Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 75 574
  • 694
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, по назад в групата видях, че някоя мама е питала за въпроса, но нямаше много мнения. Та реших да питам и аз. Знаете ли какво му е мнението на това, че след секцио да се роди/опита нормално раждане и колко време според него трябва да са минали, та да се случи това? Благодаря предварителто! 😊

# 286
Др -Иванов извършва ли биохимичен скрининг в 12-13 г.с ?

# 287
Здравейте, по назад в групата видях, че някоя мама е питала за въпроса, но нямаше много мнения. Та реших да питам и аз. Знаете ли какво му е мнението на това, че след секцио да се роди/опита нормално раждане и колко време според него трябва да са минали, та да се случи това? Благодаря предварителто! 😊

При мен беше прекъсната бременност в 6ти месец със секцио. Година и половина след това забременях и си тренирахме за нормално раждане до последно. Все пак сина ми не се обърна, беше голямо бебе +4кг, преносих и след обсъждане решихме да е отново секцио.
По време на бременността ми беше казал, че няма причина да не опитаме естествено, ако тръгне раждане.

Да, прави изследването 12-13аг седмица.

# 288
Може ли да ме ориентирате къде точно е този кабинет за ранен скрининг във военна болница Simple Smile
За взимане на кръв ли питаш?

# 289
Здравейте!
Някъде бях чела, че ФМ е 140лв, след което докторът те изпраща в МУ за взимане на кръв за БХС. Този БХС доплаща ли се или влиза в 140-те? В Селена ми казаха, че не се покрива от касата, но на други места пише, че е безплатно и се плаща само пробовземането.
Също ми е любопитно дали ако се запиша по ЗК при д-р Иванов всички прегледи ще са ми по 70лв или 4те полагащи се ехографа (над 35год. съм и са 4) ще са на друга цена? А запис на тонове покрива ли се от касата или се плаща? И каква е цената за издаване на болничен?
Извинявам се за купищата въпроси, дано поне на една част намеря отговор. Благодаря ви 🤗

# 290
За БХС през повечето време има кампания и е безплатен. Но има периоди, в които се плаща. Всички прегледи са платени без значение колко безплатни ти се полагат по каса. 70лв са с изключение на ранния скрининг и ФМ, които са по 140. Болничните с комисия са 40. Само първият е две седмици и е безплатен.
За тоновете не знам и не помня дали беше коментирано преди. Ако някой се включи с инфо за тях - от коя седмици почват и дали се плащат, ще е полезно.

# 291
БХС правих някъде септември-октомври, беше изчерпана безплатната бройка. Платих  около 60лв., като в бележката, която ми дадоха беше описано какво включва и само венепункцията беше 8лв. 😀

# 292
Благодаря ви! Simple Smile

# 293
Август месец родих при д-р Иванов .
След 36та седмица ,всяка седмица има запис на тонове + подготовка за раждане с вагинален и оглеждане на бебчето/кръвоток/плацента, с коремен ехограф .
Заплащането е като обикновен преглед при доктора -70лв .
Леко раждане на всички ,които им предстои. Изборът ви на лекар няма да ви подведе !

# 294
Бих искака да помоля, който има телефоните на д-р Иванов и Роси, да ми ги прати на лс. Позакъсах с един зъб и бих искала да се консултирам.

# 295
Здравейте, знаете ли от коя до коя г.с. докторът прави първа ранна ФМ и дали е вагинално или през корем?

# 296

Прави се през корема. Седмиците са 11-13, но по мои наблюдения от мен и приятелки, които ходят там е около 12 седмица и няколко дни най-често.

# 297
Здравейте, може ли някой да ми изпрати телефонния номер на сестрата Роси може на лс. Много благодаря предварително!

# 298
Момичета, има ли скоро родили секцио сред вас Blush

# 299
Момичета ,има ли някоя сред вас,която да е правила късна ФМ при др Иванов.Какво ви е мнението за ФМ при него?Късния биохимичен скрининг ми излезна с лош показател и ми препоръчаха да повторя ФМ.

Общи условия

Активация на акаунт