Любители на котки - Тема 117

• 36 906
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Козлодуй
Да есенна красота с котенце Simple Smile
Ако имаш котка в къщата не ти трябва картина имаш си произведение на изкуството - котка Simple Smile
Really, поздравления че ви се е върнал котарака Simple Smile

# 526
  • София
Ей,  _Зизy_, голяма красота.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моят е мъничък и много изстрадал, затова му се позволяват много неща.  Peace
Тази нощ ще го пробвам да спи отделно /в др стая / от мен, да видима...как ще реагира. newsm78
Бреее, много мъка да отгледаш малко коте, Маци - Златина беше по-голяма като дойде при нас да "яде" 40+ кг кучета , Сега, разбирам Ивекс Peace
 bouquet Hug

И снимка как сме се "натумбачили" и почиваме за има няма 5-10 мин.  Wink
Скрит текст:

]

# 527
Хайде и от мен една снимка. Коте в торба:

# 528
  • София
Сладък, сладък Котииии> Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 529
  • Козлодуй
Леле какво тумбаче Simple Smile Аууу колко сладки муцунка и лапи Simple Smile

# 530
  • София
Малииии! Само за мачкане коремче! А Сиси много добре се вписва в есенната украса Simple Smile

Торбите са най-добрите приятели на котките! И треа винаги да бъдат изследвани изотвътре! 😍

Много се радвам, че Джиджо се е върнал!

# 531
Благодаря ви за споделената радост. Кастриран е маймунът, но си иска навън. И си е харесал барбарона на детето за тоалетна и си ака редовно на него.... Дайте съвет какво да правя?

# 532
Really, много се радвам, че юнакът Джиджо се е върнал!  bouquet

На малкия Карузо ще му се пръсне сладкото коремче.  Joy Joy

Мишелин и Зизу, страхотни снимки сте направили, а котетата направо да ги схрускаш! bouquet

# 533
Момичета, реве ми се Cry Лежа си блажено аз и си чета форума, когато се заслушах в едни странни звуци, идващи откъм килера. Изхвърчах, надявайкимсе да не е това, което си мисля, че е, но... уви. Та, заварвам следната картинка: торба с около 6 кг гранули, разпокъсана, а котьо яде през отворите, които си е направило, като хищник жертва... До чувала с храната, стои разпокъсна торба с котешка тоалетна и половината вътрешности залели чанти, картофи и под... Weary И сега трябва да мисля къде да преместя 6 кг храна, че да не изветрее или да попие други миризми, че да спре да ги яде и трябва да почистя пясъчника, който си е направил. Еми върнах се в леглото пък!!! Tired Face

# 534
  • София
Мишелинче, ставай от леглото hahaha и отивай да събираш гранулите.
Ако имаш найлонови пликчета сложи ги там. После, като ти дойдат сили можеш да посъбереш и зърната от котешката тоалетна. Ама-ха, мързелива майка. Детето иска да те вкара във форма, а ти?  hahaha
 Laughing

# 535
 Joy Joy Joy Че има нужда майка му да влезе във форма, има, но днес изобщо не е в кондиция  Whistling Още лежи и няма силица да стане. А и детето, и то легна да спи, няма сега да го разбуждам като се разшумя, я...  Mr. Green Иначе гранулите поне не са разпиляни, в торбата са си още, но котешката тоалетна... мога направо да го пусна там да си върши работата. Така хубаво е разстлал Grinning

А, баща ми с възхита обяснявал на майка ми как котето ровело в килера все едно е човек, така се чувало... Ама кой да се сети да провери какво аджеба рови тоя "човек" там  Joy

# 536
  • София
Яснооо. От цялото семейство само опашатото не е мързеливо. hahaha hahaha hahaha

# 537
# 538
  • Козлодуй
Ама вие да не си помислите че бабите котки не правят бели? Simple Smile Мърки нощес докопала костилка от маслина от масата и сутринта играеше с нея легнала:joy:: Simple Smile
Скрит текст:
Всичко е изчистено лесно от килима с влажна кърпичка Simple Smile
Когато и намажа лапите с паста за разяждане щото не яде се качва на фотьойла за да избяга и омаже всичко добре Simple Smile
Скрит текст:
И за съжаление дупката на корема и моля хора със слаби сърца да не гледат Sad Обаче понякога трябва да я съблека за да се хигиенизираме
Скрит текст:

# 539
  • София
И при нас е така... Laughing Току-що разсипа пепелника върху чаршафа на леглото. Няма почивка, ей!  hahaha
Другото, което още прави е да ми се завира в устата, докато си мия зъбите. То, този процес при мен е дълъг. Взимам четката и пастата, сядам на леглото и започвам зъб по зъб да мия по 10 пъти всеки. Отначало искаше да опита пастата, дадох му, не я хареса Laughing, сега стои и се чуди що толкова се движи тази четка в устата ми и упорито се навира в нея. hahaha Зъбар ще да става, май. hahaha

pvacheva, много е сладка. Heart Eyes
На мен ли така ми се струва или "дупката" е намаляла?

Общи условия

Активация на акаунт