Къде в Пловдив??? - 73

• 66 800
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Да,тя е управител там и е много точна.Собственикът е част от форума.С него ли искаш да разговаряш?

Благодаря!
Утре ще се обадя да разговаряме, би било добре и със собсвеника ако мога да се свържа, та дори и от тук.

# 541
AlexaS, благодаря  bouquet

# 542
Здравейте. Някой от вас посещавал ли е салон за красота Лорейн? Интересуваме как се справят с почистващите терепаии за лице? 😊😊

# 543
  • Бг
Момичета, не съм сигурна, че въпросът ми е за тук, но не знам къде да питам. Преди години в началото на Асеновград, като идваш от Пловдив, от лявата страна имало магазин за бебешки кошари. Знаете ли дали съществува още  и какви са цените?

Да, магазинът си е там и си работи.

# 544
Препоръчайте ме магазин за обувки или за стортни стоки, където има качествени мъжки кецове за есенно и мокро време.

# 545
Разбрахте ли, че Джо Лин Търнър ще идва в Пловдив? Simple Smile Толкова му харесвам песните, искам да отида да го слушам, но не ми е ясно къде точно ще се проведе концерта. На едно място пише в Зала Сила, която била зад Копчето до ЦГ, на друго място пише Панаирна зала 2. Вие каква информация имате?

# 546
  • Майничка
В панаира - eventim  продават билети.

# 547
Благодаря! А понеже за пръв път ще купувам билети, ще може ли да обясниш къде е касата на Евентим? Blush Влиза се в панаира или на друго място?

# 548
Благодаря! А понеже за пръв път ще купувам билети, ще може ли да обясниш къде е касата на Евентим? Blush Влиза се в панаира или на друго място?
Само през интернет
http://www.eventim.bg/bg/bileti/nacionalno-turne-ahat-plovdiv-me … /performance.html

# 549
  • Майничка
Имат сайт, а иначе продават в музикалния магазин на ул."Отец Паисий", с/у бившето "Чеверме".

# 550
Разбрахте ли, че Джо Лин Търнър ще идва в Пловдив? Simple Smile Толкова му харесвам песните, искам да отида да го слушам, но не ми е ясно къде точно ще се проведе концерта. На едно място пише в Зала Сила, която била зад Копчето до ЦГ, на друго място пише Панаирна зала 2. Вие каква информация имате?
Концертът беше обявен за Панаира, но се премества в новооткритата зала "Сила"  Peace

https://news.plovdiv24.bg/755132.html

# 551
Благодаря на всички!  Hug
Новото място на концерта много ме устройва дори, защото е близо до нас  Grinning и когато свърши, няма да се налага да поръчвам такси.
Други навити има ли?  Wink

# 552
Някакви идеи кога зареждат Никс в Лилито в мола?Когато и да отида всичко е разграбено..

# 553
  • Пловдив
Някакви идеи кога зареждат Никс в Лилито в мола?Когато и да отида всичко е разграбено..
а какво е Никс?Blush

А къде в Тракия има добър обущар?

# 554
Мистик, препоръчвам ти обущар на гърба на кино Фейсис. Има магазин за 1 лв., до него, обаче след 16 ч. работи.
Скоро правих сверка на цените, другите вземат повече, а за неговото качество гарантирам. Шил ми е и чанти даже. Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт