Лотария "Зелена карта" 2019

• 337 504
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 2 880
През Мексико може ли да се влезе нелегално? За мексико няма визи за европейски граждани! Пък може и там да остана, тяханата култура ми харесва.
Може, ако имаш шанс, ще успееш да преминеш. Само гледай да не се пада в период на ретрограден Марс!

# 2 881
  • Sunshine state
Благодаря за скрийншота. Той се опитва да провери чрез опцията за забравен номер, но ако знаеше номера, едва ли щеше да му изписва същото. Аз също използвах тази опция за сестра ми и приятеля й, понеже проверявах резултатите на работа, а там ги нямам номерата на компютъра.

# 2 882
Благодаря за скрийншота. Той се опитва да провери чрез опцията за забравен номер, но ако знаеше номера, едва ли щеше да му изписва същото. Аз също използвах тази опция за сестра ми и приятеля й, понеже проверявах резултатите на работа, а там ги нямам номерата на компютъра.

Не знам при това условие, след въвеждането на номера, дали щеше да го допусне въобще до проверката. За мен също е странно, толкова години подобно нещо не бях виждал.

# 2 883
Здравейте, бих искал да попитам в тази тема ли бих могъл да задам няколко въпроса относно попълването на DS-260, например телефонният номер изписва ли се с +359, понеже не е специално написано. Също така - ако си живял на общежитие и си имал временна адресна регистрация, да речем в София, трябва ли този адрес да се води като ''previous address after turning 16 years old'' както пише, тоест трябва ли да го попълвам?

# 2 884
Честито на изтеглените! Много хубаво, че имаме такива!

Значи ето как процедирах аз. След като видях,  че мъж ми е изтеглен, изчетох забодените теми в all.bg. Там много хубаво е описано всичко стъпка по стъпка. Разбрах какво ще ми е нужно като информация за попълване на ДС260 и предварително всичко си извадих на лист по дати, за да не чудя когато попълвам. Зададох и няколко въпроса на лично, беше ми отговорено веднага. Отворих ДС260, попълних и повече не съм отключвала, просто защото не бях бързала и всичко си ми беше точно. После изчаках датата за интервю и готово, всичко мина по вода до тук. От тук насетне ще видим.
Така че моя съвет е да не се бърза, прочетете и проучете внимателно, информация има много, а и никой няма да откаже да отговори на конкретен въпрос.  Така че успех!

Здравей, може ли да ми пратиш точното темата в all.bg за DS-260 как се попълва, аз вече наполовина го поплъних, но се чудя за няколко неща да не ги попълня грешно. Проверих в all.bg и точно тема за DS-260 не успях да намеря, благодаря предварително.

# 2 885
През Мексико може ли да се влезе нелегално? За мексико няма визи за европейски граждани! Пък може и там да остана, тяханата култура ми харесва.
Може, ако имаш шанс, ще успееш да преминеш. Само гледай да не се пада в период на ретрограден Марс!
Само където се шегувах
Относно врачки и хороскопи вече не им вярвам
Те изкараха, че едва ли не в цяла Европа не е благоприятно за мен да живея освен на Балканите, Полша, Прибалтика и пр. А не ги интересува това, че Английската култура ми е позната от дете и, че харесвам и португалската и испанската. Слънце в 12-ти дом съм щял да имам в Западна Европа разбираш ли.

# 2 886
Честито на изтеглените! Много хубаво, че имаме такива!

Значи ето как процедирах аз. След като видях,  че мъж ми е изтеглен, изчетох забодените теми в all.bg. Там много хубаво е описано всичко стъпка по стъпка. Разбрах какво ще ми е нужно като информация за попълване на ДС260 и предварително всичко си извадих на лист по дати, за да не чудя когато попълвам. Зададох и няколко въпроса на лично, беше ми отговорено веднага. Отворих ДС260, попълних и повече не съм отключвала, просто защото не бях бързала и всичко си ми беше точно. После изчаках датата за интервю и готово, всичко мина по вода до тук. От тук насетне ще видим.
Така че моя съвет е да не се бърза, прочетете и проучете внимателно, информация има много, а и никой няма да откаже да отговори на конкретен въпрос.  Така че успех!

Здравей, може ли да ми пратиш точното темата в all.bg за DS-260 как се попълва, аз вече наполовина го поплъних, но се чудя за няколко неща да не ги попълня грешно. Проверих в all.bg и точно тема за DS-260 не успях да намеря, благодаря предварително.
Заповядай
 http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/606139/an/0/page/0#Post606139
Изписването на телефонния номер може да става и с +359. Мисля че и ние така го попълваме.  За адреса-аз бях попълнила адреса на общежитието където живях 4 години.
Честито и успех с начинанието Wink.

# 2 887
Alexander Panaiotov, Чочита вече ти е отговорила. Важно е когато попълваш, винаги да даваш сейф, преди да продължиш на следващ раздел, защото ще изгубиш информацията, ако се бавиш повечко време. Това се сещам аз сега.

# 2 888
  • САЩ
Попълвате си адресите, на които сте живели  - независимо дали е било "по лична карта" или не.  Никой не търси дали сте били официално регистрирани на този адрес, искат да знаят къде реално сте били.
Номерът е с +359, да

# 2 889
  • Scotland
Честито на всички спечелили Flowers Hibiscus Попътен вятър и дано това е вашето място!
Явно няма проблем, просто сме доста поокастрени откъм изтеглени явно Sad Здраве да е Kissing Smiling Eyes
След 7 години участие, и други планове зад гърба, времето да се откажа дойде Flowers Hibiscus На есен няма да подам за осми път, на всички, които ще го направят обаче - успех Flowers Hibiscus
Време е да послушам съдбата, която в далечната 2003-та май ми даде знак, че Америка не е моето място Simple Smile Тогава бях тръгнала по софийските улици към една агенция за бригади - целта беше Америка. Съвсем случайно, в огромна София, ме срещна приятелката ми (при нея отивам сега в UK) и ме убеди да се пробваме за Англия. Навих се. Оказахме с в Шотландия. Прекарахме едни прекрасни три години там. Нещо все ме връща там, а сега заминаваме трайно. Съдбата си знае своето Wink

# 2 890
Късмет. Явно наистина си те тегли към острова и там е твоето място. Много щастие Simple Smile.

# 2 891
Честито на всички спечелили Flowers Hibiscus Попътен вятър и дано това е вашето място!
Явно няма проблем, просто сме доста поокастрени откъм изтеглени явно Sad Здраве да е Kissing Smiling Eyes
След 7 години участие, и други планове зад гърба, времето да се откажа дойде Flowers Hibiscus На есен няма да подам за осми път, на всички, които ще го направят обаче - успех Flowers Hibiscus
Време е да послушам съдбата, която в далечната 2003-та май ми даде знак, че Америка не е моето място Simple Smile Тогава бях тръгнала по софийските улици към една агенция за бригади - целта беше Америка. Съвсем случайно, в огромна София, ме срещна приятелката ми (при нея отивам сега в UK) и ме убеди да се пробваме за Англия. Навих се. Оказахме с в Шотландия. Прекарахме едни прекрасни три години там. Нещо все ме връща там, а сега заминаваме трайно. Съдбата си знае своето Wink

Случайността е пресечната точка на поне две необходимости... Simple Smile

# 2 892
Здравейте пак Grinning !
Аз да продължа с моите "умни" въпроси... Всяка година от средата на месец май до средата на месец юни имам алергични пристъпи на кихане, сополи и сърбене на очите и ги туширам с Муконазал (капки за нос)... Ta въпроса ми е дали това ще представлява проблем за ваксините като отида в болницата...? Някой има ли някаква представа от обща култура..? Simple Smile

# 2 893
  • Варна
Добре де. Има телефони за връзка с болниците. Защо не се обадиш да попиташ, всичко ще ти кажат. И за имунизационния паспорт и за ваксините.
Ангел чак в посолството звъня, ти в една болница не искаш да се обадиш за информация. Wink Grinning

# 2 894
Добре де. Има телефони за връзка с болниците. Защо не се обадиш да попиташ, всичко ще ти кажат. И за имунизационния паспорт и за ваксините.
Ангел чак в посолството звъня, ти в една болница не искаш да се обадиш за информация. Wink Grinning

Хаха Simple Smile Аз питах за имунизацията ми казаха, че ще ми бият по прецеценка на лякаря и да не се тревожа, но сега се сетих за тази тъпа алергия... и викам тука да пиша а аз ще питам и там... Щото се колебая дали па да не си замълча да не стане така да ме върнат и да ми кажат да си отложа интервюто за по-натам, че да дойда в отминала вече алергия за да ми бият некви ваксини... Вероятно излишно се тревожа ама драсвам все пак за мнение... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт