Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 101 935
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Bisko72, Nandin, благодаря!

# 301
В края на миналата година усетих силно сърцебиене и ми сложиха холтер и сърцето ми достига в спокойно състояние 180 удара в минута.На 9-ти Януари ми направиха въпрозното ЕФИ и установиха,че нямам проблем със сърцето а,че е на психологическа основа.На 26 Юни тази година ми напраеиха пункция и не е имало проблем с упойката.Не знам защо ти отказват упойка?

# 302
Момичета, предстои ми инвитро.Трябваше да пусна изследвания на хормони,пуснах ги и TSH ми е 3.21 .Другата седмица очаквам да ми дойде цикъла и да отида на преглед при д-р Персенска,тя ми каза да отида на 2-3 ден.Ще и занеса и иследванията,но tsh мисля че е високо за започване на процедурата,а тя искаше още този месец да започнем.Дали има вероятност с тези стойности на tsh да се започне процедурата,и какви са рисковете.Ако трябва да отида на ендокринолог ,колко време ще отнеме да сваля стойностите.Притеснявам се че тази година няма да успеем да направим процедурата Sad тъй като до колкото знам в Надежда май почиваха декември ако не се лъжа.Много ми е притеснено,първи опит ми е .Дайте ми съвети,че не знам какво ме очаква.

# 303
Аз имах tsh близо до 3 и първо го свалихме и после стимулация. Аз се повлиях мн бързо от л тироксин 0.25мг.
Едва ли др Персенска ще ти назначи лечение, така че се свържи с болницата и виж при кой най- рано могат да те вмъкнат за час от ендокринолозите ( др Хидър или др Начев). Аз съм ходила и при двамата и ако трябва да избирам бих предпочела Хидър, по- отзивчива е и дори по телефона сега направих консултация с нея ( докато при др Начев не ми мина номера с телефона мин година). Поговори с ендокринолога, обясни какви са ти опасенията и че искаш да започнеш стимулация и може да ти изпишат по- голяма доза в началото. Успех и дано успеете да направите стимулацията и след това испешен трансфер. Ако не успеете да започнете сега- остави го за след нова година. Аз така направих мин година защото беше на косъм дали преди коледната вакация ще успеем, и не съжалявам. Болницата януари беше сравнително спокойна и не се пръскаше по шевовете.

# 304
Момичета,нормално ли е да ми дойде цикъла точно една седмица след пункцията?

# 305
  • София
Момичета,нормално ли е да ми дойде цикъла точно една седмица след пункцията?
да, хубаво е да е по-късничко, ама се случва и така.

# 306
  • Пловдив
Чудех се къде да си задам въпроса, но тъй като зарзио се изписва само в Надежда реших тук да попитам.
Може ли някой да ми обясни как точно зарзио помага на имплантацията и дали сте имали някакви странични, неприятни реакции от него.
Може да ми пишете на лични.

# 307
Usmivka83, първото ми инвитро беше при ТСХ 2,85. Успешно.
Преди година мислех за второ и правих изследвания, ТСХ ми беше около 3 (не помня точно) и Персенска ме прати при Хедър със "заръката" да го свалим под 2 и тогава да отида. Изписа ми Еу...не  помня какво 0,25 мг и според нея за месец стойностите на ТСХ щели да бъдат под 2. (Така и не проверих дали ще стане.)
Т.е. има надежда нещата да се случат бързо Simple Smile

# 308
Много благодаря Simple Smile

# 309
  • пазарджик
Мина и моят трансфер вчера на две тридневни ембриончета ,днес обаче се събудих с болки в гърлото купих си танзилотрен ,той е хомеопатичен звъня на спешния тел.да питам да смучам ли от него,но не ми вдигат.Според вас какво да правя ,чай мога ли да пия

# 310
И тантум верде може да си пръскаш и гаргара със вода и сода за хляб.

# 311
  • пазарджик
 hibiscus:Flowers HibiscusГерда,благодаря за бързия отговор Flowers Hibiscus
Сутринта ходих да пускам ТСХ и се е вдигнал на 2.26 ,а преди месец и половина беше 1.62 ,взимам л тироксин един  ден по 0 .25  и през ден по цяло хапче от 50 микрограма,това сигурно е от стимулацията и сега не знам днес ако звънна на Начев дали ще иска да ме консултира по телефона,защото ми е много сложно пътуването да софия,а пък и след трансфер искам да си почивам повечко.Направо не знам какво да правя Disappointed Relieved

# 312
Всичко хомеопатично може, смучи си това, което си си взела.

# 313
Начев, ще те консултира по телефона, обади му се.
Но ТСХ за сега ти е ок.

# 314
  • София
Абсолютно за момента ТСХ е добре. Особено като се има предвид стимулацията и най-вероятто взимаш естрофем (естрогени) в момента.

Общи условия

Активация на акаунт