Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 936
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • пазарджик
Ох момичета на мен ми зацапа кафеникаво-розовеникаво,звънях на спешния и ми казаха да пропусна аспирина довечера и да почивам повече-ама то повече от това...Confused
Мислех,че ще ми кажат и утрогестана да взимам през устата,но уви,казаха да си придължавам всички лекарства.Вие как действате при зацапване.

# 361
  • София
Кой ден от ЕТ ти е

# 362
На мен ми изкочи още една питанкаа.. ако ми дойде МЦ в петък.. втори ден ще се пада събота.. как ще отида на преглед като не работят.. трябва чак за понеделник а тогава ще ми е 4-ти ден... как ще я почваме тая стимулация?!?

# 363
  • София
Ох момичета на мен ми зацапа кафеникаво-розовеникаво,звънях на спешния и ми казаха да пропусна аспирина довечера и да почивам повече-ама то повече от това...Confused
Мислех,че ще ми кажат и утрогестана да взимам през устата,но уви,казаха да си придължавам всички лекарства.Вие как действате при зацапване.
Аз получих зацапване на 8ден след трансфера,от спешния ми казаха утрогестана да го пия за няколко дена и фраксито също да го спра за 2,3дена.Всичко мина още същият ден,но аз от страх започнах да слагам утрогестана и фраксито след 2дена Simple Smile Simple Smile Simple Smile Успех

# 364
  • пазарджик
Днес ми е 9 ден след ет на 2 тридневни ембриончета.Сега при забърсване от wc по салфетката имах доста като при цикъл тъмна кръв.Относно утрогестана и аз мисля довечера да го взема през устата .До сега чак толкова зацапване не съм имала:cry:
Възможно ли е да ми дойде цикъл докато приемам хапчетата.Този трансфер нямам зарзио.

# 365
Днес ми е 9 ден след ет на 2 тридневни ембриончета.Сега при забърсване от wc по салфетката имах доста като при цикъл тъмна кръв.Относно утрогестана и аз мисля довечера да го взема през устата .До сега чак толкова зацапване не съм имала:cry:
Възможно ли е да ми дойде цикъл докато приемам хапчетата.Този трансфер нямам зарзио.
За съжаление е възможно.На мен си ми идваше цикъла слд всеки трансфер на 9 ти 10 ти ден,което не ти го пожелавам.Дано при теб е имплантационно това кървене и всичко да е наред. Hug Hug Hug

# 366
В неделя не записват часове и мен ме отрязаха и започнах от 3 ден
    Danitooo83-пускай кръвен тест                                                                 

# 367
  • София
В неделя не работят, ама в събота се редуват докторите

# 368
  • пазарджик
Утре може да отидс да пусна чхг.нали не е нужно сутринта на гладно ?

# 369
И прогестерон!

# 370
Изписаха ми Утрогестан преди PBMC и специално ми казаха да го пия, но още след първия прием ми стана замаяно. Чудя се дали да го продължа вагинално, или ще объркам нещо. Ако някой има опит моля да сподели.

# 371
  • София
Най-добре го обсъди с лекаря си, само той знае защо ти го е изпшсал през устата

# 372
Здравейте, на кратко за нас. С мъжки фактор сме и ще се наложи да ползваме донорски сперматозоиди. Тъй като сме се спрели на болница Надежда, бихте ли могли да споделите, с колко донора разполагат, изборът голям ли е, как изглежда каталогът от който се избира, какви са белезите, ще можем ли да избираме или ще ни препоръчат донор ? Ако не е удобно да споделите тук, може да ми пишете и на лично. Благодаря предварително.
На нас в Надежда самите биолози ни предложиха да помислим половината Я да са с негов материал, половината с донорски. Ние уж бяхме решили така да направим, но накрая само с негови С оплодиха. От 8 оплодени, 4 стигнаха до бластоцисти. Обаче с МАКС и ИКСИ. От два трансфера с по два ембриона, един се хвана и скоро ще стане на 8 месеца Heart Eyes
Та не мога да споделя за донорските С, но реших да вдъхна надежда Simple Smile

# 373
  • софия
Здравейте! Днес ми беше трансфера, дадоха ми инжекции- фраксипарин, ХГТ и Тарзио, утрогестана вагинално и фолиева киселина през устата. Но понеже др Стаменов беше мн зает и не ми казаха нищо за естрофема, сега съм притеснена дали да го пия. След пункцията ми каза да не го пия, задраска ми го на рецептата, ама сега след транфера дали да го приемам.  Дали при някой е било същото? Без да се пие естрофем?

# 374
  • пазарджик
Най-добре се свържи с него за да ти каже със сигурност и да знаеш какво да правиш,аз лично до сега винаги съм имала естрофем след ЕТ.А фраксипарина за какво ти е изписан,имаш ли аспирин ?

Общи условия

Активация на акаунт