Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 850
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • София
снимка му занесете на бебето, да го сложат при другите и готово.
заринат е със всякакви бонбони, алкохоли и вещи уж за спомен.
а на спа и кино и подобни може сам да си позволи да отиде.

нещо информация за новогодишните почивки да има някой?

# 466
Кейти, може някакъв ваучер от някъде да му подарите да си купи нещо/отиде на театър/кино и прочие, щом държите. Иначе и аз мисля, че на бебето най-много ще се зарадва.

# 467
  • София
Да, момичета, знам, че той се разчувства винаги, когато му заведат бебче/та и че е най-щастлив като види поредната щастлива мама, реализирала мечтата си благодарение на него.
Просто искам да не съм с празни ръце и ако може да е нещо оригинално. Grinning Но пък и кутия хубави бонбони и хубаво уиски са си класика! Grinning

# 468
Здравейте.. мина и моя преглед при др. Цветков.. останах с добро впечатление и доста неща обсъдихме.. ще започнем с лека стимулация с Фемара 2х1 за 5дни ама пуст акъл забравих да питам от днес ли да го почвам или от утре.. Иначе на 1ви ми е следвщия преглед.

# 469
  • София
Здравейте.. мина и моя преглед при др. Цветков.. останах с добро впечатление и доста неща обсъдихме.. ще започнем с лека стимулация с Фемара 2х1 за 5дни ама пуст акъл забравих да питам от днес ли да го почвам или от утре.. Иначе на 1ви ми е следвщия преглед.
Кой ден ти е днес?

# 470
  • гр.София
Христинчето, не се притеснявай. Д-р Цветков е много добър. Обяснява всичко подробно и има лека ръка. На мен ми беше на късмет, пожелавам ти и за теб да е така

# 471
  • В сърцето на любимия човек
Да, момичета, знам, че той се разчувства винаги, когато му заведат бебче/та и че е най-щастлив като види поредната щастлива мама, реализирала мечтата си благодарение на него.
Просто искам да не съм с празни ръце и ако може да е нещо оригинално. Grinning Но пък и кутия хубави бонбони и хубаво уиски са си класика! Grinning

Купи му нещо за аквариума, щом толкова държиш. Аз не бих подарила ваучер, малко ми е ... да кажем странно и далеч от определението ми за личен подарък. По-скоро бих подарила диск с музика (знам, че слуша класическа музика), хубава книга - надписана и с послание (мисля, че чете по-философска литература) и снимка на детето.

Д-р Цветков е чудесен лекар. Той ми се падна на пункцията и трансфера и ми беше на късмет. Изключително спокоен лекар, който за разлика от д-р Персенска (която също много уважавам и съм и благодарна за всичко) отдели време да си поговори с мен и ме успокои, че терапията ми ще доведе до успех (аз бях първата или една от първите пациентки с инжекции Пролутон депо). Толкова успокояващо ми подейства, че си поплаках от щастие след трансфера, а 9 дни по-късно резултатът ми беше ЧХГ 280.

# 472
Днес ми е 2-ри ден. И чак на 1-ви съм на преглед.. дали до тогава да не пусна едни хормони примерно в понеделник... и това не попитах.. Иначе днес пуснах и ето ги резултатите.. бихте ли си дали мнението

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 14:34 от Hristinchet0

# 473
  • София
Момичета Стаменов уж нямаше да го има тази седмица пък днес си беше в клиниката и преглеждаше. Аз днес си записах час за консултация с имунолозите на моя глава. Да знам, че и това съм направила за моите неуспехи.

# 474
  • София
Днес ми е 2-ри ден. И чак на 1-ви съм на преглед.. дали до тогава да не пусна едни хормони примерно в понеделник... и това не попитах.. Иначе днес пуснах и ето ги резултатите.. бихте ли си дали мнението
Значи, почваш хапчетата от днес.
Хормоните са идеални. Преди следващия преглед няма смисъл от хормони

# 475
Момичета, имам нужда от вашето мнение. От шест години съм в борбата със стерилитета, като последните две съм пациентка на доктор Персенска. Имам три опита икси в Надежда, първите две бяха биохимични бременности, третата кухо яйце, а тази година дори успях да забременея спонтанно, чухме и сърчице, но отново всичко приключи една седмица по-късно. Според доктор Персенска проблемът е категорично в мен, макар че имаме доста тежък мъжки фактор. Всички хормони са ми в норма, може би не са перфектни, но са в норма. Аз след всеки опит се усещам със стъпка напред и това което ме притеснява е, че след втория опит док всеки път ми казва, че няма смисъл да опитвам повече, че няма да стане и т.н. С мъжа ми започнахме да спортуваме активно, да приемаме добавки и витамини с цел подобряване на качеството, дори напуснах работа, за да си осигуря спокойствие. При последното ми забременяване преживях много силен стрес и предположих, че може това да е причината за неуспеха, но док отново каза няма такова нещо, некачествени са Я. При последния ми преглед на въпроса дали е по-добре да опитам отново спонтанно или икси (предвид мъжкия фактор) ми отговори, че според нея няма да стане по нито един начин, но за да знам, че съм направила всичко, да опитам още едно иски. Не искам да сменям клиниката, харесва ми и док Персенска, но съм много объркана, имам ли изобщо шанс при лекар, който предварително обрича опита ми на неуспех. Вие как бихте постъпили?

# 476
Момичета, имам нужда от вашето мнение. От шест години съм в борбата със стерилитета, като последните две съм пациентка на доктор Персенска. Имам три опита икси в Надежда, първите две бяха биохимични бременности, третата кухо яйце, а тази година дори успях да забременея спонтанно, чухме и сърчице, но отново всичко приключи една седмица по-късно. Според доктор Персенска проблемът е категорично в мен, макар че имаме доста тежък мъжки фактор. Всички хормони са ми в норма, може би не са перфектни, но са в норма. Аз след всеки опит се усещам със стъпка напред и това което ме притеснява е, че след втория опит док всеки път ми казва, че няма смисъл да опитвам повече, че няма да стане и т.н. С мъжа ми започнахме да спортуваме активно, да приемаме добавки и витамини с цел подобряване на качеството, дори напуснах работа, за да си осигуря спокойствие. При последното ми забременяване преживях много силен стрес и предположих, че може това да е причината за неуспеха, но док отново каза няма такова нещо, некачествени са Я. При последния ми преглед на въпроса дали е по-добре да опитам отново спонтанно или икси (предвид мъжкия фактор) ми отговори, че според нея няма да стане по нито един начин, но за да знам, че съм направила всичко, да опитам още едно иски. Не искам да сменям клиниката, харесва ми и док Персенска, но съм много объркана, имам ли изобщо шанс при лекар, който предварително обрича опита ми на неуспех. Вие как бихте постъпили?
Тя и на мен ми казва, че проблема е моите Я, че са некачествени. Аз още един път мисля да пробвам и ако не стане да сменя клиниката. То е ясно, че гаранция никой доктор не може да даде, че ще стане, но за мен е важно да вярва и да ме подкрепя.

# 477
  • София
генетични изследвания пускали ли сте?

аз бих я сменила щом тя мисли че няма да стане.

# 478
Пускали сме генетични, слагам фраксипарин при всеки опит. Проблемът е, че не виждам къде бих могла да отида. Била съм в Щерев, където ми създадоха проблем, с който се борих няколко години, имам един неуспешен опит иски в Малинов при док Калчев. В Надежда се чувствам най-добре, но това натякване всеки път малко ме натъжава. Най-вече защото не чувам аргументирана причина.

# 479
  • София
под генетични имах предвид кариотип.

Общи условия

Активация на акаунт