Форумски липси - 5

• 179 327
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 690
С близначки беше една потребителка, за която често се сещам, но не помня ника. Беше в отворен брак, който най-накрая завърши с развод. Понякога ми идваше излишно прекомерното афиширане на освободената ѝ връзка, но имаше и много яки попадения, да не говорим и, че пишеше грамотно.

# 691
  • Варна
Азаф мисля и беше ника.

# 692
Азаф ми беше изключително симпатична, без да помня подробности около семейното ѝ положение. Същото и за 10 c's. Последната гледам, че е била активна преди пет месеца, а не съм я чела от много време, а Азаф очевидно се е отказала.

# 693
Азаф пишеше доста активно в алтернативния форум.

# 694
  • Ямбол
Азаф пишеше доста активно в алтернативния форум.
с ник Keep the Streets Empty for Me, засега.

# 695
Азаф последно май се разведе, защото мъжът и се захласна по някаква, която му роди дете. Толкова за щастливият им отворен брак....

# 696
Това се случва нерядко и с неотворените бракове и въобще си ходи по хората.

# 697
Ама какъв е проблемът, след като е отворен бракът, че се е появило още някое дете? Като няма проблем някой да прави секс извън брака, както той, така и партньора му, би трябвало и да няма проблем никоя от страните, ако се появи някое дете от друг мъж/жена в тези отворени сексуални отношения, защото децата са следствие от секса. То и в брак деца често стават инцидентно, понякога и при взети предпазни мерки. Значи не е толкова отворен бракът, щом някакво си дете от друга е успяло да развали работата.

# 698
О, аз нямах представа за детето. Не помнех ника и споменах за отворения брак, защото често присъстваше в мненията ѝ.
Разбирам, че пише в алтернативния форум. Аз не чета и пиша там, но се надявам да е добре и всичко с нея да е наред. Беше много позитивна и личеше, че е интелигентна мацка.

# 699
Няма проблем. Аз също съм я запомнила с тема, в която обясняваше подробно за отворения си брак и колко е прекрасно всичко, но в един момент замлъкна. В последствие се оказа, че мъжът й от отворен, преминал в затворен брак, но с друга жена. Тя самата също има нов партньор, но вече не с отворени отношения. Беше забележителен потребител и затова помня тези неща.

# 700
Ама какъв е проблемът, след като е отворен бракът, че се е появило още някое дете?

За дете на мъжа й не съм чела, но мъжът й се хвана любовница и тя тежко го изживя, а преди това пишеше, че си има любовник, не се крие от мъжа й, разказва му всичко, което правят с любовника и няма никакъв проблем-той я разбира, а как после любовницата донесе мъка и тъга, не знам ...
Малко или много фейк си беше тази Азаф /фаза обърнато е името/, те са все забележителни едни такива- беше купила на мъжа си кола- имал имен ден и тя какво, какво да му купи, влязла в магазина и хоп- кола,
това от държавен/бюджетен служител на около 30, сигурно в нейните представи са изкарали бройката в магазина ..
Няколко пъти са я контрирали, че не знае за какво говори, т.е. съчинява си, няма да се удавяме в подробности сега, но  имаше нещо покрай нея, може и затова да се изнесе- трудно е да разработваш вечно образ  ...

# 701
Беше забележителен потребител и затова помня тези неща.

Нищо забележително няма в реалния и образ.
Офис служител на изпълнителска позиция.
Заплата около средната за страната.
Ставаше смешна с измислиците си.
Колегите и искрено се забавляваха с писанията и тук.
Света е малък, но късно го осъзна.

# 702
И трябва ли колегите ѝ да знаят всичко?
Моите колеги хал хабер си нямат от личния ми живот, значи ли, че това което тук споделям е лъжа?

Познавам Азаф лично и съм с прекрасно мнение за нея и семейството ѝ. bouquet

# 703
Не е нужно да се знае всичко за всеки.
Но напр. като си купил таралясник от автокъща защо се хвалиш с нова кола от магазина.
Ако си на почивка в наша  планина защо да пишеш за пътешествие по света.

# 704
Беше забележителен потребител и затова помня тези неща.

Нищо забележително няма в реалния и образ.
Офис служител на изпълнителска позиция.
Заплата около средната за страната.
Ставаше смешна с измислиците си.
Колегите и искрено се забавляваха с писанията и тук.
Света е малък, но късно го осъзна.

Щом и колегите ѝ четат бг-мама редовно, до степен да я идентифицират, значи малко работят тия хора. Ама поне се забавляват.

Общи условия

Активация на акаунт