Кауфланд - тема 23

• 61 582
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И аз използвам торбичките от К за боклук. А нови такива използвам, за да си сложа в тях зеленчуци и плодове за работата - ябълки, банани, краставици, домати... Не върви да сложа измитите зеленчуци и плодове в използвана торбичка от лук или картофи например. Понякога късам 3-4 нови торбички, понякога не късам.

# 421
Мерси, Дева! Ще погледна.

Тези пликчета за нищо не ми вършат работа, изхвърлям ги вкъщи. За боклука са ми прекалено тънки и малки. Иначе си купувам едни малки пликчета за фризер /по 100 бр./, те са по-плътни и не се късат така лесно.

# 422
Мерси, Дева! Ще погледна.

Тези пликчета за нищо не ми вършат работа, изхвърлям ги вкъщи. За боклука са ми прекалено тънки и малки. Иначе си купувам едни малки пликчета за фризер /по 100 бр./, те са по-плътни и не се късат така лесно.
Natali_, тези маратонки днес ги видях и в магазина в Малинова долина, струваха ~15 лв., не съм гледала номера.

# 423
  • Тра-ла-ла
Само на мен ли ми се струва, че промоционалният зехтин/маслиново масло от 8лв и нещо е тотал щета?! Стои ми един такъв безвкусен и воднист Tired

# 424
Само на мен ли ми се струва, че промоционалният зехтин/маслиново масло от 8лв и нещо е тотал щета?! Стои ми един такъв безвкусен и воднист Tired
Аз си купих от лидъл екстра върджин за 10 лв, 1 л...Кауфланд напоследък се излагат със зехтините.

# 425
  • Тра-ла-ла
Аз си купих от лидъл екстра върджин за 10 лв, 1 л...Кауфланд напоследък се излагат със зехтините.
От промоционалните каталози или стандартната му цена е такава? Марка?

Да си бях купила зехтин извън промоция - по-евтино щеше да ми излезе #Cussing out

# 426
  • shumen
Аз торбичките ги ползвам за боклук или за някаква храна,ако са чисти.

# 427
Точно този дето сега пише маслиново масло го имам, но в предишната визия и на надписа пише 100% зехтин, и баркода е същия на нас ни харесва, но аз го използвам само за печене на риба

# 428
От промоционалните каталози или стандартната му цена е такава? Марка?

Да си бях купила зехтин извън промоция - по-евтино щеше да ми излезе #Cussing out

ето такъв, не е в текуща промоция цената му е 9,99лв. Може в ХХЛ седмица да е по евтин, но другия който имаха беше 750мл на същата цена от гръцка седмица останал.
В следващата брошура на лидъл има помаче на 5 лева,литъра  което е добре като цена.

# 429
  • София

В следващата брошура на лидъл има помаче на 5 лева,литъра  което е добре като цена.
[/quote]
Толкова е и зехтин сигурно !

# 430

Толкова е и зехтин сигурно !
[/quote]
Не е, помаче е. Отпадъчен материал. Peace

# 431
  • Тра-ла-ла
Благодаря за отговорите. Писах на Кауфланд и са ми отговорили, че "Разбира се, също така Kaufland застава зад своята Гаранция: Безпроблемна замяна! Без да дискутираме, заменяме артикула или Ви връщаме парите срещу касова бележка!"....сега не мога да си намеря бележката hahaha

# 432
Обикновено това е проблема. Не пазя никакви касови бележки и после си троша главата.

Последно купих на дребния слипчета от Лидл. На кутията и етикетите размер 110/116, кутията запечатана. Обаче гащите се оказаха 86...по етикет на самите слипове пак 110/116, но малки. Бележка - йок. Отидох, молих се, викам - ето ги, вчера ги купих от еди кой си щанд, опаковани бяха, ето етикети, ето обаче че са малки. Една служителка ме гледа, гледа, па вика - айде вземи си твоя размер!  Mr. Green Heart Eyes

# 433
Значи така съм бясна на кауфланд и на тяхните по-ниски цени. Много добър ход от тяхна страна, сега започнаха да ни ги пробутват като все едно са на промоция, персила изтипосан на местата където е на промоция 19,99лв,  реклами вървят по телевизията за течния шоколад пак супер висока цена. Навсякъде в магазина изтипосани (изкарани на местата за промоция) продуктите които са в брошурата с по-ниските цени и хората наистина се объркват. Пепсито (моята болна тема) си го купувах редовно и се позапасявах до следващото намаление, но сега свършват запасите, а те тръбят ли не тръбят своите вечно по-ниски цени.

# 434
Значи така съм бясна на кауфланд и на тяхните по-ниски цени. Много добър ход от тяхна страна, сега започнаха да ни ги пробутват като все едно са на промоция, персила изтипосан на местата където е на промоция 19,99лв,  реклами вървят по телевизията за течния шоколад пак супер висока цена. Навсякъде в магазина изтипосани (изкарани на местата за промоция) продуктите които са в брошурата с по-ниските цени и хората наистина се объркват. Пепсито (моята болна тема) си го купувах редовно и се позапасявах до следващото намаление, но сега свършват запасите, а те тръбят ли не тръбят своите вечно по-ниски цени.
Маркетингови стратегии довлачени от вън. Ама там хората си пълнят количката, тук всеки си прави сметката...разчитат на разсеяността ни. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт