Форумски липси - 5

• 178 584
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 555
А на мен този разказ ми напомни за Криско и за неговата майка с ник нещо с Л... (Елена?). Знам че ще се сетите, Криско се роди с пеперудена болест.
Никът ѝ е Lilibon. Lilibon и iskrica_nadejda преминаха през голямо изпитание с дечицата си, които вече десет години са Ангелчета. Мир и Светлина на невинните им душички!  Flowers Rose Flowers Rose
Скрит текст:

# 556
А на мен този разказ ми напомни за Криско и за неговата майка с ник нещо с Л... (Елена?). Знам че ще се сетите, Криско се роди с пеперудена болест.
Никът ѝ е Lilibon. Lilibon и iskrica_nadejda преминаха през голямо изпитание с дечицата си, които вече десет години са Ангелчета. Мир и Светлина на невинните им душички!  Flowers Rose Flowers Rose
Скрит текст:

Да. Точно Лилибон. Много добре я помня и нея и Криско. Heart

# 557
  • София
Все още пише iskrica_nadejda. Във форума си е.

# 558
  • Paris, France
Помня Лилибон.

# 559
Тръгнах да чета линка. Стисна ме за гърлото и не успях  Tired

# 560
  • I want it all and I want it now.
Преди доста години имаше и една кампания за едно момченце мисля, че темата беше " Да помогнем на Пламен да проходи" или нещо подобно. По едно време имаше информация за подобрение и от тогава нищо  не знам.

# 561
  • София
Точно за нея и малкото и ангелче си мисля от няколко дни.

# 562
  • The new Earth
Сещам се всяка година по това време за мама с ник "искрица надежда". Помня борбата и със зъби и нокти за живота на болния и Калоянчо. За съжаление, точно преди 10 години, на днешната дата Калоянчо почина. Много пъти исках да и намеря ника и да и пиша, че не съм забравиля Калоянчо. Но не си спомням как се пишеше а и не искам да и напомням, макар че зная, че тя никога няма да го забрави. Синовете и трябва вече да са големи. Къде ли е тя?

Благодаря, Невена, че си се сетила за мен! Тук съм, чета в различни теми, но почти не пиша. Синовете ми са вече големи мъже, на 26 и на 23 г. Simple Smile

# 563
iskrica_nadejda,  Hug Heart Eyes bouquet

# 564
  • В Космоса
За Оная Мара тъгувам. Голяма свежарка, бяхме се засякли по едно време и си лафехме добре с нея...Blue Heart

# 565
  • Paris, France
Преди доста години имаше и една кампания за едно момченце мисля, че темата беше " Да помогнем на Пламен да проходи" или нещо подобно. По едно време имаше информация за подобрение и от тогава нищо  не знам.

Майката, с ник Desi Slavova, не е влизала тук от 2012г. Потребителка с ник monda от Варна, беше включена активно в кампанията. Ако искаш, пиши и на лични. Това е нейния профил, в старата версия на сайта. Извинявам се, че не мога да пусна линк в новата. Технофоб съм. Само на мене ли не ми харесва новата версия?

http://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=19277

Искрица,  Hug Hug Hug Hug. Извинявам се, че те извадих от форумния покой и се радвам, че се разписа. Също, че най-сетне събрах куража да ти пиша. След двадесетина дена ще драсна на Лилибон. Навършват се 10 години от смъртта на Криско и искам да изкажа съболезнования. Надявам се да са добре със семейството. Ей, колко бързо минава времето! Преди 10 години ти гледаше пубери а аз - тичащи и скачащи дяволчета. Сега на мене ми се излежават пубери по диваните, а ти вече си свободнааааааааа. Благородно завиждам, въпреки че зная, че малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблеми. Днес завиждам и за местоживеенето леко. Тук е мъгла, дъжд и студ. Живи и здрави, Искрица  bouquet

# 566
Така и така стана въпрос за тежки казуси, много ме вълнува как са двете дечица Гери и Павел от следните теми:

http://www.bg-mamma.com/?topic=954334.
http://www.bg-mamma.com/?topic=872932

Доколкото знам майката на Павел е съфорумка, има и други техни близки във форума. Поне да знаем, че децата са добре.... Praynig

# 567
Май за Павел нищо няма да разберем.
Сега ще наскачат мамите от отчетната тема да им защитават личното пространство.

# 568
Покрай тези истории се сетих за polina13 с плацента инкрета.

# 569
Покрай тези истории се сетих за polina13 с плацента инкрета.

Лично аз много се разочаровах от нея, защото хората бяха много отзивчиви, събраха се доста пари, аз също преведох.
А тя рязко спра да пише и никой не знае как се развива детето. То е голямо вече.

Общи условия

Активация на акаунт