Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прилага домашен еластизиращ продукт за коса?
Какви са препоръките за боядисване на косата с 3% водороден пероксид?
Каква боя за коса да избера, за да не стане твърде руса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прилага домашен еластизиращ продукт за коса?
-
Какви са препоръките за боядисване на косата с 3% водороден пероксид?
-
Каква боя за коса да избера, за да не стане твърде руса?
-
Какви са препоръчителните пропорции за смесване на боя и окислител за боядисване на корените на косата?
-
Как мога да постигна тъмно руса коса с боядисване?
Доколкото разбирам, загряването със сешоар е, за да хване боята по-добре? А "разреждането" на боята- значи и то се прави с топла вода? 
Цветът който е 10,2 се води перлено рус и ми изглежда ужасно светъл, този е 10,1:
, на 2:20 мин някъде се вижда дамата )?:
Може и аз нещо да изпускам, но защо ти е да купуваш отделно оксидант, нали има в комплекта?! Смесваш си боята с оксиданта (това би трябвало да ти е ясно, щом 2 пъти вече се правиш сама) и мажеш корени изчакваш колкото е там по указание и 10-на минути преди изтичане на времето намокряш леко, правиш фрикция на скалпа и разнасяш по дължините. Аз поне така процедирам, други си оставят някакво количество от сместа, която разреждат с малко вода и с тази смес обливат дължините. На кой както му е удобно.
На тъмно руса основа препоръчват използванете на блондор преди боята (за 10-ките)?! Това въобще не е ок и е далеч от "професионално". Марката е БГ.