Форумски липси - 5

• 179 326
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 705
  • Ямбол
На нея май ѝ е важно да се крие, защото след като Мерито, да де, Злодеида ѝ докладва, си смени ника с Време е за ваканция.

Аз пък я помня като интересен и умен потребител, за разлика от Мери Джейн. Не съм ѝ чела обясненията за връзките ѝ.

# 706
  • София
Криенето никога не съм го разбирала. Хората не са чак толкова анонимни, като на село сме - все някой на някого се пада я братовчед, я съученик.

# 707
На нея май ѝ е важно да се крие, защото след като Мерито, да де, Злодеида ѝ докладва, си смени ника с Време е за ваканция.

Аз пък я помня като интересен и умен потребител, за разлика от Мери Джейн. Не съм ѝ чела обясненията за връзките ѝ.
Лиляна, за какво говориш. Какво докладване, каква ваканция ? 

# 708
Аз помня Азаф, но не си спомням отворения брак. Помня, че се разведе и че има близнаци.

В крайна сметка се случват разриви в отношенията. Аз самата сигурно преди 10 години съм звучала като "самодоволна женена" (по Бриджит Джоунс).

Надявам се да е добре жената и да е щастлива, пък писла не писала....

# 709
  • Ямбол
Криенето никога не съм го разбирала. Хората не са чак толкова анонимни, като на село сме - все някой на някого се пада я братовчед, я съученик.
Именно. И без да си братовчед и съученик, може да се събере 2 и 2. Но пък някои са упорити и продължават да си държат главата в пясъка и си мислят, че са се скрили.
Дядо Коледа, внимавай, ...

# 710
Лиляна, аз се чудя как имаш време да следиш и там кой какъв ник има? Rolling Eyes

# 711
То пък голямото важно ако някой те познае.

Имам съфорумки, които познавам реално, имам и такива, с които не съм се виждала, но имаме общи познати.

Помня и една Azzy. Пишеше забавно.

# 712
  • София
Не знам как, но Лиляна ги помни. Тя е като ФБР.

# 713
Не знам как, но Лиляна ги помни.

Е, как да не знаеш как? "Памет" му казват...  Simple Smile

# 714
  • Ямбол
Наистина ли някой си мисли, че по цял ден следя, къде какво се пише. Освен памет, казах вече някои можем и да събираме, но не само числа.

# 715
Наистина ли някой си мисли, че по цял ден следя, къде какво се пише.

Да.

# 716

Интересна беше, но отдавна не съм я срещала.Не че ми липсва особено, но наистина се открояваше ,според мен.

# 717
  • Paris, France
Ако си на почивка в наша  планина защо да пишеш за пътешествие по света.

Защо не? Не са ли нашите планини част от света? За живеещи из равнини и до морета планината си е екзотика. На почивка на планина съм ходила само веднъж в полувековния ми живот. Децата ми никога не са почивали на планина. С огромно удоволствие ходят с лифта на Витоша и често говорят за това. Много се впечатлиха от действувущ планински вулкан. Също от малко планинско водопадче с вир, пълен с ледена вода, от която не искаха да излизат за наша радост.

# 718

Интересна беше, но отдавна не съм я срещала.Не че ми липсва особено, но наистина се открояваше ,според мен.

Ако се пусне тема за богати мъже, сигурно ще се появи.

# 719
Имаше една жена Troy, която редовно набиваше канчетата на кандидат-бременните, че не са такива. Всъщност нейната собствена трагедия беше голяма и неосъществените и мечти прозираха в много мнения, която и придаваше определен вид човечност въпреки отношението. Какво стана с нея? Има ли бебе?

Общи условия

Активация на акаунт