Лотария "Зелена карта" 2019

• 337 486
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Варна
А да бе, трябва да търси, да чете много мнения. Няма да знае колко са актуални нещата. Друго си е някой изтеглен от dv2018 да сподели в един голям пост кое, как, защо.
А пък то нищо сложно няма, за 2-3 дни по няколко часа и придобих много ясна представа какво трябва да се направи, без да чакам някой да ми го сервира.
В последствие мисля, че имах 2-3 въпроса, но не съм питам по общи теми за да не дразня хората, защото със сигурност се е било писало, но не съм го намерил, за това питах някой опитни на лично и ми беше отговорено. Wink

# 2 866
Здравейте на всички! За пръв път участвам в лотарията и за мой късмет бях изтеглен! Честито на всички 🙂
Честито от мен!

Съмняват се защото повечето печеливши са ново регистрирани.Не ,че е лошо ,но от страни изглежда много странно и наистина съмнително.
Ние не играем и не подаваме документи ,но се интересувам за мои близки.
Всяка година обикновено печели някой от моите познати.За първи път абсолютно никой не е избран Simple Smile
До тук от 8 семейства (приятели/близки), не са сред изтеглените   Simple Smile

# 2 867
Честито на изтеглените! Много хубаво, че имаме такива!

Значи ето как процедирах аз. След като видях,  че мъж ми е изтеглен, изчетох забодените теми в all.bg. Там много хубаво е описано всичко стъпка по стъпка. Разбрах какво ще ми е нужно като информация за попълване на ДС260 и предварително всичко си извадих на лист по дати, за да не чудя когато попълвам. Зададох и няколко въпроса на лично, беше ми отговорено веднага. Отворих ДС260, попълних и повече не съм отключвала, просто защото не бях бързала и всичко си ми беше точно. После изчаках датата за интервю и готово, всичко мина по вода до тук. От тук насетне ще видим.
Така че моя съвет е да не се бърза, прочетете и проучете внимателно, информация има много, а и никой няма да откаже да отговори на конкретен въпрос.  Така че успех!

# 2 868
А къде може да се види колко визи има отпуснати само за България?Мисля,че за 2017 бях чела,че са 666,но за 2018 и 2019 не откривам нищо.
Здравей,
Първо има разлика колко са СПЕЧЕЛИ и до Колко визи се дават за определана държава, ще се разбере колко са спечелили следващия виза бюлетин след около две седмици.
Второ визите които се раздават не трябва да надхвьрлят количеството 7% от 50 000 визи отпуснати за лотарията в случая 3500 т.е. ако има спечелили 700 човека от България и с тези спечелили средно има с тях още 2-ма човека (и те взимат визи) излиза че се дават около 1400 визи. Но бройката 7% не трябва да се надвишава.
Ако бъркам нека някой ме поправи! 

# 2 869
И като сложите процента на тези, които си разцъкват късмета ежегодно, докато ръфат баница с боза в офиса от скука и нямат минимум намерения да тръгнат за Америките (обикновено те печелят), шансът на наистина желаещите спада драстично!

# 2 870
И като сложите процента на тези, които си разцъкват късмета ежегодно, докато ръфат баница с боза в офиса от скука и нямат минимум намерения да тръгнат за Америките (обикновено те печелят), шансът на наистина желаещите спада драстично!

За фискалната 2017г. по данни на travel.state.gov са издадени 535 визи на български граждани по програмата зелена карта. Напълно съм съгласен, че има кандидати за спорта и такива, които много добре знаят, че има обстоятелства, които няма да им позволят да заминат. Между другото за същата година общия брой издадени визи на български граждани е 1123. Мнооооого сме далеч от квотата.

Днес за първи път видях скрееншот на отказан достъп за проверка на резултат от dv2019 поради multiple entries. Да го имате предвид за dv2020, че се бяха навъдили тролчета които агитираха за безбройни участия.

# 2 871
Всеки има еднакви шансове и всеки има право да кандидтаства за лотарията, не може да разделим или да направиш така, че да "отсееш" тези които играят само за спорта, а и не мисля, че са чак толкова.
Въпроса е че имиграцията с лотария не позволява планиране, чака се на късмета, а това е стъпка която ти преобръща живота не само на теб а и на семейството което ще тръгне с теб и близките които оставяш, и начина на живот който се променя рязко! А как да се подготви някой като незнае дали ще е изтеглен като се има в предвид и периода който се чака за пускане на апликация и теглене, а при венетуално изтегляне още 1 година в чакане, което пак от своя страна не дава гаранция за получаване на виза.

# 2 872
Да спорим и да наливаме от пусто в празно смисъл няма. Факт е, че има такива. И един да е скучаещият, които са с куфарите пред вратата и чакат Зелената светлина, проиграва шанса им. Те законите на Мърфи са писани и действат често.

# 2 873
  • Sunshine state

Днес за първи път видях скрееншот на отказан достъп за проверка на резултат от dv2019 поради multiple entries. Да го имате предвид за dv2020, че се бяха навъдили тролчета които агитираха за безбройни участия.
Може ли да го качиш тук? Ще ми е интересно да го видя, понеже до сега не съм чувала да уведомяват някого че е дисквалифициран. Simple Smile

# 2 874
Да спорим и да наливаме от пусто в празно смисъл няма. Факт е, че има такива. И един да е скучаещият, които са с куфарите пред вратата и чакат Зелената светлина, проиграва шанса им. Те законите на Мърфи са писани и действат често.

Правилата на играта са такива, че и от Бога гарантирания да не заминава ако спечели, има право да играе!
Правото да играеш е лично право!
Не можеш за това право да обвиняваш в проиграване на нечии чужди шансове!
Късметът е един и се базира на правата на всички! Няма варианти за по-справедлив късмет и по-несправедлив!

# 2 875
Правилата на играта са такива, че и от Бога гарантирания да не заминава ако спечели, има право да играе!
Правото да играеш е лично право!
Не можеш за това право да обвиняваш в проиграване на нечии чужди шансове!
Късметът е един и се базира на правата на всички! Няма варианти за по-справедлив късмет и по-несправедлив!
Абсолютно, просто хората си го имат това право и се възползват, да си пробват късмета, защо не.
А това, че е неморално, едвали не, да заемат мястото, на някой силно желаещ, е просто търсене на причина за липсата на сполука в други хора, във външни фактори...

# 2 876
[/url]

Може ли да го качиш тук? Ще ми е интересно да го видя, понеже до сега не съм чувала да уведомяват някого че е дисквалифициран. Simple Smile

Скрееншота е от коментар на туит и потребителя си признава, че е направил много регистрации.

# 2 877
През Мексико може ли да се влезе нелегално? За мексико няма визи за европейски граждани! Пък може и там да остана, тяханата култура ми харесва.

# 2 878
Побързай , че Тръмп ще издигне стена.

# 2 879
През Мексико може ли да се влезе нелегално? За мексико няма визи за европейски граждани! Пък може и там да остана, тяханата култура ми харесва.

Хахахахахахаха този коментар ми хареса. И с лодка през Куба може и с делтапланер от Канада /там туристическите визи падат/ 😂😂😂 въпроса е ще удържиш ли години наред да бъдеш нелегален и заслужава ли си поемането на този риск

Общи условия

Активация на акаунт