Форумски липси - 5

• 178 556
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 885
Преди да се преименува на Омикрон беше пуснал мнение като жена, че работи в офис ИТ. После изведнъж стана мъж, за късмет обаче женското му мнение го изтриха заедно с други в нея тема. Simple Smile Някоя стара потребителка е и според мен, но не знам коя.

Коя е Бижу?

# 886
  • Другата България
 hahaha Не мога да си представя, че има такива хора, които да си измислят направо живот....защо би му било на човек това и колко свободно време следва да имаш, за да го правиш? Непонятно ми е, затова и ми се струва невъзможно, но щом ги забелязвате тези неща....
За новия ник ли питаш на Бижу или коя е по принцип?

# 887
hahaha Не мога да си представя, че има такива хора, които да си измислят направо живот....защо би му било на човек това и колко свободно време следва да имаш, за да го правиш? Непонятно ми е, затова и ми се струва невъзможно, но щом ги забелязвате тези неща....
За новия ник ли питаш на Бижу или коя е по принцип?
И аз не си представям, но има и то доста Whistling Така се случи, че точно тогава четях темата и понеже и като жена не ми звучеше правдоподобно погледнах профила и някак хванах смяната на пола  Joy То не че като тираджия с котка ми звучи достоверно.

Да, на Бижу кой е новия профил?

# 888
Хора, аз мога да напиша, че съм космонавт. Ще ми повярвате ли?

# 889
  • Другата България
Не можах да го открия, Х Райли Лили на латиница.
Освен ако и това инфо не ми е остаряло.
Хора, аз мога да напиша, че съм космонавт. Ще ми повярвате ли?
Simple Smile На теб да. Ама явно аз съм си много наивна.

# 890
Само ако напишеш, че летиш с котката.

# 891
Не можах да го открия, Х Райли Лили на латиница.
Освен ако и това инфо не ми е остаряло.

С този беше последно , но после напусна форума. Затова и питах , да не би да се е върнала Simple Smile

# 892
  • Другата България
 Grinning Не съм знаела, че е напуснала. А и не го вярвам всъщност.

# 893
  • I want it all and I want it now.
Бижу и на мен ми липсва. Форума от известно време е много скучен за съжаление.

# 894
Ама как, с 5-те ми котки летя. На мисия до Марс, спонсорирана от онзи с Тесла-та.

Бижу нали вдигна скандал, като я наричаха "Бижу" с вече преименувания профил. Сега смее ли да каже някой кой е новият профил.

# 895
  • Другата България
Не ми липсва никой, липсва ми свободно време на мен. ooooh!
Има потребителки, които с удоволствие чета, има такива, които са такава досада, с хиляди мнения спам, навсякъде, във всички теми, с "познания и знания" за всичко, че вече направо прескачам мненията.
То и да си обсебен до такава степен от форум и да си 24/7 в него си е диагноза.

# 896
  • Варна
Липсва ми Блонди, обичах да я чета. Шанел също имаше много интересен стил.

# 897
  • София
Бижу нали вдигна скандал, като я наричаха "Бижу" с вече преименувания профил. Сега смее ли да каже някой кой е новият профил.
Дам, голяма драма и истерии бяха. Изобщо не ми липсва. Заради нея бях спряла да влизам в една от любимите ми теми. Сега вече е сравнително спокойно.

# 898
Оф, аз я нарекох Бижу. Откъде да знам, че се крие, като е очевидно, че е тя. В крайна сметка не останах с впечатление, че е сърдита, но може и да греша.

# 899
Аууу, пропуснала съм явно някакви драми.

Бърдс Флу и на мен ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт