Форумски липси - 5

• 178 193
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 135
Разпознават се повечето, особено ако пишат обилно. Въпреки че си мислят, че много добре са се прикрили. Една такава беше сигурна, че съм врачката Николета, защото съм я разпознала.

# 136
  • София
Не ми се вярва Мохитото да е Делюжън, и сравнението е в порза на Делюжън. А и последно преди да изчезне беше споменала, че е в България, във Варна. Това беше покрай драмата с една потребителка, ама й забравих ника, нещо с Дж беше и Делюжън я канеше да я подслони при себе си във Варна, защото тази потребителка или искаше да се махне, или я гонеше мъжът й. Нещо ми се губи, но драмата се развиваше впродължение на седмици. А и Делюжън при цялата си колоритност и дори лудост, поне ми изглеждаше умна, и пак сравнението е в нейна полза.

# 137
Сийке, аз не обръщам внимание на тези. За мен тук е място за разтуха. Харесвам си постоянните потребители, които не си замразяват акаунтите и не се появяват отново. Казах, че уют ми създават, дори и дразнещи, но постоянни. Не визирам теб Simple Smile. Няма да си сменя името и акаунта, защото тук си ми е като в Яйцето, преди 20 години Simple Smile.

# 138
  • Пловдив
Нямам предвид Касита с това, което току-що написах, едни други кукувици визирам. Те си знаят кои са.
Ей тъй като напишете и АЗ много страдам. Защото аз не ги знам!

# 139
Нищо общо няма мохитото с Делюжън.

# 140
Делюжън предпоследно не беше ли с нов акаунт, на чийто аватар имаше крака с червени обувки?

# 141
  • Paris, France
Делюжън пишеше, че е в Канада. Дали е била в Канада никой не може да каже със сигурност. IP адрес може да се смени лесно, мъжът ми ми показа как. Мога да пиша от Германия или Варна а да излиза, че съм в Танзания или Лихтенщайн. Ксения беше от Бургас май. Не съм чела Мохитото и не мога да сравня. За Делюжън се съмнявам да е живяла в Канада, защото сме си писали на лични.

# 142
Мохито няма нищо общо с Делюжън по начин на писане.

# 143
Не разбирам също тази драма и истерия, разразила се преди 4-5 страници...

Темата я разбирам така: не само пост след пост да се пише "Липсва ми Драган", "Липсва ми Петкан"....
а и да се коментира новият му ник евентуално, за да може човека, на когото му липсва, да го намери.
Иначе е тъпо и безсмислено-да изреждаме единствено имена на отдавна списвали тук хора...
В тази връзка излишно ме натоварват тези крясъци и обиди...
Не се чувствам длъжна да съм изчела всички теми и подтеми във форума, за да съм наясно къде я стяга шапката Пенка...нямам такава потребност просто.

Иначе аз си изтрих немедлено постовете снощи, благодарност не получих за което.

# 144
  • София
Може и бургас да е, спомнямси, че беше един от големите градове на морето, а те са Варна и Бургас. Майй е живяла в Канада, защото някой писа навремето, че е помагала на българи. Обаче дали и кога е било не знам, само разказвамтова, което някой е писал.
И за нея последно си спомням за Йоан Кръстител и на мен ми даваше съвет да се разведа с инженерчето, защото съм заслужавала някой по0успешен.

# 145
  • Ямбол
Имаше една Мери Джейн. Има бан тук и се вихри в овчия. Обаче тук ѝ е също интересно и си прави нови акаунти. Дари ме светна за последния. Смешното е, че този път е решила и в другия да лъже, че вече има вечен бан и повече не влиза, а иначе сама се издава, като си пише за себе си тук.

А Бижу какво подскача. Отдавна се канех да проверя кой е този новия, който е толкова активен и ако не беше подскочила, щеше да ме домързи да намеря в милионите ѝ мнения кога последно се е цитирала, щото никът също е различен, но с Бижу е била най-известна.

# 146
  • Пловдив
Моля, всеки който има нужда да каже нещо тайно на някого да ми пише на лични. Да научавам и аз клюките Simple Smile

# 147
Що, и ти ли екселска таблица правиш?  Mr. Green

# 148
  • Пловдив
Що, и ти ли екселска таблица правиш?  Mr. Green
Предпочитам свободни записки в док файл Simple Smile

# 149
Моля, всеки който има нужда да каже нещо тайно на някого да ми пише на лични. Да научавам и аз клюките Simple Smile

Аз още не мога да свикна с новия облик на форума, много е трудно, затова ще ти напиша лично съобщение тук.
Казаха ми тайно, че Мохито е Мама Кенга. Абсолютно сигурно било.

Общи условия

Активация на акаунт