Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 101 938
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
И аз изследвах ТСХ - 2.67, но не пия хормон и още кърмя малкия. Надявам се, Начев да се съгласи още малко да не пия Еутирокс, а до процедурата има още време и се надявам да го свалим дотогава.

# 316
Момичета, имам въпрос за лекарството PBMC - какво точно представлява и как протича тази процедура?

# 317
  • София
Момичета, имам въпрос за лекарството PBMC - какво точно представлява и как протича тази процедура?
Взимат кръв в деня на пункцията (овулацията) и отново през ден (а може и на следващия ден, доктора казва кога ще е второто взимане). Приготвят лекарство и около 2 часа след второто взимане на кръв ти го поставят в матката

# 318
Благодаря за бързия отговор. Докторът беше споменал, че ще трябва, но в деня на пункцията не ми каза нищо, така че явно няма да ми слагат.

# 319
Момичета, FertilAid или OvaBoost?Пробва ли ли сте ги за подобряване на яйцеклетките?

# 320
Внимавай, Фертилейда обърква хормоните и ако скоро ти предстои стимулация не е ок. Не е препоръчителен за жени в активни инвитро цикли. По-скоро е за "когато бебето се бави".

# 321
Момичета, след отрицателен тест от днес, се обадих за записване на час при доктар Цветков за коментар, записаха ме чак за 31.10. Попитах дали няма по-ранна възможност и дали не мога да запиша час за 2-3-ти ден, тъй като не искам да пропукам цикъл. Отговориха ми, че след стимулация, няма как да си запиша час за следващия цикъл, но всъщност аз бях на клостилбегит 2×1 за пет дни и доколкото ми е известно това не е пречка да се стартира следващ цикъл със стимулация. Мисля да отида на място и да ги попитам дали все пак могат да ме вместят по-рано, така че да не пропускам цикъл. Какво ще ме посъветвате?

# 322
  • София
aми на тях така им е казано, и на място да идеш пак това ще ти отговорят.
ако можеш да се свържеш с цветков, тогава може би биха се съгласили  Rolling Eyes

# 323
И аз бих се свързала с Цветков.

# 324
Благодаря ви, но за съжаление, нямам негови контакти,  явно ще се ходи на място, ще се опитам да го издебна между прегледите Rolling Eyes , не ми се чака чак до 31.10.

# 325
И аз мисля, че е най-добре направо да отидеш преди да ти е дошло и да се уговориш с него на 2- 3 ден да си отидеш. След Клостил и ниски дози Менопур даже в 2 поредни  месеца имах слаба стимулация с инжекции на следващия месец- трети поред. След това аз самата реших че трябва да почивам, защото слаба, но си беше стимулация все пак.

# 326
  • София
Ама защо въобще си се обяснявала с регистратура. Аз казвам, че доки ме вика на 2 ден и приключвам въпроса

# 327
Кога се плаща за оплождане - когато се отиде за трансфера или трябва преди това? След пункцията ми казаха, че по-късно го начислявали.

# 328
Момичета имам парола и до сега виждах резултатите от изследвания директно от сайта.Последните 2 месеца обаче не ми излизат изследвания,които са ми правени.Случвало ли се е на някой,нова парола ли трябва да искам ?

# 329

Момичета извинете че пускам иследванията в тази тема,но не знам къде другаде да искам съвет.Днес си пуснах изследване за инсулинова резистентност по предписание на доктор Хедер.С високо ТСХ съм за започване на процедура за инвитро за това ми пусна и тези иследвания .Как ви се струват?

Общи условия

Активация на акаунт