.....
, тя все още не ходи, не прави куп неща, но е от малкото деца с ДЦП, които нямат ортопедични операции, нямат и тежки контрактури, не се появиха и изкривявания, като сколиоза например, тя е напълно във физическа норма , все малки наглед неща,но за мен огромни победи. Вярно пубертета ни донесе някои влошавания, но нещо което аз съм очаквала и което борим до колкото можем в момента.
радвам се за вас. Шапка ти свалям за всичко, което правиш за Вики и за всички други
. Без да преувеличавам - майка-героиня си. Планини преобърна, ей! Радвам се много, че се разписа. Майка ти ни писа, че сте добре
. Ох, за пубертет не ми се говори, мила. У нас е весело. Моят син стана лежащ скелет. Не мога да го вдигна от дивана едно домашно да напише. А беше отличник до миналата година и футболист. Шегувам се, че пак трябва да го водя на рехабилитация
. Ходи наведен като маймуна и ще се очудя, ако сколиозата го подмине. Ще мине и това. Почна ли да проговаря Вики? Впечатлена съм от резултата след 2х Израел и даже писах във френския форум. 
Препоръчани теми