Форумски липси - 5

• 179 340
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 360
Тази с питката беше анирам Simple Smile

# 361
Точно тя! Мерси, кукумицинка!

А иначе тя е с бан, за което съм много тъжна  Sad

# 362
Напоследък липсват такива култови теми.

# 363
Мери, Многоточието беше друга култова драма куин, но тази с питката имаше деца. Многоточието имаше само мъж, който се държеше като дете  Laughing

Ооо, Пържолан го изгониха Sunglasses, после друг имаше, ама тя се загуби и не знаем актуалните клюки. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 364

Не липсват. Мине се, не мине, току някой пусне такава.  Laughing
Последно беше Васка с морето и мръсните тайни, освен ако няма по-нова звезда.

# 365
О,мръсни тайни!Къде е това? smile3508

# 366
О,мръсни тайни!Къде е това? smile3508

Заключиха темата  Crossing Arms

Мери, Многоточието беше друга култова драма куин, но тази с питката имаше деца. Многоточието имаше само мъж, който се държеше като дете  Laughing

Ооо, Пържолан го изгониха Sunglasses, после друг имаше, ама тя се загуби и не знаем актуалните клюки. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Е, бива ли сега така??? Що тъй е изгонила момъка?

# 367
  • Другата България
И многоточието имаше някаква драма с питка, но вече не помня каква, темата беше "Бебе или....нещо си", за някакви късмети, забравила съм вече.

Сериозно?  Laughing Нямам време напоследък и не съм толкова често във форума, но заради пържолите ли си е отишло горкото момче? Sunglasses

# 368
Ооооо Мери ме подсети за темата на Многоточието с питката. Свекърва и била сложила късметче с бебе в питката и тя се ядосваше.  Joy Joy

# 369
За многоточието съм сигурна, че или си пише с нейния ник, или въобще не пише. Тя беше на периоди - като се окажеше свободна, без работа, влизаше и пишеше редовно, после с месеци, че и година не влизаше. Иначе, да, уникални теми имаше.

# 370
Ооооо Мери ме подсети за темата на Многоточието с питката. Свекърва и била сложила късметче с бебе в питката и тя се ядосваше.  Joy Joy

В баницата май беше, ама може и питка да е било. За Коледните празници. Simple Smile Simple Smile

Мери, заради пържолите го изгониха, много ядял. Joy Joy Joy

# 371

Не липсват. Мине се, не мине, току някой пусне такава.  Laughing
Последно беше Васка с морето и мръсните тайни, освен ако няма по-нова звезда.

Сийке, тези са слаба ракия. Аз там рядко се вихря. Виж, тази тема има потенциал за кървави борби Simple Smile. Аз обаче съм пацифист (подсвиркващо)

# 372
  • Другата България
За многоточието съм сигурна, че или си пише с нейния ник, или въобще не пише. Тя беше на периоди - като се окажеше свободна, без работа, влизаше и пишеше редовно, после с месеци, че и година не влизаше. Иначе, да, уникални теми имаше.
Така де, нейния, но тя си сменяше доста често екранното име, последното, което аз поне помня беше многоточието, след това не знам, но то беше отдавна, не мисля, че не е влизала оттогава.
Както и да е. Peace
В баницата май беше, ама може и питка да е било. За Коледните празници. Simple Smile Simple Smile
Мери, заради пържолите го изгониха, много ядял. Joy Joy Joy
Да, за Коледа, може и баница да е, но за късметите съм сигурна.

# 373
Какви теми и потребители съм изпуснала само Mr. Green

Убедена бях до днес, че Ники е Ники , някъде от северните страни, имаше близначета, момчета, а не Априлска вълшебница newsm78/този ник пък изобщо не си спомням да съм виждала дори/.

# 374
За многоточието съм сигурна, че или си пише с нейния ник, или въобще не пише.

Да бе. Тя с всяко ново гадже сменяше профила и ника.  
Баница с късмети беше. То още от началото си личеше, че няма да изкарат дълго заедно с Пържолан (и майка му).  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт