Къде в Пловдив??? - 73

• 66 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря! Smile

# 571
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър рехабилитатор в града ? Става въпрос за раздвижване на трудно подвижен възрастен човек. Благодаря

# 572
Здрвейте, търся майстор на перални в Кичука. Имаше един Ангел до Белите брези, ако му имате координатите или препоръчайте друг читав и да не е скъпар  Embarassed Благодаря.

# 573
здравейте, трябва да си подновявам шофьорската книжка и вчера от един познат разбрах, че той е отишъл във второ рпу, но живее в смирненски
аз съм в кичука, къде трябва да отида, може ли да не е в кат

# 574
  • Пловдив
Здрвейте, търся майстор на перални в Кичука... координатите или препоръчайте друг читав и да не е скъпар  Embarassed лагодаря.
Иван Малинов - 0877 187 827

# 575
здравейте, трябва да си подновявам шофьорската книжка и вчера от един познат разбрах, че той е отишъл във второ рпу, но живее в смирненски
аз съм в кичука, къде трябва да отида, може ли да не е в кат
Щом си в Кичука отиди в Първо РПУ до Кауфланд. Освен медицинско ще ти трябва и ксерокопие на книжката и талона.

# 576
къде в пловдив мога да намеря универсален дифузер и изобщо има ли такова чудо
купих си хубав сешоар, но сега установих, че ми трябва и дифузер за него

# 577
Универсален дифузер е трудно да намериш, трябва да е съвместим с твоя сешоар.

# 578
сешоарът ми е aeg, но не знам дали има за него
а къде продават само дифузери

# 579
  • Пловдив

Погледни в магазина на Солинген - ! "Двата щъркела", който се намира на ул. Христо Г. Данов. Не мога да кажа кой е номерът обаче. Движиш се от Джумаята към ЕВН. Магазинът се намира отляво, преди нотариалната кантора на В. Петров, след Lafka.

# 580
Провери в Технополис, Техномаркет, Зора - до Метро са три магазина, ако някъде има - трябва да е там. Също има няколко магазина за фризьорски консумативи срещу Дома на младоженците - на ул. Хр. Г. Данов. Но трябва да отидеш със сешоара да мериш.

# 581
  • Пловдив

Има универсални дифузери.В Зара на Хр Г Данов срещу Ритуалния дом трябва да има

# 582
благодаря момичета
технополис и  техномаркет гледах в сайтовете-няма
в зарата ще попитам, ще мина по хр.г.данов и се надявам да намеря

# 583
  • Пловдив
Здравейте! Дъщеря ми става на 12 и иска да празнува РД в Стая със загадки. Никога не съм посещавала такова място. Моля за отзиви за място и стая подходящи за тази въраст.

# 584
  • о`майна лунна нощ е
Синът ми ходиха на един рожден ден в стаята на бул. "Руски", точно зад спирката до кръстовището с ул. "Данаил Николаев". Беше им много забавно. Групата, с която влезна, бяха деца на 11-12 години. Тогава разгадаваха смъртта на някакъв професор. Но предполагам периодично сменят сценария.

Общи условия

Активация на акаунт