Къде в Пловдив??? - 73

• 66 797
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Мистик, препоръчвам ти обущар на гърба на кино Фейсис. Има магазин за 1 лв., до него, обаче след 16 ч. работи.
Скоро правих сверка на цените, другите вземат повече, а за неговото качество гарантирам. Шил ми е и чанти даже. Simple Smile Simple Smile
ооо,супер!
Благодаря!!!

# 556
Някакви идеи кога зареждат Никс в Лилито в мола?Когато и да отида всичко е разграбено..
Най-добре да питаш на място магазинерките. Аз направо бях изумена как всички червила, спирали, някои видове сенки са разграбени, когато бях там миналата седмица. Можеш да купиш нещо, докато е още на редовна цена, но намалят ли го, още първия ден трябва да се отива, иначе нищо не остава.

# 557
За нова качествена входна врата къде още мога да проверя?
Засега ме консултираха в Стар Челик (вратите уж са ок, но не ги правят по индивидуален размер), Транспрогрес (засега уж стават, а и с някаква промоционална отстъпка идват сравнително изгодно) и Врати Пловдив (имат неудачни за моя случай ограничения в размерите, а и като качество ми са на последно място в сравнение с другите две фирми).

Благодаря предварително на споделилите мнение.

# 558
  • Пловдив
Засега ме консултираха в Стар Челик (вратите уж са ок, но не ги правят по индивидуален размер), Транспрогрес (засега уж стават, а и с някаква промоционална отстъпка идват сравнително изгодно) и Врати Пловдив (имат неудачни за моя случай ограничения в размерите, а и като качество ми са на последно място в сравнение с другите две фирми).

За Транспрогрес, някой беше писал по-назад не особено ласкави отзиви. А колкото до турските врати, предлагат се на много места и на различни цени и само на пръв поглед изглеждат еднакви като качество.
Какъв точно размер търсите, че стандарта не ви устройва?

# 559

За Транспрогрес, някой беше писал по-назад не особено ласкави отзиви. А колкото до турските врати, предлагат се на много места и на различни цени и само на пръв поглед изглеждат еднакви като качество.
Какъв точно размер търсите, че стандарта не ви устройва?

Своевременно (от вчера насам) още ми "олекнаха"  Транспрогрес. Мнооого тромава система на работа относно поръчване, плащане (не може по банка!!!), информация по тел. не се дава и т.нат.
Определено няма да са те доставчика на нашата врата.
В момента светлата част на вратата, която предстои да се подменя е 86/195. Первазите (или там както се казва рамката на касата) са не по-широки от 3-4см. Това ще рече, че при всички положения трябва да се кърти пустия панел. Ей това къртене искам да си го спестя.

# 560
  • Пловдив
Това ще рече, че при всички положения трябва да се кърти пустия панел. Ей това къртене искам да си го спестя.
Не е толкова страшно това къртене. Само оскъпява монтажа. Питайте някой познат, дето скоро е сменял врата, да Ви каже за какво става дума.

# 561
Това ще рече, че при всички положения трябва да се кърти пустия панел. Ей това къртене искам да си го спестя.
Не е толкова страшно това къртене. Само оскъпява монтажа. Питайте някой познат, дето скоро е сменял врата, да Ви каже за какво става дума.

О, няма нужда да питам. Имах възможността да наблюдавам такава операция преди няколко месеца Wink Може всеки монтажник по различен начин да го прави, но пък сега и в тази дейност да вниквам.... Благодаря!

# 562
  • plovdiv
Има фирма за врати на Гербера в Тракия.Правят по размер.Малко скъпи,но красиви.

# 563
Здравейте, някой знае ли солариум в кичука, района на старите слънчеви лъчи, камела....

# 564
  • Пловдив
Доволни от обувките в м-н ССС в мола?

# 565
Здравейте! Спешно търся водопроводчик за град Пловдив, аварията е дребна свързана с тръбите към бойлера. Много благодаря!!

# 566
Доволни от обувките в м-н ССС в мола?
Обувки като обувки. Преди 2 седмици си взех едни боти от там, рано е още да кажа колко ще издържат, но изглеждат качествени, удобни са. Еквивалента на ССС е Дайхман в другия мол. Някак си в Дайхман вече всичко е прекалено еднотипно, в ССС виждам все още някакво разнообразие.

# 567
Момичета, да знаете как да стигна до бул. 6-ти септември от Тракия, Галаксито с автобус? За Бриколажа питам Simple Smile

# 568
  • Пловдив
Момичета, да знаете как да стигна до бул. 6-ти септември от Тракия, Галаксито с автобус? За Бриколажа питам Simple Smile
http://www.masov-gt.com/Karta.php?description=%D0%98%D0%BD%D1%82 … D0%B4%D0%B8%D0%B2

Избираш начална и крайна спирка  Peace

# 569
  • Пловдив
Точно до Бриколажа няма как да стигнеш с автобус. От Галакси само номер 93 и ще трябва да слезеш на спирката до Moto pfohe и от там пеш.

Общи условия

Активация на акаунт