Форумски липси - 5

• 178 510
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 990
Полина е абсолютно реална, за съжаление.

Отворете която и да е тема за обсъждане на женски тела, Рибозом неминуемо се е включвала във всичките, и сравнете нейните коментари с тези на тираджията, когато обсъжда жени.

# 991
Бижу е jujes, но е с деактивиран профил.

# 992
  • На топло

Отворете която и да е тема за обсъждане на женски тела, Рибозом неминуемо се е включвала във всичките, и сравнете нейните коментари с тези на тираджията, когато обсъжда жени.
Къде са тези теми🤪
Явно само блея по форума, такива теми не съм засичала.
Само си спомням, че тираджията беше сложил( в Покажи се) снимка на някаква жена, уж на негов приятел, това си беше странно.

# 993
  • София
Касита беше доста по-сурова в изказа...

има време и за това.
Дамата е решила в началото да е добра, услужлива и даваща полезна информация.

# 994

Къде са тези теми🤪
Явно само блея по форума, такива теми не съм засичала.
Само си спомням, че тираджията беше сложил( в Покажи се) снимка на някаква жена, уж на негов приятел, това си беше странно.

Знам ли, може пък просто услужлива памет да имаш и да не помниш участието си в такива теми?
https://www.google.bg/search?q=hello+J+%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81% … rome&ie=UTF-8

# 995

Олебоже....

# 996
  • На топло
Кукумикинца,
За тази тема ли говориш, ок ✌.
Там се обсъжда всичко, не само женски тела. Разбрах.

# 997
Да, казваше че много я е харесал. Ние го посъветвахме да я махне. Питаше ни дали ни харесва 😄

# 998
Е, те тука много жени слагат снимки на "преятелки", дето всъщност са те, да ги оценим колко младеят и хубавеят. Естествен еволюционен процес е фалшивите мъжки акаунти да слагат снимки на жените на приятелите си.

Hello J, Не говоря конкретно за тази тема, случайна е, ако използвам други ключови думи на тази тематика, ще излязат и други теми, в които си участвала.

# 999
  • На топло
Да не е била самата Рибозом на тази снимка ?

Знам никакъв Шерлок не става от мен.

# 1 000
Куку, ще ме извинявaш, aмa тия дето описвaш сa си същи кукумицинки. Не ти, те сa тaкивa.

# 1 001
Възможно е ✌🏻 Аз не съм с добри детективски умения, може би бих разпознала няколко човека по стила, но някак си не следя толкова задълбочено. Омикрон е симпатяга, развеселява ме. Не мога да преценя обаче дали е Рибозом.

# 1 002
  • Ямбол
Като каза Куку, та се сетих, че Кика липсва. За Кикамора говоря.

# 1 003
Аз при всичката си активност, хабер нямам за какво говорите. Въобще не разпознавам никого, не ме и интерасува кой кой е. Отварям, чета, отговарям или не отговарям и толкоз. Ако Джаста Прасра е бивша Касита, за мен е Джаста Праста. Явно не мога да съединя онлайн живота с реалния.

п.п. Въобще не ми прилича на Касита.

# 1 004
Омикрон винаги ми е бил странен. Доста интелигентен за шофьор на тир. И прекалено добре разбиращ жените. Дано се е спасил от въшките.😉

Общи условия

Активация на акаунт