Форумски липси - 5

• 178 346
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 150
Абе Лиляна първо мислеше така, ама май и тя каза, че не била, а на нея и вярвам.

# 151
Ан Мари (модераторката) все още си пише. Засичала съм я в темата за муните.

Коя е Мама Кенга?

# 152
Ан Мари (модераторката) все още си пише. Засичала съм я в темата за муните.

Коя е Мама Кенга?

Мама Кенга е форумския дух, никой от потребителите след 2007 не я е срещал, но явно още "липсва".

# 153
Мама Кенга е форумския дух, никой от потребителите след 2007 не я е срещал, но явно още "липсва".

Чудесно, така може да се разкриват стари кучета в нови премени. Ако някой, който се е регистрирал 2008-2017 г., каже, че Мама Кенга му липсва, значи има реинкарнация.

# 154
Абе Лиляна първо мислеше така, ама май и тя каза, че не била, а на нея и вярвам.

Друг е човекът, който ми го каза. Не пише във форума, но очевидно понякога чете и живее в Канада. Беше категоричен, че е тя, но и аз не съм срещала самата Мама Кенга, че да мога да сравня.

# 155
Мама Кенга се появи в алтернативния преди няколко години, може още да се подвизава там.
Чудесно, така може да се разкриват стари кучета в нови премени. Ако някой, който се е регистрирал 2008-2017 г., каже, че Мама Кенга му липсва, значи има реинкарнация.
Не е гаранция - аз в продължение на години четях форума, без да съм регистрирана.

# 156
  • Ямбол
Освен да се прави на доста по-тъпа, че да заблуждава. Някой знае ли я какво работи зелената. Кенга последно беше в затвора.

# 157
Освен да се прави на доста по-тъпа, че да заблуждава. Някой знае ли я какво работи зелената. Кенга последно беше в затвора.

Някой потребител си е казал сам, че е/влиза в затвора, или от странични хора се знае този факт?

# 158
Надзирателка в затвора, бе. Ама че сте.  Stop Laughing
Мохитото и на това отговаря – нали е държавен служител с много привилегии.   Wink

# 159
Леле какви сте клюкарки Simple Smile

# 160
  • Euskal Herria
Че нали е Клюкарник Wink

# 161
А, следим играта просто. То какво друго да прави човек, като виси тук?  Flutter

# 162
  • Пловдив
Моля, всеки който има нужда да каже нещо тайно на някого да ми пише на лични. Да научавам и аз клюките Simple Smile

Аз още не мога да свикна с новия облик на форума, много е трудно, затова ще ти напиша лично съобщение тук.
Казаха ми тайно, че Мохито е Мама Кенга. Абсолютно сигурно било.
А, благодаря. Записвам си във файла Simple Smile

Мама Кенга беше биткаджийка, само се гонкаше с Бу (нея знаете ли я поне коя е?). Върла фенка и защитничка на адаптето.

# 163
Чек да си издаде източника Simple Smile (аз Мама Кенг  с нищо не съм я запомнила, а се подвизавам от създаването на форума).

# 164
Надзирателка в затвора, бе. Ама че сте.  Stop Laughing
Мохитото и на това отговаря – нали е държавен служител с много привилегии.   Wink

А на мен такива сценарии ми минаха през главата... Плюс, че завидях, че в Канада и затворите са им по-хубави от нашите - с неограничен нет и пр. екстри.

Общи условия

Активация на акаунт