По-млад мъж до теб!

• 25 765
  • 239
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Цитат
И само да не ми скочи някоя защитничка на " истината на всяка цена"!
Е, че как, тя истината направо си е вредна, особено между съпрузи. Shocked

# 151
И аз казвам същото! Има уикенди, в които моите деца са при баща си, а неговите при майка си, и ни сме сами. Тогава той тъгува, че нямаме наше си детенце, което да не делим с никой. Това беше качеството му, което ме впечатли- любовта му към децата и факта, че са негов приоритет...😕
Освен това аз имам кариера и хоби, активна съм и не съм готова на такава стъпка...😰 Просто си мисля, че в един момент ще се стигне до положението "Или -или" 😔

Обикновено двойките, които имат деца от предишни бракове и са минали 40те, се възползват да пътуват, да се забавляват и да правят всякакви неща, особено ако децата им са вече големи. Поне около мен примерите са такива. Обичат се хората, но вече са отгледали по едно, две деца и започват да отделят повече време за себе си и не им е до бебета. Твоят мъж явно има по-различно виждане за нещата.

# 152
  • София

Да не мислиш, че не съм изчерпала всички варианти...
Но не бих излъгала човека, когото обичам...Исках просто да се съгласи с мен..

Боже, за каква лъжа говориш- просто трябва малко чувство за самосъхранение и заобикаляне на стената, в която би си счупила главата!

Как си представяш бъдещето- с втори развод, защото просто си решила да бъдеш безмозъчно честна?

# 153
  • София

Е, че как, тя истината направо си е вредна, особено между съпрузи. Shocked

Да, бе, как забравих- между съпрузи трябва да е като на бойно поле- никаква политика, само бой с тигана по главата. Mr. Green

# 154
Никакъв бой с тигана. Ще използвам тигана, за да направя палачинки на Уишмастъров. Когато се събрахме, аз бях на 42, с две деца от предишния ми брак, а той без деца от неговия. И за секунда не е пробвал да ме натиска за общо дете, след като ясно заявих, че с размножаването аз съм приключила.

# 155

Да не мислиш, че не съм изчерпала всички варианти...
Но не бих излъгала човека, когото обичам...Исках просто да се съгласи с мен..

Боже, за каква лъжа говориш- просто трябва малко чувство за самосъхранение и заобикаляне на стената, в която би си счупила главата!

Как си представяш бъдещето- с втори развод, защото просто си решила да бъдеш безмозъчно честна?
Аз няма да имам втори брак, за да имам втори развод. Но как реши, че ще се стигне до там че не разбрах логиката?
А честността никога няма да е "безмозъчна" за мен. Това е едно от качествата, които уважавам най-много у хората..

# 156

Аз няма да имам втори брак, за да имам втори развод. Но как реши, че ще се стигне до там че не разбрах логиката?
А честността никога няма да е "безмозъчна" за мен. Това е едно от качествата, които уважавам най-много у хората..

Чети , назад.
Връзките с по-млад са обречени.

# 157
Кой може да ми го гарантира това? А връзката ми с по-голям, защо и тя се провали? М? Защо по-големия от мен се влюби в по-голяма от него?! 😕 Никой нищо не може да предвиди в този живот!...Трябва просто да го изживее..

# 158
Той не е страхливец и децата за него са всичко!
Мъжът ти може просто да харесва да говори за това. Но сигурна ли си, че наистина иска бебок при толкова деца около вас. Звучи малко като вкопчване – ваше дете, ще го гледа, за него са всичко. Страхливостта не е в имането или нямането на нови деца. Децата се правят най-лесно.

Аз съм "не". не бих склонила при толкова общи деца да имам още едно. В моята сегашна връзка дори аз исках в началото общо дете и слава-богу по-малкият от мен мъж излезе по-разумен и ме разубеди да се впускаме в това твърде импулсивно и необосновано житейски начинание.

# 159

Чети , назад.
Връзките с по-млад са обречени.
и къде го прочетохте това, моля?
обречени са на тананайки. гроздето е кисело.

# 160
Анонимен, Хепи сподели, че приятелят й е само с пет години по-голям от нея, не повече. Освен това, и тя, и той имат деца.
Лъжата с контрацептива ми се струва гадна и тъпа.
Ако бях в ситуацията на мъжа на Уишмастър, не бих останала в такава връзка. Нищо лично към Уишмастър, тя е била честна и открита още от самото начало, но за мен живот без собствени деца е безсмислен.
В ситуацията на Хепи разбирам приятеля и до момента, в който опираме до поставянето на условие. Това и на мен не ми хареса. Хепи, защо не се опитате да се поопознаете още малко, да се понапаснете, беше пуснала друга тема, че в момента сте в такъв процес, пък после да решите. Малко време според мене не е от вреда, за да се поопознаете по-добре.

# 161
Анонимен, Хепи сподели, че приятелят й е само с пет години по-голям от нея, не повече. Освен това, и тя, и той имат деца.
Лъжата с контрацептива ми се струва гадна и тъпа.
Ако бях в ситуацията на мъжа на Уишмастър, не бих останала в такава връзка. Нищо лично към Уишмастър, тя е била честна и открита още от самото начало, но за мен живот без собствени деца е безсмислен.
В ситуацията на Хепи разбирам приятеля и до момента, в който опираме до поставянето на условие. Това и на мен не ми хареса. Хепи, защо не се опитате да се поопознаете още малко, да се понапаснете, беше пуснала друга тема, че в момента сте в такъв процес, пък после да решите. Малко време според мене не е от вреда, за да се поопознаете по-добре.

Само едно пояснение, че е с 5г по - малък, а не по-голям. А иначе това вкопчване според мен е заради тежкото минало, което е имал и според неговите думи за пръв път от дълго време има семейство и се чувства щастлив. ..и иска щастието да му е пълно с детенцето, за което така мечтае..
За напасването и аз мисля като теб, но той смята, че бебето ще помогне на всички да си напаснем по-бързо...за което не съм съгласна...
За лъжата отново мисля като теб. Има ли лъжа, няма връзка и всичко отива по дяволите! Това е! Истина, искреност, любов, обич, уважение до гроб! Няма ли ги- не ми го хвали!👫

# 162
Ех, Натака, целия форум ти чете историите и всички сме запознати с драмите ти. Ясно е, че за тебе децата са самоцел и нищо друго не е важно.

Приеми сега, че хората сме различни и за някои децата не са толкова важни, а други пък предпочитат да нямат такива, а трети не могат да имат собствени. Досадно е да четем едни и същи поучения от един и същи човек  различни теми.

# 163
Има ли лъжа, няма връзка и отива по дяволите! Това е! Истина, искреност, любов, обич, уважение до гроб! Няма ли ги- не ми го хвали!👫

Докато не знае другия, лошо няма.
Всеки обича да чува това, което харесва и всъщност никой не харесва цялата истина. Любов, обич и уважение до гроб може да има само с ум, а не с неконтролируема искреност. Те затова и едни древни хора са измислили дипломацията. Много жертви и други ресурси са се губили по метода "С гърдите напред!".

# 164
  • София

Изразът " или- или", употребен от теб, какво означава?
Попитах те- означава да се разведеш ли, ако не искаш дете?
Ти ми отговаряш, че нямаш брак и питаш по каква логика питам.

Никакво значение няма, че нямаш брак- означава да се разделите ли, ако ти не искаш дете?

Ако не означава това, защо драматизираш и говориш за " или- или"?

Общи условия

Активация на акаунт