Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 216
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Аз боледувах няколко пъти като бременна, че и венозен АБ си отнесох. Нищо няма да стане на бебето от няколко парацетамола, но температура 37-37.5 е абсолютно нормална при настинки и не се пият антипиретици при Т по-ниска от 37.8 - 38гр.
За гърлото Тантум верде за гаргара е подходящо, за разтройството - Смекта, лъжица оцет в малко вода, лъжица нишесте във вода, дренки и диета. За повръщането - Смекта, натриев цитрат, Вомитусхил, Деган по лекарско предписание. За хремата - чести промивки с физ.р-р, Фитоназал, био спрей за нос на Прамарьом.
Бързо оздравяване Simple Smile
Благодаря много Пънче. Единствено за хремата незнаех какво да правя

# 541
Теди и аз го изкарах това, имах чувството, че умирам. Знам колко е гадно. Не се притеснявай, ще отмине. Сега ми остана само гърлото да боли и не усещам вкуса на храната, но и това ще мине.
Болка и аз имам долу в дясно. Днес бях на ЖК, Христов като ме натиска, не ме боли, като се прибрах вкъщи - пак се започна. Опитвам се да не се тревожа. Ти пиеш ли магнезий?

# 542
Теди и аз го изкарах това, имах чувството, че умирам. Знам колко е гадно. Не се притеснявай, ще отмине. Сега ми остана само гърлото да боли и не усещам вкуса на храната, но и това ще мине.
Болка и аз имам долу в дясно. Днес бях на ЖК, Христов като ме натиска, не ме боли, като се прибрах вкъщи - пак се започна. Опитвам се да не се тревожа. Ти пиеш ли магнезий?
Да точно това чувство имам и аз, че умирам Cry и корема ми така се смъкна, защото няма нищо в него и още повече започвам да се притеснявам. Пия магнезий от около седмица. Моята болка се появи след силното кихане

# 543
То сега може да те боли и от това, че червата са ти разстроени. Пиеш ли пробиотик? При мен болката се появи един ден преди да се тръшна, когато ме болеше странно и стомаха, а аз си мислех, че е слънчевия сплит и получавам паник атака 😆
Пънче, мерси за съветите, ще си взема Тантум верде и аз, че това гърло не минава, а досега не взимах нищо за него.

# 544
В 5 месец много кихане , много нещо....същата секундна болка изпитвах всеки път. Питах тогава АГ дали е нормално и тя каза че е напълно нормално при кихане или силно изкашляне да се появи краткотрайна болка и че няма общо с бебето.

# 545
В 5 месец много кихане , много нещо....същата секундна болка изпитвах всеки път. Питах тогава АГ дали е нормално и тя каза че е напълно нормално при кихане или силно изкашляне да се появи краткотрайна болка и че няма общо с бебето.
Това е успокойтелно. Аз съм на фм чак другатабсряда и не съм виждала бебека от един месец. Вече нямам търпение и след тази болка бяхбна ръба да тичам до спешния в АГ

# 546
Колко често ходите на преглед?
Мен ме викат веднъж в месеца, но би ми се искало този месец да ида на втората седмица.

# 547
Стеличка, аз на 2 седмици. По здравна каса ли те викат веднъж месечно?

# 548
  • София
1 път в месеца ЖК, един път ФМ. Ако се падат през седмица, чудесно.
По някое време ходя и на ЛКК за болничен и там гледат бебето (не подробно, ама си ми е успокоение, че  знам, мърда)

# 549
Аз съм на ЖК с доплащане. Лекарката е добра, прави ми и фетални. Вероятно мога да плащам и за допълнителни прегледи, просто се чудя колко често. Според нея веднъж в месеца е ок.

# 550

И Токуда я мислих и премислях и МД и Шейново и бившата Тина Киркова и нищо не мога да измисля.
А тримата, с които говорих до тук, викат, ми сложна си...   

Здравейте, намерих темата, защото и пред мен е дилема, Ел Дорадо ти успя ли да минеш на преглед при Дяволов?

# 551
  • София

[/quote]
Здравейте, намерих темата, защото и пред мен е дилема, Ел Дорадо ти успя ли да минеш на преглед при Дяволов?
[/quote]

Писах на лични.

# 552
Благодаря, Елдорадо  Hug

# 553
  • София
Момичета, извинявайте, не съм ви чела. Надявам се с всички всичко да е наред, да родите лесно и здрави бебчета и също скоро ние с бебе Алекс да влезем в ритъм и да имам повече време.
Искам да попитам родилите вече мами, в коя тема пишем сега? Това което до този момент много ме мъчи е, как се справихте с кърменето и с отпушването на каналите, защото моя човек има огромно желание да суче, но аз нищо не му пускам. Изцеждам до 20 мл по няколко пъти на ден от двете гърди общо, капка по капка, а понякога и абсолютно нищо не излиза. За болката няма да казвам... Някоя от вас ползвала ли е помощ в такава ситуация- примерно хирург ли, консултант ли? .... не успявам да се справя.
Благодаря ви и вече ще задавам подобни въпроси в другата темичка.
Ще ви следя и вас!
Целувки

# 554
  • Бг
keitihope, за запушени канали се пие лецитин. Гърдите не трябва да са твърди, и пробвай не с помпа да цедиш, а на ръка.
Във форума има и доста консултантки по кърменето, можеш да се допиташ до тях, а и да се уговориш да дойде у вас да ти покаже.

Общи условия

Активация на акаунт