Есенното слънце се задава, тестa с две чертички то огрява! - Бебеправене Т330

• 34 760
  • 711
  •   1
Отговори
# 30
Скорпи, хайде да избърза тази твоя О, че направо не знам, как сте се навили на друго дете с вашите невиждащи се очи HeartHeartHeart

# 31
Скорпи,стискам палчета.Може да изчакат войничетата или да имаш по-ранна о и да се изненадаш Grinning Hug
Дея,специални прегръдки и от мен за теб Flowers Hibiscus Hug

# 32
  • София
Страхотна е новата тема доста изпипана .Браво Съни 🤗Записвам се и аз Blush
На всички мамчета пожелавам спокойни бебечета.А на другите момичета скоро да поемат по бременният път Grinning
Мерилин така да се каже леко си бременна .Ако повториш теста ще  разбереш със сигурност HugАко пък ме можеш направи си пак уринарен хормона би трябвало да се е увеличил ако б се развива.Няма защо да чакаш и да се притесняваш.
Днес ми е последен ден с ММ и утре тръгва за 3 месеца пак Grin Чак по Коледа ще си дойде до тогава.......пости ....Овуто по каледндар ми е в понеделник,така че пак дръвце нямам и желание да следя нещо .Просто се обичаме, а пък ако стане чудо стане BlushДруго не може да се направи Ill
Дано темата се напълни с много нови мамчета Heart

Не давайте така напразни надежди. Мерилин (ако е момичето с разглобения тест и ЧХГ 4) за момента не е никак бременна.

# 33
И аз да се запиша за прекрасната темичка. Аз все още си чакам Ц след А, така че може би съм единствената която наистина чака Ц 😂 Успех на всички и дано в тема 330 изпратим всички към отчетни Simple Smile

# 34
Скорпи, пожелавам ти овулацията да избърза и следващия път, като се видите с мъжа ти, да си с бебче в корема.

DiyanaCh, много съжалявам за загубата ти. Пожелавам ти следващия път всичко да е наред. Hug Лекарите след колко време казаха, че можете да подновите опитите? Извини ме, ако вече си писала, обаче последните седмици много разпокъсано чета темата.

# 35
Записвам се и аз, че в последните теми само ви четях.
Страхотно оформление!
Ние сме почти втори месец след операция от варикоцеле и тия дни трябва да ми е ову. Правя тестчета и се обичаме през ден, пък дано стане и нашето чудо. Ако не след нова година продължаваме с АРТ.

Силно стиснати палчета за всички!

# 36
  • Бургас/Пловдив
Здравейте момичета,
макар и с един ден закъснение реших да си направя тест. Взех си Sure Check, ама излезе невалиден/демек без никаква черта/, отидох до аптеката и си взех някакъв обикновен, 2 бр. за 1.50лв. Е направих ги и двата за по-сигурно и излязоха II черти. От все сърце желая да виждам в темичката щастливки като мен!!
Весел уикенд на всички Gift Heart

# 37
  • Габрово
Момичета много благодаря за пожеланията нека и вие скоро бъдете безумно щастливи бремелинки и мамчета Hug
Честито на Гери и лека Б до термин.
Изпратих си сърцето и мислим това да е последната ни дълга раздяла ,все ще я изтържим някак.
Не си спомням кой, но някой беше писал за 9.09 че не чака Blush дано да не дочака М.
Хубав съботен слетобед от мен Kissing Heart

# 38
Гери, честито и да е до щастлив финал!

# 39
Скорпи, пожелавам ти овулацията да избърза и следващия път, като се видите с мъжа ти, да си с бебче в корема.

DiyanaCh, много съжалявам за загубата ти. Пожелавам ти следващия път всичко да е наред. Hug Лекарите след колко време казаха, че можете да подновите опитите? Извини ме, ако вече си писала, обаче последните седмици много разпокъсано чета темата.

Форестче, все още никой нищо не ми е казал, смятам след първия Ц да ходя при един добър лекар и той да ми каже. Надявам се и мисля че няма да ми кажат много време, понеже сравнително в ранна седмица стана всичко (уж 8ма бях, а по ехо ме извади 5+ последно). Но колкото толкова. Общо взето след кюртажа никой нищо не ми обясни, само си ме изписаха (беше неделя), а док даже по телефона ми каза че трябва да пия АБ, абе кво дс ви кажа. В моя град е кошмар. По време на моя кюртаж две родилки са починали точно при лекаря , при койтоо аз ходих.
Та затова след първия Ц ще ходя при друг в Пловдив и ще искам той да ми каже колко време.
Благодаря ти за заинтересоваността все пак Simple Smile

# 40
  • София
След кюртаж, в същите седмици (даже бях 9, а по ехограф отговарях на 6), аз чаках 2 цикъла. Така ми каза моят гинеколог. След това веднага забременях и нямаше никакви проблеми. И да, пие се антибиотик.

# 41
След кюртаж, в същите седмици (даже бях 9, а по ехограф отговарях на 6), аз чаках 2 цикъла. Така ми каза моят гинеколог. След това веднага забременях и нямаше никакви проблеми. И да, пие се антибиотик.

Супер си, вдъхна ми голяма надежда. Из форума, а и в отчетната в която бях (и все още съм) повечето момичета казват 6месеца, което ми се вижда адски много. Ако трябва и толкова ще чакам, но не ми се иска. Ще видим живот и здраве накрая на месеца какво ще каже док. Засега чакам Първи Ц Simple Smile

# 42
Здравейте и от мен, момичета! Записвам се и аз в темичката, много е хубава:)... На 29 години съм, нямам дечица.
Аз и моят приятел планираме от другия месец да започнем с опитите за бебче Simple Smile.малко  изчакаване, преди около 6-мес. ми правиха LEEP-процедура. Желая много късмет на всички момичета тук и скоро да сбъднем мечтите си с две чертички. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 43
  • София
Добър вечер, момичета Simple Smile

Гери, тихичко честито! Желая ти лека бременност и до термин Simple Smile
Фани, добре дощла и бързо към отчетни!
DiyanaCh, дано наистина не се налага да чакаш много. Важното е да се чувстваш добре и психически все пак, тялото си знае.
Скорпионче, страхотно решение сте взели! Дано тази последна раздяла ви изненада Wink

# 44
  • София

Супер си, вдъхна ми голяма надежда. Из форума, а и в отчетната в която бях (и все още съм) повечето момичета казват 6месеца, което ми се вижда адски много. Ако трябва и толкова ще чакам, но не ми се иска. Ще видим живот и здраве накрая на месеца какво ще каже док. Засега чакам Първи Ц Simple Smile

Не е нужно чак 6 месеца да се чакат. Консултирай се отново, и ти пожелавам успех. Както ти казах, 2 цикъла са достатъчни, поне при мен беше така.

Общи условия

Активация на акаунт