Форумски липси - 5

• 178 518
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Твоите думи не са доказателство, че не си Ред велвет. Лично аз смятам, че е доста вероятно да си.

Както казах, това какво си мисли някой и какво е в действителност са две мнооого различни неща. Пък и коя съм е без значение, нали? Simple Smile Факт е, че в този форум има параноици, които нападат хората, обиждат ги и им влизат много дълбоко в личното пространство, преследвайки ги по другите социални мрежи, което граничи с лудост. А, само за протокола, ред велвет от София, а аз от Варна Simple Smile Обаче ако някой параноик не вярва, може да заповяда да ме провери Simple Smile
Аз мога да напиша, че съм от Каспичан. Не се мори, това не са доказателства и продължавам да не ти вярвам.

Ами, то беше по време на празници, не бях в София, та там, където бях отишла, се оказа, че съм влязла в бг-мамата от айпи, което било баннато за реклама, спам и т.н., та излизаше един надпис "Съжаляваме, кукумицинка, достъпът до форума ти е забранен поради реклама, спам и т.н.".
Скука, очаквах повече екшън. Simple Smile

# 196
  • Paris, France
Добре де, как ви гонят тия психопати из социалните мрежи? Пишете си личните данни в темите или? Не ми се е случвало никога а съм в социални мрежи от над 2 десетилетия.

# 197
Наистина някои хора трябва да си осъвременят екселските таблици. Познавам Мохитото и няма общо с това, което пишете. Мисля, че няколко месеца беше на стаж в един затвор и то преди много години ( повече от 10 със сигурност), още като е пристигнала.
А как намирате разни потребители из ФБ? Това наистина е интересно! Все едно да напиша в Гугъл "Мамасита" и да ми излезе профила й. Много се съмнявам, че така става - трябва си явно сериозно ровене и разследване. И някои явно го правят поради липса на поле за полезно действие.

# 198
Е, да, скучна работа. Даже толкова се бях панирала, че изобщо не се сетих, че въпреки че не мога да пиша във форума, мога сама да се свържа с модератор, ако бях натиснала "Информирай модератор", вместо да търся някой, който да пита какво става.  Crazy

# 199
  • Пловдив
Добре де, как ви гонят тия психопати из социалните мрежи? Пишете си личните данни в темите или? Не ми се е случвало никога а съм в социални мрежи от над 2 десетилетия.
Именно. От 95-та съм активен интернет потребител. Имах профил в айсикю с 5 цифри.

Наистина някои хора трябва да си осъвременят екселските таблици. Познавам Мохитото и няма общо с това, което пишете. Мисля, че няколко месеца беше на стаж в един затвор и то преди много години ( повече от 10 със сигурност), още като е пристигнала.
А как намирате разни потребители из ФБ? Това наистина е интересно! Все едно да напиша в Гугъл "Мамасита" и да ми излезе профила й. Много се съмнявам, че така става - трябва си явно сериозно ровене и разследване. И някои явно го правят поради липса на поле за полезно действие.
Не, по друг начин. Аз съм приятелка с 50-100 човека от този форум във фб. От своя страна те са приятели с още 50 и така през 3-4 човека се стига до Мамасита.

# 200
Лане, точно пък на Мамасита веднага ще ти излязат данните Simple Smile

Ама защо на потребител с регистрация от септември 2017, ще му трябва да търси точно Мамасита, при условие, че тя може би година, да не е и повече, не е с този ник и акаунт, е друг въпрос...

# 201
Не ползвам ФБ, но на Мамасита даже аз съм го виждала. Нищо не съм ровила, сама даде линк в една тема.
Т.е. така става - потребителят сам си казва името или директно си дава фейса.

# 202
  • Ямбол
А ти коя си била преди да се регистрираш преди седмица?

# 203
За Red Velvet ясно си спомням, че нещата не се връзваха, спрямо това, което пишеше и твърдеше. Затова я бяха и разконспирирали, отделно вече се беше задълбало много, стигайки до това да се покаже, че голямата къща с прекрасна веранда и т.н. измишльотини, всъщност е полусхлупена, много стара и занемарена къщичка, която беше и запорирана за някакви кредити. Така че имаше много измислено в този образ, преди ми е била и във фейсбук контактите, но я бях махнала преди тази история.

# 204
Много се съмнявам, че така става - трябва си явно сериозно ровене и разследване.

Като не знаеш какво да правиш, пробвай с много ровене. Може и да става.
Обикновено са нужни няколко клика само.
А от Мамасита по-лесна за намиране няма.  Simple Smile

# 205
  • Пловдив
А от Мамасита по-лесна за намиране няма.  Simple Smile
Е има Simple Smile Мен и Бу например Simple Smile

# 206
Сърби ги хората да се покажат в новите премени и да защитят познатите си стари акаунти/алтер-его-та.  Mr. Green

# 207
А от Мамасита по-лесна за намиране няма.  Simple Smile
Е има Simple Smile Мен и Бу например Simple Smile

Хм, на теб не ти знам фамилията. Срам и позор за екселската ми таблица!
Ама съм те мяркала във Фейса покрай общи познати.  Grinning

# 208
Добре де, хайде някой да ме намери мен, да кажем. Как ще стане точно?
Написах "Янтра" във ФБ и нищо не става. Значи наистина си трябва ровене и познания.

# 209
В последно време има една за мен енигматична форумка- Ивекс. Ту е в Пловдив, после в Ню Йорк. Нещо не ми се връзват историите и.

Общи условия

Активация на акаунт