Любители на котки - Тема 117

• 36 907
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Козлодуй
Не е намаляла дори сега от нея изтича и втория тумор всеки ден я превързвам надявам се като спре да тече да зарасте но докторите не дават надежда казват че това е последен стадии на заболяването и няма зарастване но аз съм оптимист и смятам, че с любов всичко се постига Simple Smile

# 541
  • София
Щом изтича е добре. Hug
Като се замислиш какво друго да кажат ветовете? Предполагам искат да те подготвят. На мен още в началото ме питаха за евтаназия, аз  Close и повече дума не обелиха. Златина си живя още 5 г.
Вярно, с много любов.

# 542
pvacheva, прекрасна е Heart Стискаме палци и лапи за добър развой на нещата, до колкото такъв е възможен!

Наша Шиши (Сиса визирам ама нали е като прасенце, та й се подигравам редовно, успоредно с диетата) ми набара ластика за коса и се побърка. То скачане, дърпане, търкаляне отгоре му, носене, говорене ... Съни опитва да го вземе, а оная ръмжи, ежи се ... Изкара опашка като на персийски мъжкар ама не можах да я снимам Joy Явно днес й е деня за спорт, хихи.

# 543
  • София
Момичета, реве ми се Cry Лежа си блажено аз и си чета форума, когато се заслушах в едни странни звуци, идващи откъм килера. Изхвърчах, надявайкимсе да не е това, което си мисля, че е, но... уви. Та, заварвам следната картинка: торба с около 6 кг гранули, разпокъсана, а котьо яде през отворите, които си е направило, като хищник жертва... До чувала с храната, стои разпокъсна торба с котешка тоалетна и половината вътрешности залели чанти, картофи и под... Weary И сега трябва да мисля къде да преместя 6 кг храна, че да не изветрее или да попие други миризми, че да спре да ги яде и трябва да почистя пясъчника, който си е направил. Еми върнах се в леглото пък!!! Tired Face

Мишелин, можеш да вземеш празна бутилка 5 или 10 литра от минерална вода, да я изсушиш отвътре, и да сложиш сухата храна в нея. Няма да изветрява, а и котето няма да може да пробие или разкъса бутилката. Аз прибирам така храната за моите котки.

# 544
  • София
Ооооооо, на мен ластици за коса не ми останаха заради Ангелина! Това и е най-любимата играчка. Изведнъж се превръща в куче и почва едно гонене на ластика! Ние хвърляме, тя ни го пуска в краката и така!

# 545
  • UK
Един сладко дремещ принц от мен. Grinning

Скрит текст:

Имаме първо посещение при вет в понеделник за ваксина и генерален преглед, дано всичко ни е наред.

И Балу много обича ластици Grinning a сега новия му хит е, че се научи да отваря един шкаф в кухнята и да се навира вътре, как така си завира лапичката и го подпъхва да го отвори говедото Grin

# 546
  • София
Скрит текст:
Аз пък влизам да благодаря на Таня...

Таня, ако четеш това, да знаеш, че те обичаме, аз и моят приятел Joy За котьо обаче не мога да кажа същото. Приложих трика с тиксото, в нашия случай изолирбанд, и мога да кажа, че работи безотказно Grinning Още ми е пред очите ошашавания и неразбиращ поглед на моето пухче, когато скочи върху телевизора и усети, че лапите му залепват по нещо Joy А като се прибрахме при нашите побързах да обзаведа и техния телевизор с "протектор" Joy След като обиколи цялата къща душейки и припомняйки си разните неща, стигна и до ТВ-то. И знате ли какво направи? Това коте знае, че това правоъгълно нещо е подобно на онова правоъгълно нещо в другото вкъщи и... изправи се на задни лапи, с едната предна се подпря, а с другата започна на опипва горната част на телевизора Joy Ох, душичката ми сладка. Много се смях колко е умен Grinning
hahaha hahaha hahaha
Смея се с глас. Laughing  Трябва да се извиня на сладуркото, че му развалих рахатлъка.  Sad  И да, умни са! Simple Smile

Скрит текст:
И ние им даваме да се катерят ама тя го прави като се подготвяме за гости и е неприятно. Ей го, онзи ден след разходката сложих разни кестени, орехи и т.н. Оставих купата за миг и я беше награбила. После подредих масата, сложих купата с нещата и тя хоп отгоре ... Добре, че не бяха дошли гостите още Simple Smile Joy Ето я, хваната на местопрестъплението. Имаше и още снимки ама все с кофти фокус Joy
Е как можеш да ѝ се сърдиш като си оставила цяла купа с играчки за котки!  Wink 

Благодаря ви за споделената радост. Кастриран е маймунът, но си иска навън. И си е харесал барбарона на детето за тоалетна и си ака редовно на него.... Дайте съвет какво да правя?
Няма спасение! Аз махнах барбарона. Топчетата вътре шумят точно като котешка тоалетна. След като намерих 3 пъти напикано, се предадох. Все пак ако искаш пробвай да му осигуриш втора тоалетна. Котките предпочитат да имат една за едната работа и друга - за другата. Тогава може да се откаже от барбарона.

Много се радвам, че Джоджо се е върнал!  Hug

Мишелин, рядко купувам суха храна и когато се случи я ползвам дълго време. Съхранявам я в стъклени буркани. Още с отваряне на плика я прехвърлям. Гранулите запазват аромата си дълго време, а и отварям бурканите един по един.

Много сладък Карузо, баба Мърки, Пухчо, Балу, Ангелинка, Съни и Сиси, калпазанина на Епона и всички остаали котенца, които сте показвали в последните дни!  Heart Eyes

Скрит текст:
Напомням за списъка с домашни любимци. Епона, моля да ме извиниш, но така и не се сетих за името на сладура.  Embarassed Потърсих в списъка, за да не се излагам с липсата на памет, но твоите котки ги нямаше. Не само те липсват. Мишелин също не е записала Пухчо, а и други липси има. Wink

Накрая да ви покажа едно сладко котешко семейство от Северен Кипър:

Така изглеждат чудесно, но всъщност са бедстващи. Доскоро е имало ресторант и бунгала, които са разрушени и котките са безумно гладни и жадни. Наоколо е абсолютна пустош. Сега ще търся някаква северно-кипърска организация, но ако ви попадне нещо по темата, свиркайте!  Wink

# 547
Хахаахааа, изобщо не се бях сетила за шума от топчетата! Ама имаме го вече от почти година барбарона, защо сега се присети?!

# 548
Таня, можеш да запишеш и моите котантки, ако ги няма. Китана и Хоти на почти 7 месеца. Предстои им кастрация.

# 549
Танче аам аз исках само за ден да не пипа, после й ги предоставих ... На пода на терасата (остъклена и обезопасена) и да си рови. Е, извади листата и до там. Другото е безинтересно Joy

# 550
  • София
Написах това на мястото на поста ми, в който се цитираха едни грозни неща. Не успях да го изтрия, даваше ми грешка, но така поне ще премахна предишния.

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 23:01 от detelistna.4etirilinka

# 551
Изключително грозно изказване на pvacheva. Бях пропуснала поста, но сега съм меко казано потресена. Да ме извинява ама 'Ти сигурна ли си, че имаш рак?' в публичното пространство звучи така гнусно ... Не, че ако беше на ЛС щеше да е по-добре, но пък така се удря дъното ...

Съжалявам за спама ама не се сдържах.

# 552
Сигурна съм, че всички са в потрес от това абсурдно оповестяване на личното съобщение и най-вече отношението към него.
Предлагам преди да стане по-грозно или неудобно за Детелинка да уважим желанието и да не прави личния си живот  публичен и да не коментираме точно тази тема дълго.
Съжалявам за това, през което си минала или минаваш!
pvacheva...Акъла не ми побира твоя къде е, във всяко едно отношение, но ще спра до тук...
И да попитам - колко горе-долу струва кастрация на женски котки, че не съм проучвала?

# 553
  • Козлодуй
Просто не и вярвам на detelistna.4etirilinka защото когато някой съобщи някои тревоги тук в темата тя и няколко други потребителки започват да чертаят най-черните сценарии така че да разтревожат още човека. С това изказване искам да прекратя храненето с трагедии на някой хора точно от тази тема това е форум за взаимопомощ а не за лични взаимоотношения да отиват да се хранят с трагедии от фейсбука.
_Зизу_, ДиваОрхидея много се извинявам че съм ви шокирала вас много ви харесвам и вас и котките ви Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 18:45 от pvacheva

# 554
  • Варна
Четирилинке, прегръщам те ѝ пожелавам здраве!
Орхидея,в нашата клиника, във Варна, цената за кастриране на женска котка е 80 лв.

Общи условия

Активация на акаунт