Форумски липси - 5

• 178 576
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 540
Alexandria* не пише отдавна? Thinking

# 541
Тя не е ли с друг ник? Нещо такова ми се върти Thinking

# 542
  • Sofia
Сетила съм се за Катя * и Одри Хепбърн  newsm78.Пишеха в "Искам да кажа" преди време.
Антигона,не си ли другаруваше с тях ? Дори си мислех,че едната е тази с дрехите  Rolling Eyes! Да ме извини,ако не е  Peace

# 543
Одри е предимно в аватарните теми и тези за риалитата, но влиза все по-рядко. За Катя не знам  Peace

# 544
  • При децата ми
Наскоро се бях сетила за една потребителка-Ери. Мнооого, много отдавна не съм я засичала.

# 545
Постоянно чета в тази тема за изчезнали потребители, които не са изчезвали изобщо. Ери си пише, Катя я видях наскоро в КМ.

# 546
И постоянно чета как тези, които ги няма са ок. То е повече от ясно, липсват ми писанията във форума.

# 547
И постоянно чета как тези, които ги няма са ок.
Е, нали не очакваш, че като са спрели да пишат тук и светът им се е сгромолясал на главите?! Laughing Даже напротив, мисля.
С новите екстри в тоя форум, тук стана приключение да се пише. А и се изговори всичко вече... ни чета ни пиша извън 4-5 теми, с които разпускам.

# 548
Имаше едно време една симпатична съфорумка Самсара. Отдавна не съм я срещала.
Живее извън България. Скоро си беше тук, добре е, тя ми е много скъпа приятелка. Heart Eyes Чете от време на време, но не пише във форума.

И Смарти веднъж на няколко месеца се разписва в една тема тук с две изречения, после пак изчезва до следващото изречение.

Самсара си е тук бе.... Пише основно във темите за дрехи и диети Wink

# 549
  • Paris, France
Това Samsara от дира ли е? Която имаше дъщеря, родена 2002/2004 някъде? Ако да пращам поздрави.

а за luna някой сеща ли се? да е писала скоро?

Х-Рей, ясно, че не им се е сгромолясал света на тиквите. Но писанията им липсват.

За толкова много потребители се сещам, но не съм сигурна как им се изписваха никовете.

# 550
Това Samsara от дира ли е? Която имаше дъщеря, родена 2002/2004 някъде? Ако да пращам поздрави.
Вероятно не, дъщеря ѝ е родена доста по-късно.
Беше шега това за света...

# 551
  • София
Едва ли някой си мисли, че нечий живот се сгромолясал или процъфтял преди и след напускане на форума. Не е задължително да има някакви драматични спадове и летежи у непишещите. Просто живот - с времето се променя.

# 552
Luna  скоро се показа в "Покажи се", ако става въпрос за същата.

# 553
  • Paris, France
luna я засякох днес в тема. С малка буква и е ника.

Сещам се всяка година по това време за мама с ник "искрица надежда". Помня борбата и със зъби и нокти за живота на болния и Калоянчо. За съжаление, точно преди 10 години, на днешната дата Калоянчо почина. Много пъти исках да и намеря ника и да и пиша, че не съм забравиля Калоянчо. Но не си спомням как се пишеше а и не искам да и напомням, макар че зная, че тя никога няма да го забрави. Синовете и трябва вече да са големи. Къде ли е тя?

# 554
А на мен този разказ ми напомни за Криско и за неговата майка с ник нещо с Л... (Елена?). Знам че ще се сетите, Криско се роди с пеперудена болест.

Общи условия

Активация на акаунт