Форумски липси - 5

• 178 700
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 780
А някои се връщат с нови акаунти.

п.п. Като си с ранг "Отказал се" и имаш нов акаунт, разрешено ли е да си влизаш в стария?

# 781

п.п. Като си с ранг "Отказал се" и имаш нов акаунт, разрешено ли е да си влизаш в стария?

Не можеш да си влизаш в стария със или без нов акаунт, докато не ти го размразят по твоя молба. Оттам нататък си е мултиакаунтинг.

# 782
  • Ямбол
Мулти става, ако влизаш през едно и също IP. Но някои се правят на хитри свраки и заобикалят правилата.

# 783

Не можеш да си влизаш в стария със или без нов акаунт, докато не ти го размразят по твоя молба. Оттам нататък си е мултиакаунтинг.

Ами, не знам, може би важи само за публикуването във форума, защото има такива с нови акаунти, които си излизат със старите "последно активен" еди-кога си, след регистрацията на новия акаунт.

# 784
Полина и Дадос един и същи човек ли са?Stuck Out Tongue Winking Eye
Питам, защото и двете са ме кълнали на лични и ми изглеждала еднакво откачени.

# 785
Естел наистина беше в депресия. Дано да я е преборила.

Софи и на мен ми липсва във форума, както и Нино. Чек спомена и 10С.

# 786
  • На топло
Естел живееше в някаква много отровна среда, тя е споделяла. И скоро видях подобна тема в семейния, много ми напомни за нея, но беше друг ник.

# 787
На Естел като цяло й беше труден живота:(. Дано да е добре!

# 788
Мулти става, ако влизаш през едно и също IP. Но някои се правят на хитри свраки и заобикалят правилата.

Ако не ползваш единия, не е мулти.

# 789

Стига, бе! Open Mouth Дадос я знам единствено и само от темите за търсене на работа, изпращала СВ на хиляди места и все не си намираше или започваше за ден-два и до там. Звучеше чак невероятно. Полина..............познавам я добре от един друг форум преди много години. За съжаление, каквато я помня, такава си е и останала. Никакво развитие.

# 790

Стига, бе! Open Mouth Дадос я знам единствено и само от темите за търсене на работа, изпращала СВ на хиляди места и все не си намираше или започваше за ден-два и до там. Звучеше чак невероятно. Полина..............познавам я добре от един друг форум преди много години. За съжаление, каквато я помня, такава си е и останала. Никакво развитие.

Не са един и същ човек Полина и Дадос.

На Естел пък не се сещам да ѝ е бил кой знае колко обективно труден животът. Просто има хора, които психиката им ги съсипва.

# 791
Една влюбена черешка имаше, какво ли стана с нея...

# 792
  • Ямбол
Не беше ли вишна?

# 793
Вишна беше. Само ароматът на извънбрачната ѝ тръпка беше черешов.

# 794
  • Пловдив
Хм, а какво стана с другия общоизвестен форумен триъгълник? на мерелин?

Общи условия

Активация на акаунт