбрах, по-всяка вероятност утре ще го пуснат.

# 189
  • София
Здравейте,

интересни фраг, откъс и озет. Хотелът сякаш се намира в Sapanca. Прилича ми на Güral Sapanca Wellness Park.
Задава се забавен епизод. Peace

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 01:29 от missence

# 190
Къзлар, бомбелере гелди, както казва един мой любим турски персонаж, сега късно главата ми заработи. Прави сте, че е в минало време това, което обяснява Хакан на Алия (Бяха влюбени, имаха история), после Алия казва на Дениз във втория фраг - "Трябва да ти кажа нещо относно Назлъ". Имам чувството, че ще излъжат Алия и Хакан  двамата, че нещо е имало нещо тайно между Ферит и Назлъ и че в хотела е била кулминацията, така да се изразя. Друго обяснение за миналото време, с което Хакан разказва нямам - освен , че е измислица, която двамата с Алия ще натворят.

# 191
Леле, днес ни заринаха – озет, втори фраг, откъс от епизода, снимки, направо супер. Наистина ни очаква интересен епизод, ще има и забавление, направо нямам търпение.

Отдавна си мечтая да стане така, че Асуман сама да намери начин да каже истината на Ферит. В последната серия сякаш ни загагнаха, че у нея има капка човещина и сякаш съжалява, че Назлъ жертва любовта си, за да й спаси кожата. Надявам се да ни изненада с някой хитър ход, с който хем да помогне на Ферит да си върне Булут, хем да му каже истината.

Няма да е лошо Асуман да си призна вината, но това няма да спести обясненията на Назлъ пред Ферит, защо е крила до сега сестра си.
Извършителят е Асуман, но с мълчанието си Назлъ е съучастник.
Четох мнения, че тя е направила всичко за да защити сестра си и че някои от вас казаха, че биха направили същото за свои близки. Добре, да разгледаме един произволен пример - Ваш близък е блъснал човек и Вие го прикривате за да го защитите. Но ако Ваш близък е блъснат и роднините на този, който го е направил го прикриват, как Вие бихте се чувствали /респективно Ферит/.
Медалът винаги има две страни и ако в една ситуация едната му страна Ви удовлетворява, но в др. ситуация същата тази страна хич няма да е по Ваш вкус.
МериHug напълно си права.

Това за Асуман да разкрие тайната го казах не за друго, а защото така се стекоха нещата, че Назлъ няма да му каже, защото онази я манипулира, че веднага ще я изгонят от работата, ще й провали бъдещето и т.н.  Назлъ пропусна всичките подходящи възможности да си признае пред Ферит. А вече е крайно време тази истина да излезе наяве, затова съм съгласна и Асуман сама да си признае, само да се случи. А след като излезе наяве тази дълго пазена тайна, вече нищо няма да е същото, няма спор.

Иначе съм напълно съгласна, че Назлъ допуска голяма грешка като прикрива сестра си си и това я  прави съучастник. Не я оправдавам. Лично аз не бих могла да направя същото като Назлъ дори и заради сестра ми. Имам силно развито чувство за справедливост, което не би ми позволило.  Според мен не е проява на любов това да прикриеш стореното от една безхарактерна глезла, още повече че е засегнато едно малко дете, което току що е загубило родителите си. Точно обратното, любов е да я накараш човека, който ти е скъп да осъзнае сериозността на стореното и да поеме отговорност за постъпката си. Медалът наистина има две страни и може би Асуман някой ден ще се окаже от противоположната.

Не оправдавам Назлъ, но разбирам че когато е млад е неопитен,  понякога човек се води от чувствата, а не от разума и допуска грешки. А после плаща скъпо за тях. Дано само накрая Назлъ да не плати по-скъпо от самата Асуман.

Здравейте, момичета!
Днес много снимки, много информация....

Дъга, Smile! Съгласна съм със всичко, казано от теб, но има още нещо.... Освен, че защитава сестра си, тя се страхува от реакцията на Ферит и възможността да е далеч от него.....
Дано утре да има интересна серия... Миналия път толкова я чакахме, а май повечето бяхме леко разочаровани от леко скучноватата серия.
Хубава вечер , момичета!

Е, това не ми е твърде по душа....

Това е заради ресторанта защото на другата снимка са и японката.
А в сцената с Хакан и Айля мисля че казва че трябва да изживеят своята любов..... но ще видим утре т.е днес как ще се развият събитията.Изобщо не ми се вярва Асуман да си признае,по ми се вярва че някой"доброжелател"ще каже или подшушне на Ферит бей

# 192

Доколкото  разбрах, по-всяка вероятност утре ще го пуснат.

Peace Peace Peace

# 193
Добро утро! Да не бе Хакан да иска да събере Дениз с Назль. Да направи уж пак добро за привличане на своя страна Дениз. Но пък акциите се взеха, а пък и Алия не го дава на Назль...? В ареста Хакан все искаше да научи в кого е влюбен Дениз. Какво крои Хакан...?

# 194
  • София
Хакан по-скоро иска да събере Ферит с когото и да е. Ако събере Назлъ с Дениз, Ф. остава свободен. Това не устройва Хакан.

Общи условия

Активация на акаунт