Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 107
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Веждите или миглите боядисваш? Ако са миглите, не бих те съветвала да правиш експерименти. Този активатор си е създаден за тази боя, с друг активатор кой знае какво може да се получи.

# 376
  • София
Веждите или миглите боядисваш? Ако са миглите, не бих те съветвала да правиш експерименти. Този активатор си е създаден за тази боя, с друг активатор кой знае какво може да се получи.
само миглите боядисвам

# 377
Идвам да споделя за Miss Baby Roll на Лореал. Днес я взех, в Лили е на 12,99лв., случайно видях в каталога им. На първо четене не е нещо "Уау!", но пък ми допада. Четката е доста интересна, не съм виждала такава и вади точното количество туш. Следователно не успях да се оплескам Smiley Може да мине и само с един пласт, но аз винаги слагам по два. Ако се напласти повечко обаче, има риск от "паешки крачета". Това, което ми хареса е, че задържа извивката, която си правя с пръст. След нанасяне леко притискам нагоре миглите с показалеца, точно преди да е изсъхнала напълно и така се получава що-годе прилично. Ще видим сега и дали ще се рони или размазва. Любимата ми спирала ever е на Max Factor и мисля, че тази успешно би могла да се сравни с нея. Ценово са в един клас, така че не ми е успокоение, но да си кажа  Satisfied Като я понося няколко дни, ще споделя и в темата за спиралите.

# 378
  • Варна
Аз пък само да кажа, че Lash Paradise този месец в Лили е 19 лева. Ако някой й се чуди, да я грабва с ниската цена.

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 14:00 от Тайга

# 379
  • София
Не знам за коя точно говориш, но в Ремедиум има 3 вида за 15 лв. – https://remedium.bg/search.html?phrase=Lash+Sensational

# 380
  • Варна
Ох, ами всъщност имах предвид Lash Paradise на Лореал, ще редактирам.

# 381
# 382
  • Варна
Точно.
И тук на още по-прекрасна цена.

# 383
  • София
Аха, Ремедиум като цяло са с по-добри цени, а сега имат и намаление на Лореал. Между Ремедиум и ДМ (Лили е по-средата) съм виждала доста големи разлики в цената на един и същи продукт по едно и също време. Но минусът на Ремедиум е, че имат по-малък асортимент.

# 384
Здравейте, искам да попитам в ДМ продават ли кремове за лице на Venus? Много искам да си купя такъв, но незнам от къде!

# 385
  • София
Момичета, сигурно сте коментирали, но съм пропуснала, спряли са двойката за контур от Катрис, нали?
Ето тази:

Скрит текст:

Болна съм направо ... никъде не я намирам  Cry

# 386
# 387
Спрели са я, да. На нейно място има нова палитра от 6 или 8 цвята (не помня точно) за 25 лв. Контури, хайлайтъри, кремообразни продукти. Много добре изглежда. Но не ми се дават толкова пари.

# 388
Момичета, сигурно сте коментирали, но съм пропуснала, спряли са двойката за контур

Аз съм много доволна от тази

# 389
Днес приятно се изненадах - има щанд на Никс в Лили в Сити Центъра.

Общи условия

Активация на акаунт