Любители на котки - Тема 117

• 36 907
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Купих от малцовата паста на ДМ. Нала обаче не пожела да яде от тубичката и мацнах леко на крачето. Опита се да изтръска пастата, но бързо разбра, че няма да успее и я облиза Grinning А да ви питам в хладилник ли я съхранявате, защото на ДМ-ската не пише как се съхранява след отваряне?

# 511
Аз не я съхранявам в хладилник, но имам спомени, че съм чела това някъде. А ползвам пастата на DM, но откъде знам, че е така?  newsm78

# 512
Аз не я съхранявам в хладилник, но котките я ядат сами.

# 513
Като я взехме бешебжега и я държах в хладилника, че направо течеше, но тогава пък много се стягаше и едвам я изстисквах. Сега я държа в един шкаф на хладно и тъмно Simple Smile

# 514
  • София
А идеята за лапата я четох тук. Тогава иска или не трябва да я изяде, макар че Сиси първо търчи из апартамента и си тръска лапата, а малкото бяга след нея и облизва пода ако капне някъде от нея Joy

Зизу, Живанк@, идеята за намазването на лапата е моя. Наистина така давам лекарствата, като предварително ги счуквам хубаво и ги размесвам с нещо, за да станат удобни за мазане, краве масълце например, но много малко, колкото лешник. Малцовата паста душичките ми си я ядат с удоволствие, и съм се замислила следващия път, когато ще им давам противопаразитни, да ги смеся точно с нея. Това, което исках да ви кажа, е, да не мажете по много, за да не тръскат лапите и да хвърчи настрани, а да мажете на по-голяма площ, например коремчето. Те и него ще си го изближат и почистят, както лапките.

Хора, много са ви сладки душичките бе! Реално в тази тема може да се гепи диабет от толкова сладкишове GrinningДано са ви и толкова здравички, колкото са сладки! Моля, нацелувайте го от мое име. И не се съмнявайте, че ако ми паднат, бих направила същото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 515
А идеята за лапата я четох тук. Тогава иска или не трябва да я изяде, макар че Сиси първо търчи из апартамента и си тръска лапата, а малкото бяга след нея и облизва пода ако капне някъде от нея Joy

Зизу, Живанк@, идеята за намазването на лапата е моя. Наистина така давам лекарствата, като предварително ги счуквам хубаво и ги размесвам с нещо, за да станат удобни за мазане, краве масълце например, но много малко, колкото лешник. Малцовата паста душичките ми си я ядат с удоволствие, и съм се замислила следващия път, когато ще им давам противопаразитни, да ги смеся точно с нея. Това, което исках да ви кажа, е, да не мажете по много, за да не тръскат лапите и да хвърчи настрани, а да мажете на по-голяма площ, например коремчето. Те и него ще си го изближат и почистят, както лапките.

Хора, много са ви сладки душичките бе! Реално в тази тема може да се гепи диабет от толкова сладкишове GrinningДано са ви и толкова здравички, колкото са сладки! Моля, нацелувайте го от мое име. И не се съмнявайте, че ако ми паднат, бих направила същото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Heart Eyes bouquet Hug За идеята и сърдечно благодаря! Аз намазах на няколко пъти лапичката на тънък слой, за да не хвърчи,  мацнах и по муцунката  Grinning

# 516
Аз пък влизам да благодаря на Таня...

Таня, ако четеш това, да знаеш, че те обичаме, аз и моят приятел Joy За котьо обаче не мога да кажа същото. Приложих трика с тиксото, в нашия случай изолирбанд, и мога да кажа, че работи безотказно Grinning Още ми е пред очите ошашавания и неразбиращ поглед на моето пухче, когато скочи върху телевизора и усети, че лапите му залепват по нещо Joy А като се прибрахме при нашите побързах да обзаведа и техния телевизор с "протектор" Joy След като обиколи цялата къща душейки и припомняйки си разните неща, стигна и до ТВ-то. И знате ли какво направи? Това коте знае, че това правоъгълно нещо е подобно на онова правоъгълно нещо в другото вкъщи и... изправи се на задни лапи, с едната предна се подпря, а с другата започна на опипва горната част на телевизора Joy Ох, душичката ми сладка. Много се смях колко е умен Grinning

# 517
Ама снимайте ги тези неща де! Така само с приказки ... Joy Heart
Съни си позволява да се качва на масата в хола. Ще взема да я облепя някой ден Joy

# 518
Момичета, Джиджо се върна  Two Hearts На дванайстия ден! В началото гледаше като болен от Алцхаймер и спеше прав, като на пост. На третия ден някъде вече се успокои и се сети къде се намира. Пак го пускам на двора, защото не искам да ми прави на яд и да ака където не трябва (не, че два пъти не го направи, но се надявам да спре), но явно не излиза на улицата и си тича само в ограденото.

# 519
Браво, че се е върнал. А защо не му оградите по-стабилно частта от двора, в която ходи, за да не може да бяга?

# 520
Ох, Зизу, след като налепих изолирбанда, цяла вечер бях на щрек да направя клипче. Имаше няколко фалшиви тревоги в началото, които снимах и послееее на истинската част ме преметна, че беше много бърз Grinning А исках да снимам, за да покажа на приятеля ми. Та, и той кара само на преразказ Grinning Ние масата сме я отписали... Оставяме го да си се катери. На кухненския плот се качва също.

Имам едно клипче след първоначалния скок, как се опитва да елининира "лепкавото нещо", но цвиля като кон и не става да го пускам пред хора Joy

Really, много се радвам за Джиджо. Няколко пъти се сещах за вас, но не исках да ви притеснявам Hug

# 521
  • София
Еха, Really чудесно! И аз много се радвам. bouquet Такива са мачароците. Зор, зор, зор за навън, после ако успеят да се върнат и гледат като болни от ... Алцхаймер. #2gunfire

Мишелин и моя опит е, че трудно се снимат подобни неща.  Laughing
На мен и разказа ми стига. Sunglasses

_Зизy_
, аз на Котъо/Котунъо/Карузо му позволявам да се качва на холната маса. Още е много малък и любопитен. Като разбере, че нищо интересно няма сам ще се откаже. Така си мисля поне.

# 522
  • София
Really ,ако знаеш само как ме зарадва новината за завръщането на кот! Все пак, ако го кастрирате (не си спомням, беше ли кастриран или не), може да си промени поведението, да стане по-кротичък. Но с тая новина направо ми оправихте настроението!

# 523
И ние им даваме да се катерят ама тя го прави като се подготвяме за гости и е неприятно. Ей го, онзи ден след разходката сложих разни кестени, орехи и т.н. Оставих купата за миг и я беше награбила. После подредих масата, сложих купата с нещата и тя хоп отгоре ... Добре, че не бяха дошли гостите още Simple Smile Joy Ето я, хваната на местопрестъплението. Имаше и още снимки ама все с кофти фокус Joy

# 524
Голяма красота си сътворила Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт