Детската градина - всичко, което ни вълнува 19

• 33 129
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
При нас менюто е изнесено на входната врата. Винаги има десерт на обяд, предиобед - плод, следобед може да е крем, филия, плод.

# 526
  • Варна
И при нас е изнесено и десерти никога не е имало. За обяд има супа, основно и салата, което всъщност ми звучи по-добре. "Десертът", т.е. нещо сладко има на следобедната закуска.

# 527
При нас май под десерт винаги пише едно и също - все плод.  newsm78
Някой единичен резен ще да е то, не цял плода, ама айде....

# 528
  • София
и при нас има плод на обяд, и в 10 часа също.
следобед са крмеове разни или баница с тиква или ябълки.

в яслата имаха салата, пък нямаха плодове за обяд.

# 529
  • shumen
При нас на обяд има супа,основно и салата или плод.Плод има и в 10 часа,а понякога и след обяд.

# 530
  • Варна
При нас също има много плодове. Има някаква програма, по която целогодишно носят различни плодове в градината и помня, че още на първата РС директорката ни помоли вкъщи да даваме повечко плодове на децата, защото там има по няколко пъти на ден и да свикват, а не да ги гледат в чуденка какво е пък това.

# 531
  • shumen
Хайдспеет,моето не е тези дето се чудят какво е това.Щом е за ядене не се отказва.

# 532
Хайдспеет,моето не е тези дето се чудят какво е това.Щом е за ядене не се отказва.

Моят пък е обратно. Grin

Без да е опитал казва - това не го ям, и до там!

# 533
Ако детето не обича плодове, дори и вкъщи да му ги предлагаме, пак няма да стане. Иначе моето редовно ми казва кое детенце не иска да яде плода си, и моят го изяжда вместо него.

# 534
  • Варна
Много ясно. И от нашите госпожи имаше изказвания от рода "вкъщи явно не му предлагате тези манджи, затова тук не ги яде" по повод на неяденето на сина ми. Той редовно кара на хляб и краставици на обяд, от време на време се прежалва да хапне нещо друго. Риба не яде, щото имала кости, гроздето и динята имат семки, ябълката кора и т.н. Crazy

# 535
  • Варна
Моята пък вкъщи яде по-ограничен асортимент неща, отколкото в градината. Там си яде всичко с кеф.

# 536
  • shumen
Месечинке,има и такива деца.Моя пък иска да му я беля ябълката у дома,но в градината няма кои и си я яде с кората.

# 537
  • София
Днес закуските бяха в коридора в една количка и надникнах в паничките. Половин филийка!!! Имаше и някои около 1/3. Намазани с олио и точки от маслина - това е маслинов пастет! А аз се чудя защо от около 18 ч докато си легне вечеря 3 пъти! Представям си и обедните порции. Та той на закуска в нас в неделя оправи първо половин купичка с каша, после сандвич с кашкавал и накрая банан. Аз се чудя какво му става на това дете, че яде така и не дебелее. Дядо му казва да видя дали има глисти:))). А то било от порциите в градината. Simple Smile
Иначе по меню десертите са плод, но не е цял плод, а да кажем 3 резенчета ябълка или праскова, сложени в чашка. И това съм го виждала първия ден като го взех на обяд. Предполагам, че банан ако дават, го делят най-малко на 3.

# 538
В 17ч. моят изяжда понякога 4 филии с кайма....не им сгига там храната, особено на големите...

# 539
  • София
В 17ч. моят изяжда понякога 4 филии с кайма....не им сгига там храната, особено на големите...
Ами то моичкият е голям. Първа група е, но е с ръст на 5-6 годишен - 112 см. Стърчи 1 глава над останалите.Simple Smile Те ми казаха, че искал допълнително, но не винаги имало.

Общи условия

Активация на акаунт