Форумски липси - 5

• 178 333
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 165
Какви са тези екселски таблици? Че и мен Сирената ме свърза с тях?
Пък аз за друго си ги ползвам, нямат връзка с форума?
Кой им е фен?

Ти нали пишеше в началото в Алтернативата?
Тя там се появи и беше си нарочила Андариел, не знам защо, големи схватки бяха. Crazy
Но иначе е симпатична, красива. Peace

# 166
  • Пловдив
Чек да си издаде източника Simple Smile (аз Мама Кенг  с нищо не съм я запомнила, а се подвизавам от създаването на форума).
Щот не си се вряла в кърменето. То беше "Кърмене и хранене с адаптирано мляко" представете си общ подфорум.

# 167
Надзирателка в затвора, бе. Ама че сте.  Stop Laughing
Мохитото и на това отговаря – нали е държавен служител с много привилегии.   Wink

А на мен такива сценарии ми минаха през главата... Плюс, че завидях, че в Канада и затворите са им по-хубави от нашите - с неограничен нет и пр. екстри.

Най-яките са в Скандинавия. Почти се изкушавам да престъпя закона там и да си уредя година-две спа.

Янтре, аз като родих спрях да се вра по форуми, а и с кърменето се изложих, само 4-5 месеца, ама моя на 4 месеца имаше два долни и два горни, напълно израснали зъби. Мен за това не ме е страх от акули, кърмила съм такава.

# 168
Ти нали пишеше в началото в Алтернативата?
Тя там се появи и беше си нарочила Андариел, не знам защо, големи схватки бяха. Crazy
Но иначе е симпатична, красива. Peace

Да, пишех, но със сигурност не помня всички хора, които са писали или пишат там. Ако някой с нещо ме е впечатлил, независимо дали конкретно е влизал в диалог с мен, или съм му чела диалога с други хора, тогава го запомням. Та Мама Кенга не я помня, дори и да е писала там.

# 169
  • Tам през Атлантическия океан
О, моята фенка Мохитото нещо зачезна! Окъка на метеното и се покри.
Oх , ))) на нея мъжа и е таен агент Wink)))

Наистина я няма но и не липсва* особенно   , все бе  като притурка към някого Wink

* поне на мен не Wink

# 170
Какви са тези екселски таблици? Че и мен Сирената ме свърза с тях?
Пък аз за друго си ги ползвам, нямат връзка с форума?
Кой им е фен?
Мохитото обвини Андариел, че си водела екселски таблици с данни за съфорумките. Joy

# 171
  • Paris, France
Помня ника Мама Кенга, макар и да съм забравила къде съм я чела и какво е писала. С нищо особено не съм я запомнила.

Сега се сетих за Hear Again. Живееше в Америка последно, но последно съм я чела преди 7-8 години.

Карчева си я спомням от темата с устните. Мама от Финландия също. Тя смени ника с Мядам от Финландия и оттогава ни вест ни кост.

Имаше дама от Видин, която беше луднала в Дания с Буйно момче и още два близнака. Не се сещам ника и, но имаше нещо като ники в ника и. Пишеше в дира. никифин ми се върти в главата, но не съм сигурна.

Затворите и тук не са лоши  Peace

# 172
Екселски таблици за форумките. Вилико имаше цели файлове със снимки  Mr. Green

# 173
  • Paris, France
villiko да. И тя се е загубила. Баба Станислава и Тайна не съм ги чела наскоро

# 174
Да, това с размяната на снимки беше много популярно. Сега май вече всички си ги пускаме по-спокойно.

# 175
Ясно, за Вилико знам, че снимки колекционираше.
Внимавайте, дето се показвате тука. newsm43

Мерси, Нинче! Peace

И сега се сетих за епичната борба на Вилико с една съфорумка, много я дебнеше по темите.
Но накрая нещо Касита я захапа грозно и спря да пише.

# 176
Вилико я помня. Винаги съм си мислила, че нейната колекция от снимки е силно митологизирана. Както след години нищо чудно масово да са твърдо убедени, без сянка на съмнение, че Андариел разполага с екселски таблици с данни за форумците. То едно нещо като се повтори няколко пъти, че и от уста на уста като се изкриви...

# 177
Възможно и така да е. От нейната колекция аз примерно съм виждала Красимира и мъж. Естествено минато през амнайсет потребителки, докато стигне до мен.

# 178
Не разбирам този страх. Няма нищо лошо в това да не си анонимен в място, в което прекарваш толкова време.

# 179
Red velvet/Happy days не си измисляше бременности, а действително беше бременна, но се случи трагедия и спря да пише тук, понеже някаква кукувица реши да я напада в такъв момент. Момичето беше съсипано, но освен обиди и нападки, друго не получи.

Общи условия

Активация на акаунт