Лотария "Зелена карта" 2019

• 337 528
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 2 895
Добре де. Има телефони за връзка с болниците. Защо не се обадиш да попиташ, всичко ще ти кажат. И за имунизационния паспорт и за ваксините.
Ангел чак в посолството звъня, ти в една болница не искаш да се обадиш за информация. Wink Grinning

Хаха Simple Smile Аз питах за имунизацията ми казаха, че ще ми бият по прецеценка на лякаря и да не се тревожа, но сега се сетих за тази тъпа алергия... и викам тука да пиша а аз ще питам и там... Щото се колебая дали па да не си замълча да не стане така да ме върнат и да ми кажат да си отложа интервюто за по-натам, че да дойда в отминала вече алергия за да ми бият некви ваксини... Вероятно излишно се тревожа ама драсвам все пак за мнение... Simple Smile
Няма смисъл да казваш, не приемаш лекарства, изписани с рецепта, при които е противопоказно смесването с други лекарства, а и те са тотално различни групи лекарства, с различно действие. Муконазала в основата си е вода и сол Simple Smile
Споко...

# 2 896
Благодаря...Въпроса също е дали някои ваксини биха повлияли негативно към тази алергия и да ме отложат докато не ми мине...? Grinning Simple Smile

# 2 897
Питах и така ми казаха, че лекаря щял да прецени кога и каква ваксина да ми се бие...Дано всичко мине наред...

# 2 898
Ако имаш пълен имунизационен календар, няма да ти бият нито една ваксина.

# 2 899
  • САЩ
Stann,

Проблем е, ако ТИ откажеш да ти се бие ваксина. Ако не се бие по лекарска преценка, така си се описва в документа просто. Никой няма да те върне. Колко бременни жени са заминали без ваксините, например...

Лекарите знаят какво да правят.

Освен това аз не бих лъгала лекар, никога и за нищо. Ако те питат, кажи им за алергията. Спокойно, още не знам някой да са върнали, защото лекарят не им е поставил някоя от ваксините.

Ето още един пример - противогрипната е задължителна до края на март, ама след февруари почти никога не я поставят, защото свършва. И пак нямат проблем хората.

Ако ти кажеш, че си против ваксинациите и откажеш да ти се постави нещо, тогава вече ще имаш проблем.

# 2 900
Много Благодаря AdoraBelle Simple Smile

Логично е и знам, че въпросите ми са по-скоро глупави и все пак си питам... Сега според Вас ок ли е да се явя с едни и същи снимки както в болницата така и на интервюто за Виза (с изискващия формат), като се има в предвит, че с тази снимка съм  кандидатствал и за зелена карта и е на поне 3-4 години, но съм си все същия...? Какво мислите?

# 2 901
  • САЩ
Изискването е да е от последните 6 месеца. Аз не бих рискувала, ако същата снимка ти е в апликацията, иначе не виждам как биха те хванали, защото са на хартиен формат. Но щом ти е в апликацията, в посолството я имат и могат да направят връзката.

Иначе аз еднакви снимки дадох в болницата и в посолството, просто ги бях поръчала в различни формати. Даже  и да са само по американския, няма проблем, в клиниката я режат. Но ги бях направила специално за документите, по спомен около 15 лв. ми взеха във фотото.

# 2 902
Изискването е да е от последните 6 месеца. Аз не бих рискувала, ако същата снимка ти е в апликацията, иначе не виждам как биха те хванали, защото са на хартиен формат. Но щом ти е в апликацията, в посолството я имат и могат да направят връзката.

Иначе аз еднакви снимки дадох в болницата и в посолството, просто ги бях поръчала в различни формати. Даже  и да са само по американския, няма проблем, в клиниката я режат. Но ги бях направила специално за документите, по спомен около 15 лв. ми взеха във фотото.

Благодаря отново! Значи да разбирам, че е по-добре да си направим нови снимки вместо да ползвам същите като тези от апликацията, точно защото са по-стари от 6 месеца.

# 2 903
Здравейте!
Дойде заветната събота... За жалост - has not been...
Признават си, малко ми е криво. Да, за първи път участвах, да, знаех, че шансовете, са малки, но една година идеята за САЩ си отиде за по-малко от минута. Странно е...

Животът продължава! Наесен със сигурност ще опитам пак...

Успех на спечелилите!

# 2 904
  • София
Здравейте,
Искам да споделя радостта си, че съм сред изтеглените тази година. С номер под 1К. Участвах за 4-ти път и много силно го исках. От 4 години се моля да ми се отвори възможност да живея в US.

# 2 905
  • София
Честито,попътен вятър.

# 2 906
Честито,мноо успехи

# 2 907
  • Scotland
Честито и на вас! Успех Flowers Hibiscus и попътен вятър в новото начинание Flowers Hibiscus
Пишете като се разбере колко са изтеглените от България - всичко ще се окаже наред, но с минимален брой изтеглени, което пак си е странно. Защо така ни орязват тия хамериканцитИ? Grin

# 2 908
  • Варна
Може и да не са толкова малко. А просто да не пишат по форуми. Започнаха да се появяват с въпроси за попълването на ds-260, за бракове и т.нат. Simple Smile

# 2 909
  • Scotland
Може и да не са толкова малко. А просто да не пишат по форуми. Започнаха да се появяват с въпроси за попълването на ds-260, за бракове и т.нат. Simple Smile
Да, напълно е възможно да е така, макар че ще е прецедент, защото хората следят двата форума като цяло и после пишат. Ще се разбере, така или иначе. Просто ми е любопитно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт