Форумски липси - 5

• 178 618
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Когато започнах да чета БГ Мамма много харесвах LA Bomba , може да не съм изписала правилно ника. Мисля, че имаше 3 деца. Беше забавна и свежа. Не съм я засичала много отдавна.

# 601
Когато започнах да чета БГ Мамма много харесвах LA Bomba , може да не съм изписала правилно ника. Мисля, че имаше 3 деца. Беше забавна и свежа. Не съм я засичала много отдавна.
Две деца има. Добре е, усмихната, красива, щастлива!

# 602
Ако имаш предвид La Sombra - тук си е, пише редовно Simple Smile

# 603
Може би точно Ла Бомба си има предвид Grinning

# 604
  • София
Може би точно Ла Бомба си има предвид Grinning
Да точно. Радвам се, че е добре - много я харесвах.

# 605
Скоро сесетих за Бутински.
Има ли я още?

# 606
Скоро сесетих за Бутински.
Има ли я още?
Има я оттатък.

# 607
  • София
Добре, няма ли да спрете вече да я нищите тази жена?! До кога точно ще се продължава? В тази тема вече я разпъвахме. Още веднъж ли трябва да се изхрачим върху нея? Още два пъти? Кога форумската мъст ще бъде задоволена най-накрая?
Не е единствената във този форум подлъгала доверчивите. Аз се сещам за поне още три такива, хем не следя особено призивите за помощ.
А Нона с близначките, помните ли?

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 18:22 от Onna-bugeisha

# 608
  • София
поне другите не дават интервюта не обясняват колко осъзнат избор са направили, а в същото време искат пари.

# 609
Форумската мъст най-вероятно няма да бъде задоволена поради една съвсем проста причина- не е чак толкова страшно, че Цоцоланка е поискала пари за образованието на сина си в АУБ, използвайки болестта си, а че правейки това, отблъсна много хора, иначе готови да помогнат, от каузата на другите болни и нуждаещи се. След нейния случай, хора, които са помагали с лекота, се запитват, дали парите му ще отидат за спасяване на нечий живот или за задоволяване на нечия наглост и стисват кесията. Ето това, намаляването на шансовете на наистина нуждаещите се от помощ е непростимото в постъпката на Цоцоланка.

# 610
А Нона с близначките, помните ли?

Не.

# 611
  • София
Странно. Ти си от "старите" потребители. Това е още като бяхме шепа хора и едва ли не всички се познавахме лично. В кратце: мама с близанчки - активна, позитивна, все не сколасва за срещи с форумни приятелки, ама то с тези две деца.... Един ден, вече без право на отказ таман се готви за поредна среща и катастрофира и едната близначка умира. Нейна приятелка пише за цялата сърцераздирателна история във форума.... всички ревем и преживяваме...
развръзката: всичко е пълна измислица от позиция първа. Никога не е имало близначки, никога не е имало майка

# 612
  • Sofia
Много моля да се придържате към темата и да не залитате в детайлни обсъждания на потребители.
За трети път темата се отклонява в посока коментари за rdjvl. Разбрахме в подробности на кого липсва и на кого не, както и защо.
Благодаря.

# 613
За тази Нона за пръв път чувам, пък и аз не съм от новите.

# 614
Странно. Ти си от "старите" потребители. Това е още като бяхме шепа хора и едва ли не всички се познавахме лично. В кратце: мама с близанчки - активна, позитивна, все не сколасва за срещи с форумни приятелки, ама то с тези две деца.... Един ден, вече без право на отказ таман се готви за поредна среща и катастрофира и едната близначка умира. Нейна приятелка пише за цялата сърцераздирателна история във форума.... всички ревем и преживяваме...
развръзката: всичко е пълна измислица от позиция първа. Никога не е имало близначки, никога не е имало майка

Ужас! Наистина за първи път чувам тази история. Брутално ми звучи.

Общи условия

Активация на акаунт