Лотария "Зелена карта" 2019

• 342 564
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 225
  • Tам през Атлантическия океан
Eдна позната е решила да кандидатста , навремето тя ни помогна за подпълването на формите и нещо от вкъщи не можахме да ги изпратим и тя ги пусна от работата си , лека ръка имаше тогава Wink
Та,  решила е да пробва . Сега е семейна имат си и детнце , обаче то не е ваксинирано до сега (тя стана веганка (преди не бе) и противник на ваксините) , та се чудя ако спечелят дали това няма да е пречка !?
Тук имам позната която не ваксинира детето си (американче е , смесен брак) но тя си има причина , на една от първите ваксини е дала реакция (
Ако евентуално ги изтеглят, минават медицински прегледи в болница Вита или Греенсбърг (в София) и там се поставят нужните ваксини около 2 седмици преди интервюто, и ако не се поставят ще забравят за зелена карта.
Бе аз много добре знам Wink минали сме през това
просто се замислих за тяхното дете Wink  щаденето му от ваксини и желанието им за емиграция Wink

( аз си трая че те такива са много докачливи Wink )

Тук имам позната където не слага ваксини на детето (дало алергична реакция кати бебе) но детето е американче , дете от друга държава без ваксини не биха допуснали а то и не само в САЩ предполагам.

# 226
  • САЩ
По тв показваха над 60годишен мъж от Благоевград.Нямал средно образование,бил одобрен и преди заминаването решил да се изучи.Мн.странна история,защото не знам как за 1год. е взимал материала за 2-3г.?

За да те одобрят за ЗК не се ли искаше вече да имаш завършено средно...

Ако нямаш, можеш да минеш с 5 години  работен стаж (с една от одобрените професии)

# 227
  • Варна
Не знам дали майка ми има шанс, но иска да пробва.Един въпрос за нейната снимка имам...В края на февруари ѝ дадоха тур. виза за една година, има подходяща снимка оттам/оразмерена и отговаря на критериите и за ЗК/, чудя се дали можем да я ползваме или да си направи нова.Минали са реално около 8 месеца оттогава.Тя иначе с тази виза ходи в Щатите през месец май.

# 228
Не знам дали майка ми има шанс, но иска да пробва.Един въпрос за нейната снимка имам...В края на февруари ѝ дадоха тур. виза за една година, има подходяща снимка оттам/оразмерена и отговаря на критериите и за ЗК/, чудя се дали можем да я ползваме или да си направи нова.Минали са реално около 8 месеца оттогава.Тя иначе с тази виза ходи в Щатите през месец май.

От края на фервуари до сега има повече от 6 месеца, който период е "прекрасно" проследим в системата на визите 
Т.е., при положителен резултат от проверката "Да" или "Не" служителите добре си гледат работата, ще платите с дисквалификация. Мислете и решавайте - нова или доказуемо стара нимка да ползвате...

Hands V

# 229
  • Варна
Значи я пращам да се снима в такъв случай.

# 230
И аз имам снимки от тогава, влизах със туристическата през март, не ми се рискува, защото както е написано снимките са в системата. Peace

# 231
Така...днес успях да мина през фотото. Оправиха ми снимките, не ми взеха пари и ми се извиниха. Всико е наред вече.
Успях да подам заявленията днес. Дано 9-и октомври ми е на късмет.

# 232
Аз ей така напук, бих пуснал заявление на 13ти, Петък... Grinning Simple Smile

# 233
Защо сайта не работи? Само при мен ли дава грешка?

https://www.dvlottery.state.gov/

# 234
Защо сайта не работи? Само при мен ли дава грешка?

https://www.dvlottery.state.gov/

И при мен е така. Правят профилактика. Simple Smile

# 235
Мда, точно във времето на регистрации...аман от евтини номерца...

# 236
  • Sunshine state
Аз смятам да изчакам и ще пусна около 20ти. Не съм суеверна, просто винаги към средата пускам.
Мартине, ти къде се закотви?

# 237
Аз смятам да изчакам и ще пусна около 20ти. Не съм суеверна, просто винаги към средата пускам.

Мартин е във Варна в момента. Grinning Simple Smile

# 238
  • Scotland
Ох, даде ми добра идея, Мартине Flowers Hibiscus Само да се напъна със снимките и ще си пусна в петък Grinning Кажете наистина, какво правите със сянката, която се получава при домашното снимане?

# 239

Мартин е във Варна в момента. Grinning Simple Smile
Изпраща лятото?

Общи условия

Активация на акаунт