По-млад мъж до теб!

• 25 701
  • 239
  •   1
Отговори
# 30
На братовчед ми жена му е с 5 години по-голяма. Никога не им е личала разликата, даже тя след почти 25 години брак изглежда поне 10 години по-млада, защото се поддържа, а той е отпрал един тумбак, чичка отвсякъде. Sunglasses Не е инфантилен, добре се разбират, но външно не личи, че тя е каката.

# 31
  • Sofia
Савина, не ти завиждам с инфантилен мъж до теб,но ти си знаеш най-добре. Щом те устройва.
Устройва, не устройва, това е положението. Той е баща на децата ми. Със сигурност това е недостатък, но си има все пак някои положителни страни. Пък и  никой не е идеален. И аз имам кусури. И всеки ги има. Този точно ми е в графата търпими кусури.

# 32
То това един мъж да е инфантилен е много по-страшно от това да е физически по-млад от жена си. Но когато към психологическия фактор се прибави и чисто обективния, физическия, не ми се мисли. Говоря от личен и много болезнен опит.
Савина, всичко най-добро ти желая. Дано наистина си остане в рамките на търпимото, дано.

# 33
  • Sofia
То това един мъж да е инфантилен е много по-страшно от това да е физически по-млад от жена си.
Факт.  Joy
Благодаря.  Laughing Laughing Laughing

# 34
  • София
Цитат на: Absurt
когато се събираш с някого, към когото изпитваш сексуална тръпка, е нормално да мислиш и за създаването на деца.

Нормално е за някои – за други е нормално да имат просто сексуално влечение. Много от младите хора днес отлагат раждането на дете и залагат на кариера, саморазвитие, търсене на подходящ партньор или неангажиращи връзки.
Нормално може да е било преди 100 години, когато жените нямаха права, информация, а интернет, повечето днешни технологии дори не са били сюжет във фантастичните романи.
Не съм фен на феминизма или крайната еманципация, но в частта на ниво личност съм категорична, че хората не подлежат на разделянето им по полови белези и инстинкти.

Искаш да кажеш, че днес е нормално да живееш с този и онзи, докато си търсиш нещо сериозно?

Ми, добре, но с една уговорка- за теб може да е нормално да си разнасяш багажа ден през ден от квартирата на един в квартирата на друг, но не можеш да твърдиш, че за болшинството жени е така.

А, че преди 100 години не беше нормално да скачаш от креват в креват със съжителство, вярно е.

И знаеш ли защо- защото жените знаеха, че бременността и абортите са на техен задник, нищо че официално сме равноправни с мъжете.

Природа, но пък опитите мъж да хване, продължават! Peace

# 35
Цитат
Smiley Опасявам се, че си права, но спокойно можеш да замениш думичката "мъж" с "жена".
Моите наблюдения са, че към днешна дата жените са доста по-активната страна и за мъжете е все по-трудно да бъдат "избрани" от някоя жена.
А тези, които са избрани пък, не е гаранция, а и сме свидетели дори от форума (колко са жените само с един брак или връзка в живота си), че няма да решат да не са с тях "завинаги".

Не изкривявай думите ми, АбсурТ, изобщо не става въпрос за разни мърли, които се чудят къде да си посадят капризните, фръцливи дупета, тичайки насам-натам да търсят мъжко внимание. Не говоря и за свръх амбициозни жени кариеристки, които са изтъкани от съмнения и комплекси, намират утеха и реализация чрез работата.

Говоря за все повече жени, които ясно осъзнават какво искат от живота си и то не винаги е свързано с раждането на деца и "задомяване". Да, това е чудесно последствие и продължение на една връзка, ако го искат и двамата. Но не е гаранция за нормалност. И, не, не става въпрос за егоизъм – егоисти за всички и в определени граници е здравословно.

Като цяло и мен не ми харесва тази разменена роля – жените са активната страна, а мъжете чакат да бъдат "завоювани". Има, разбира се, и мачо персонажи, но те по-скоро в днешния вариант са досадни.Simple Smile

# 36
Мъжът до мен е по-млад с 5г. В началото това ме стресна някак, да не би да изглеждам като лелка до него, но си дадох сметка, че възрастта не е в това как изглеждаш а как се чувстваш(поне за мен)..Аз съм луда по душа и се чувствам млада, а той понякога се държи като дядо ми. Не виждам защо е драма жената да е по-голямата. Все ми е тая. Щом се обичат и си пасват двама души, не е моя работа на колко години са. Ако за тях не е драма, какво ги бърка другите?
Секса ни е готин, защото имаме чувства, а не защото е по-млад. 😈 За другите сравнения не знам. Той иска да имаме още деца, а аз не...Като цяло не виждам разлика от това да съм с по-стар или с на моята възраст мъж. 👫

# 37
  • София
5 години са нищо. Баба ми е била с толкова по- голяма от дядо.

Едно време така са ги женели, за да може снахата да замести момчето на полето, докато той е войник.

# 38
  • Paris, France
Искаш да кажеш, че днес е нормално да живееш с този и онзи, докато си търсиш нещо сериозно?

Ми, добре, но с една уговорка- за теб може да е нормално да си разнасяш багажа ден през ден от квартирата на един в квартирата на друг, но не можеш да твърдиш, че за болшинството жени е така.

А, че преди 100 години не беше нормално да скачаш от креват в креват със съжителство, вярно е.

И знаеш ли защо- защото жените знаеха, че бременността и абортите са на техен задник, нищо че официално сме равноправни с мъжете.

В днешно време много жени в напреднала възраст скачат в кревата на младок точно за да имат дете. Четох някъде, че шансът за бременност и здраво дете е много по-висок с по-млад мъж. За мъж е същото. Ако жената е добре осигурена, а в днешно време повечето са, и цели само дете, по-млад аджамия е добър вариант. По-старите мъже или вече имат деца и не искат други или са взели-дали, със шкембета и поолисели темета. Тук много жени се забременяват от значително по-млади мъже. Мъжете, обикновено чужденци без документи, получават право на легален престой като бащи на френски деца а жената се сдобива с дете на възраст, на която вече местни кандидати няма. Много мъже, които не искат да се обвързват с деца и издръжки предпочитат връзка със стара, минала възпроизводствения срок на годност жена, за която са сигурни, че няма да ги измами и да им натресе гърло за хранене и да им развали рахатлъка.

По-възрастната не си размята багажа. Тя си живее в собствен дом и сменя гаджета като носни кърпи. Младата жена може да се мотка от мъж на мъж за да не плаща наем, например. Познавам такива. Ако не и се иска все още да усяда, иска да живее, да пътува и първо да се устрои а мъжа с когото живее не и харесва особено едва ли ще остане с него.

Опитите мъж да хване  hahaha. Скица.

Връзките със значително по-млади мъже са трудни и рядко устояват във времето. Жените, които преди 20-25г бяха с по-млади мъже вече не са с тях. Някои са с други още по-млади мъже, други са сами и разорени, трети не са сред живите. Жените по природа сме хипергамни. В случая по-млад мъж по-стара жена има разминаване на пикове и често размяна на роли. Пикът на една жена е 20-30г а пикът на мъжа е 25-35. Такава връзка може бързо да се превърне в бреме и допълнително майчинство за жената. За мене 3-4г нагоре или надолу са ОК, но повече не. Интересното е, че голяма част от връсничките ми или по-млади, които тогава се ожениха за много по-стари мъже още са с тях. Аз сигурно бих избягала или полудяла.

Всяка връзка може да се разпадне. Ако аз харесам човека, започвам предпазливо връзка без да мисля за бракове и деца. А ако преценя, че няма пречки и семейството му ме приеме и моето него...... каквото сабя покаже. Не бих изпуснала човек, когото харесвам и с когото ми е добре. Но без да си правя илюзии за бракове и деца.

# 39
  • Пловдив
Едно време така са ги женели, за да може снахата да замести момчето на полето, докато той е войник.
Офтопик. Сестрата на баба ми се беше омъжила на 26 за мъж на 23. Вече не са живи и двамата, живяха си заедно до старост, тя почина на 95 и съответно го надживя. Та тя по повод разликата във възрастта казваше на майтап, че по време на войната (Втората световна) мъжете отишли войници и тя останала стара мома на 26, та затова си взела по-млад. Иначе наистина тогава повечето жени докъм 25 са били омъжени.
В София се случва това, няма поле, но има войници.
Три години и дори четири-пет са незначителна разлика, разбира се, по-скоро в темата говорим за 7-8-10 и нагоре.

# 40

Връзките със значително по-млади мъже са трудни и рядко устояват във времето. Жените, които преди 20-25г бяха с по-млади мъже вече не са с тях. Някои са с други още по-млади мъже, други са сами и разорени, трети не са сред живите. Жените по природа сме хипергамни. В случая по-млад мъж по-стара жена има разминаване на пикове и често размяна на роли. Пикът на една жена е 20-30г а пикът на мъжа е 25-35. Такава връзка може бързо да се превърне в бреме и допълнително майчинство за жената. За мене 3-4г нагоре или надолу са ОК, но повече не. Интересното е, че голяма част от връсничките ми или по-млади, които тогава се ожениха за много по-стари мъже още са с тях. Аз сигурно бих избягала или полудяла.

Обяснението е много просто- млада жена, която иска семейство и стабилна връзка, вместо да чака връстниците й да порастнат и да улегнат, намира стабилност и опора в един зрял мъж, който е разбрал какво иска от живота. Факт е, че на мъжете им трябва малко повече време да узреят и затова за мен е съвсем естествено мъжът да е по-голям. Също така се предполага, че мъжът вече има кариера и би могъл да е опора на семейството, защото е факт, че докато жената е в майчинство, мъжът поема по-голямата финансова тежест. Но е вярно, че не на всяка жена би й допаднал по-зрял мъж и напълно приемам и връзки с разлика в полза на жената, защото на първо място, разбира се, трябва да е привличането, тръпката и любовта.

# 41
  • Paris, France
Happy mommy, омъжилите се за по-стари не получават автоматично живот на принцеса на тепсия. По-старите мъже влачат издръжки, ипотеки на къщи в които живеят бивши с децата итн. Много от тези бени даже работят а някои и влагат в семейния бюджет. На няколко се наложи да гледат и издържат омаломощен старик. Над половината останаха без деца а мъжът си има собствени от предишна връзка. Аз си го обяснявам със загуба на хъс от страна на по-немощния и изморен мъж. Амбициозният и пълен с тестостерон младок не търпи инерция, незаинтересованост и запускане от страна на жената.

# 42
Happy mommy, омъжилите се за по-стари не получават автоматично живот на принцеса на тепсия. По-старите мъже влачат издръжки, ипотеки на къщи в които живеят бивши с децата итн. Много от тези бени даже работят а някои и влагат в семейния бюджет. На няколко се наложи да гледат и издържат омаломощен старик. Над половината останаха без деца а мъжът си има собствени от предишна връзка. Аз си го обяснявам със загуба на хъс от страна на по-немощния и изморен мъж. Амбициозният и пълен с тестостерон младок не търпи инерция, незаинтересованост и запускане от страна на жената.

Случаи всякакви, но зависи и от хората-какви са и как ще си подредят живота. В моята връзка партньорът ми е по-голям и засега разликата във възрастта ни носи само позитиви. Но с уговорката, че той кипи от енергия, тестостерон и хъс за работа, освен това и визуално изглежда с 8-10 години по-млад, отколкото е. Но има и друг тип хора, които преждевременно се състаряват и някак стават незаинтересовани от нищо. Така че понякога не е до възраст, а до себеусещане. Това важи и за мъжете и за жените.

# 43
  • Paris, France
Говорех за перспективата на връзки с голяма разлика. 8-9г по-възрастен е нормално и жената като поостарее след 40г си изглеждат прекрасно заедно. Говорех за 18-20г, която се сгаджосва с 45г си шеф, развежда го и заживява с него. След 30г тя е 48-50г и и се ходи по дискотеки а той е на 75г, с високо кръвно, заспива на масата итн.

# 44
  • Пловдив
Ама на 45 е бил яко парче.

Общи условия

Активация на акаунт