Vip Brother 2017 - тема 2

• 240 984
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 405
Много скалъпено взе да става това с Дани и Алекс.
Тези продуценти съвсем ни взеха за прости.  Laughing
Чак и сезона го кръстиха любоФно, пък като гледам освен тях двамата други двойки няма, че да е любовен сезон. Дано да не стане като онзи Биг Брадър с Елена с рошавите вежди и ревливия и мъж, че банално става.

Той Петкан малко и прилича на Миро.

# 3 406
# 3 407

Сменяш датата накрая и готово

# 3 408
Да ви кажа, все повече вярвам, че Даниел и Алекс са заедно и вътре се играят едни сценарии и неслучайно сезонът е "на любовта"...

# 3 409
  • София
Два дена не съм гледала, кажете ми моля кой  в кой отбор е? Разбрах, че са се разделили на лагери.

# 3 410
Добрутро. Като си изпия кайвето, шЪ си измеря и пъздерките колко санта са ..Stuck Out Tongue Winking Eye

Казах ви аз, че С.В. е новата Вучкова. Влязла и тя с кошничката с болежките..

# 3 411
  • София
Ехо, ББ, знаем, че четете! Разконспирирахме глупостта с влюбените, можете да им дадете едно поръчение за бърза развръзка без мираж, или да кажете, че било тайна мисия, да дадете ядене и пиене на корем да се освинят всичко, и сменяйте сценария! Не се ли научихте за една година да измислите нещо по-интересно?

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 09:00 от Andariel

# 3 412
Почти е сигурно, че Алекс и Даниел ще се съберат вероятно към края на сезона. Ще открият, че още се обичат и ще заживеят щастливо. ooooh! С благословията на Биг Брадър. А нас съвсем за шарани ни вземат. Twisted Evil

# 3 413
Ми нали трябва да оправдаят името на сезона...ама малко плитко им се получава....

# 3 414
Може пък и да ни тормозят още някой и друг ден с историята и да я зарежат, а, дано

# 3 415
  • София
И Мария и Александра ме дразнят много. Мотивите за номинации наистина не струваха, но и поведението на Мария след това не ми допадна.

Сашка може би е права до някъде, ама можеше веднъж да си каже мнението и да спре, а не да се обяснява по 100 пъти на всеки.  Tired

Тото хубаво и го каза на Алекс, но аз не можах да разбера защо гласува в изповедалнята Мария да е номинирана, като не е съгласен с Александра.  newsm78

# 3 416
А тази русата, дето прилича на надуваема кукла. Laughing Джулиана ли се казваше?
Когато попита дали може да назове писател, бях 100% сигурна, че ще каже Коелю. Grinning Любимецът на всички манекенки, чалгарки и плеймейтки. Макар да се съмнявам, че изобщо са чели нещо от него.

# 3 417
О, да, сигурна бях и аз, но ми изглежда добричка, интересно ми е да видя повече от нея.

# 3 418
Тя сякаш не е и глупава в пълен смисъл. Просто има изкривена представа за красота, та се е превърнала в гумена кукла. Все пак да свириш 12 години класика на пиано, не трябва да ти е съвсем празна главата.

# 3 419
Да ви кажа, все повече вярвам, че Даниел и Алекс са заедно и вътре се играят едни сценарии и неслучайно сезонът е "на любовта"...

Толкова нескопосано е съшито с бели конци, че съм на път да загубя интерес към любимото си реалити.

Може пък и да ни тормозят още някой и друг ден с историята и да я зарежат, а, дано

Ама надали.

Общи условия

Активация на акаунт