Кауфланд - тема 23

• 61 473
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
И нашият го ремонтират, но поетапно и си работи. Има закрити сектори, там бръмчат и не се вижда какво правят, после ще се местят и така.

# 616
Навсякъде ремонти в техните магазини...какво става???

# 617
Така и така всяка седмица се дава линк от този сайт, ами най-добре да се добави в началото на новата тема. Да се надяваме, че тогава няма да има коментари от сорта на "Хайде ,чакаме *НЯКОЙ* да качи новата брошура..." и сами ще извършат елементарните действия до достигането на брошурата.
Тук се качва брошурата https://issuu.com/promooferti (добавете го в Отметки/Любими) предимно в петък или събота. Качва се от човек на PromoOferti. Действието, което ще направи някой вместо вас, е да отвори този линк https://issuu.com/promooferti  , да провери дали е качена новата брошура на Кауфланд и да даде линк към нея. Нещо, което всеки сам може да направи.

Линкът си го има във всяка нова тема под името Каталози

# 618
Магазина във Варна - Възраждане ,няма да работи от 22.10 до 23.11 поради цялостен ремонт, това научих днес от една от касиерките. Магазинът е доста изпразнен откъм стока.
Иначе имаше авокадо на 1.29 лв за брой, та си взех няколко.
Представям си в Лидъла им каква навалица ще е тогава. Rolling Eyes

# 619
  • София
Здравейте,някой който има кана Аквафор може ли да ми каже какъв номер е пластмасата,защото аз не го открих никъде като информация, огледах една кана в Кф,но не видях.Мерси предварително.

# 620
Навсякъде ремонти в техните магазини...какво става???

Ето какво намерих в интервю на шефа им

“Кауфланд ще обнови шест от своите хипермаркети. Модернизацията включва подмяна на рафтовете с нови (които са по-ниски, за да са по-удобни), поставяне на пиктограми с ясно обозначение на групата стоки на съответното място, наличие на мобилни маси за свежите плодове и зеленчуци.

Промяната означава също нови цветове, лед осветление, изнасяне на пекарната по-близо до входа ( за някои обекти).
Докато трае модернизацията, филиалите на веригата ще бъдат затворени за клиенти за един месец. До края на тази година това ще се случи с магазините в кв. "Дружба" и "Банишора" в столицата, в кв. "Тракия" в Пловдив, във Враца, до "Мол Варна" и в кв. "Възраждане" във Варна,

# 621
  • shumen
Благодаря за новата брошура.От нея и аз си харесах само тортата.

# 622
  • Бургас
В нашия Кауфланд- Изгрев Бургас не виждам да се правят ремонти,но най-вече важното е, че на мястото на парфюмите, които се махнаха ще слагат Изи пей, което много ме зарадва Simple Smile

# 623
  • София
От новата брошура си харесах калъфите за гуми Simple Smile

# 624
При нас подмениха високите рафтове с по-ниски на канцеларските, текстилните и др. Не можах да видя подробно.

# 625
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте,някой който има кана Аквафор може ли да ми каже какъв номер е пластмасата,защото аз не го открих никъде като информация, огледах една кана в Кф,но не видях.Мерси предварително.
На нашата пише 82 001. Това ли е, което търсиш?

# 626
  • Русе
На нашата пише 82 001. Това ли е, което търсиш?
Вероятно пита за тези номера
Скрит текст:

Джинджифилът е станал 7 лв.! Rolling Eyes
В Русе на пазара е с цена 9 лв/кг.

От новата брошура си харесах само цената на зелето и тиквата Smiley.

# 627

Джинджифилът е станал 7 лв.! Rolling Eyes
В Русе на пазара е с цена 9 лв/кг.

Явно е поскъпнал навсякъде, защото в К известно време липсваше.

# 628
Взехме торта Сахер, която е на промоция в настоящата седмица за 6,99. Направо щях да умра от захарна болест. Настръхвам като се сетя. Прекалено сладка, не ми е по вкуса, няма да повторя. Иначе е прясна, но ...  Sick

# 629
  • Русе
Взехме торта Сахер, която е на промоция в настоящата седмица за 6,99. Направо щях да умра от захарна болест. Настръхвам като се сетя. Прекалено сладка, не ми е по вкуса, няма да повторя. Иначе е прясна, но ...  Sick
Мислиш ли, че тази сладост е от захар?

Общи условия

Активация на акаунт