ВРАЦА 2

• 54 295
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • с/у ОколоМръсТното
Sandy - не си много права, ма нейсе.
Ето нещо за успокоение:    bouquet

Всички държавни институции са до 16:00-17:30ч. но запомни и един съвет от мен: там работа се върши най-добре преди 12:00ч.

Поздрави на майничките  Wink и спокойна бременност  Simple Smile

Поздрави на останалите градски  Heart Eyes

# 151
  • Враца
Здравейте момичета!
Санди не ни се сърди ,щом никой освем Шани не ти е писал ,значи никой друг не знае.И аз също си нямах на идея.А ,че врачанките сме си .... серт,в това си права.
Руби ,радвам се ,че и вие сте по-добре.Дано не ни хващат повече тези гадни вируси.И всички дечица въобще,не само нашите.
Пак станаха горещини....но ще гледаме морето на снимките.Догодина ,живот издраве!  Praynig
Поздрави на всички!   bouquet

# 152
  • с/у ОколоМръсТното
...щом никой освем Шани не ти е писал ,значи никой друг не знае...

само предполагам, само предположение изказвам.

Нека има малко жеги дееееее, стига с това лошо време. Така ми се идва, но дали и кога... само времето ще покаже Praynig

# 153
Sandy, не оставай с лошо впечетление за нас . Аз също не ти отговорих на въпроса, защото нямам представа за точното работво време на Общината.

Поздрави на всички!  bouquet

# 154
Да питам и аз нещо:
Има ли някоя мама, която е раждала наскоро във врачанската болница, какви са условията там, кажете нещо за ВИП стаите - ако има разбира се, че септември месец наближава Grinning
Чух хубави неща за болницата в Мездра и че някои врачанки предпочитат да раждат там - някой да знае нещо по въпроса?
Ще бъда благодарна на всякакви отзиви, аз дори родилното не го знам къде е...  дълго време живяхме в София и там беше първото ми раждане, та за това реших да Ви питам... Rolling Eyes

# 155
  • с/у ОколоМръсТното
Аби, а имаш ли уговорка с даден лекар за раждането?
През 2002г. родилното не беше кой знае какво, но от тогава измина доста. Дано промените са само положителни... Peace

# 156
ами не, нямам уговорка... даже се чудя дали да си правя такава...  Whistling

# 157
Аби, когато аз раждах през септември 2004 г в родилното имаше само една ВИП стая  Naughty и тя беше пълна. Другите стай не са нещо особено, но за 3 дневен престой стават, след като няма как. Има кабелна телевизия. Когато аз раждах топла вода в стайте нямаше и в банята нямаше /първият път поне в стаите имаше/ и бебетата не ги къпеха сутрин както е практиката. Изкъпаха ги чак  на 3 ден сутринта  ooooh! преди изписването, защото чак тогава имаше топла вода. Бебетата са при майките още от момента, когато майката бъде преместена в стаята. Стаите са с по 4 легла. Когато аз раждах вторият път чершафите за майката не се носеха от вкъщи /първият път и те се носеха/, но всичко останало за теб и бебето трябва да си занесеш. Бебешкото креватче е  метално с един дюшек отгоре покрит с найлон. Постелки и завивки трябва да си носиш. Храната нямам представа каква е била нито първият път, нито вторият, защото всичко ми носеха от вкъщи /това е масовата практика/. Като родих малкият само закуската съм яла от там, даваха много вкусни и пресни кифли.

Аз и двата пъти съм раждала с уговорка с лекар  Naughtyиначе не бих отишла. Не знаеш на кого ще попаднеш, в какво състояние ще е /аки е някой празник ooooh!/, а и отношението е много, много по-различно. Моят съвет е да си избереш добър лекар, на който да можеш да разчиташ във всяка една непредвидена ситуация и който ще може да съумее да направи възможно най-доброто за теб и бебето. Тарифите на тукашните лекари нямат нищо общо с тези на софииските т.е. доста по-ниски са.

Тава е от мен. Желая ти леко раждане!

Поздрави на всички врачанки!  bouquet

# 158
  • с/у ОколоМръсТното
Руби при кого ражда?

# 159
  • Враца
Здравей Аби!
Вчера ходих по лични причини до родилното и не е както 2004 когато раждах.Сега е направен ремонт.А кабелна има в всяка стая.Аз лично бих ти препоръчала д.р Кръстев той е завеждаш АГО шеф е на всички.а  и като специалист е страхотен. Ако искаш мога да ти дам координатите му.А и като човек е много печен.Винаги ще ти влезе в положение.Той  след обяд е в "Света Ана " това е частна клиника и има и АГ кабинет.Всеки ден он 12,30 до 18,00 е там.Помисли си и ми ще ми кажеш.Той ми води цялата бременност на консултацията и съм много доволна.Поздрави!

# 160
  • с/у ОколоМръсТното
...Аз лично бих ти препоръчала д.р Кръстев...

Става, да. Той ми направи абразиото през 2002г., след което имам прекрасен щурчо bowuu
Има и 2 жени, добри спецове. Ама хА, де...убягват ми имената им. ooooh!

Ако не е тайна, какви са тарифите за раждане у нашенско?  Rolling Eyes

# 161

Раждах при д-р Партовска и двата пъти. При друг не бих родила. Peace
На времето, когато раждах щерката д-р Кръстев се учеше от нея, бяха един екип, но сега май не е така.

Ако не е тайна, какви са тарифите за раждане у нашенско?  Rolling Eyes

Всеки доктор си има тарифа. Но изависи какво ще се разберете с докито. Зависи и по кое време ще е раждането /дали докито е на смяна/, какво ще е раждането - нормално или секцио и такива неща.
През втората бременност ходих само на частно на консултация и всеки път съм гледана на ехограф - една консултация струваше 10 лв.
Аз за второто раждане платих толкова колкото исках, защото докито не каза цена. Каза да и дам колкото намеря за добре.
За първото раждане доста я бяха питали нашите колко, защото нямахме никаква представа и тя беше казала м/у 100 долара и 100 марки, но това беше отдавна. Но и сега във Враца са горе доло такива цените. Пък който иска може и повече да даде. Wink

# 162
  • с/у ОколоМръсТното
мдаааааа, едната д-рка е Партовска. Голям спец и "0" като Човек.
хА сега кажете и други имена, че да се сетя за името на моята лична АГ лекарка (личи си, че само по веднъж в годината ходя на такъв специалист... щото по толкоз пъти в годината посещавам Враца Blush)

ва-ва я знае, препоръчвала съм й я...ама тя е морска и сигур не ще и да чуе за Враца?!  Crossing Arms
та въпросната лекарка има частен кабинет зад Явор и Калина...мъжът й е пак АГ д-р.

# 163
Мами, здравейте!  Hug
Извинявайте, че ви се намесвам в темата, но като врачанка по рождение ми е приятно да се запознаем.
Преди известно време кабинет зад Яво и Калина имаше д-р Петкова.Съпруга й съща е АГ лекар, но не си спомням името му!!!! И двамата са много готини хора и добри специалисти.

# 164
  • с/у ОколоМръсТното
Natalka - евалла.   bouquet
Именно за д-р Петкова говоря.

Аби - довери й се, няма да сбъркаш Peace

Общи условия

Активация на акаунт